A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és támogatói - az OTP Bank, a Westend Bevásárlóközpont és a Spar Magyarország Kft. - idén háromszáz hátrányos helyzetű gyermek karácsonyát teszik szebbé

A 2020-as év mindenki számára rendhagyó volt, és az év végi ünnepek is másmilyenek lesznek, mint ahogy megszoktuk. Mindenhol elmaradnak a karácsonyi rendezvények, előadások, a munkahelyi és iskolai összejövetelek, és a családok is biztosan csak szűkebb körben gyűlnek össze.
A Gyermekmentő Szolgálatnak és támogatóinak is más formában kell segítséget nyújtani és örömet okozni azoknak, akiket ez az új helyzet a legjobban sújt.

Így sajnos a „Mindenki Karácsonya” jótékonysági eseményünk is elmarad, melyet idén 21. alkalommal rendeztünk volna meg támogatóinkkal közösen.

A Westend Bevásárlóközpont, az OTP Bank és a Spar Magyarország éppen ezért úgy döntött, hogy az erre az alkalomra 300 gyereknek ajánl fel ajándékokat, melyeket a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat segítségével az alábbi három intézményen keresztül juttatja el hozzájuk: a Burattino Hátrányos Helyzetűeket Segítő Iskolaalapítványnak, a Wesley János Óvoda, Általános Iskola, Szakközépiskola, Szakgimnázium és Gimnáziumnak és az Oltalom Karitatív Egyesületnek.

 

A Gyermekmentő Szolgálat örömmel vállalta az ajándékozás lebonyolítását. Ezúton is köszönjük támogatóink segítségét, hogy ajándékaikkal több száz gyermek és család ünnepét tették szebbé és boldogabbá.

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!