A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
A The Color Run Hero Tour Powered by Korzó élményfutáson közel kétezren vették fel a fehér pólójukat arra várva, hogy színes porfelhőben teljesíthessék az 5 kilométeres távot szeptember 14-én Szolnokon. A már hatodik alkalommal megrendezett eseményen ezúttal sem számított, hogy ki mennyi idő alatt éri el a célt: idén is a szórakozásé és a kikapcsolódásé volt a főszerep.

A hazánkban eddigi legsikeresebb vidéki The Color Run futófesztiválon szinte minden korosztály képviselte magát, a rajtvonalhoz 7 éves kortól egészen 85 éves korig álltak a nevezők, de voltak olyan fiatalok is, akik babakocsival teljesítették a távot. A családok mellett többen baráti társasággal vagy hétvégi kikapcsolódásként szólóban futottak, de a kis négylábú kedvencek is helyet kaptak a bolygó legboldogabb 5 kilométeres futásán. A szolnoki élményfutásra a környező településekről, valamint Budapestről, Pécsről, Győrből és Kecskemétről is érkeztek résztvevők.

A Szandai réten a futás mellett számos program, köztük tollaslabda-, röplabda- és focipálya, kézműves sátor, mezítlábas park, óriás JENGA és Nerf-pálya is várta a látogatókat, emellett pedig a Stereo 2.0, a Fit Kid és a Free Feelings szolnoki tánccsoportok és DJ szórakoztatta a fesztiválozókat egész nap.

„Az esemény mára egy egész napos sportfesztivállá nőtte ki magát, ahol bárki megtalálhatja a kedvenc mozgásformáját, így nemcsak a futást, hanem a sportolást is közelebb hozzuk a résztvevőkhöz. A rendezvény többek között arra is fel szeretné hívni a figyelmet, hogy a sportolás lehet élmény is, ami összehozza a társaságokat” - mondta el Halmai Richárd, a The Color Run magyarországi projektigazgatója.

„Nagyon örülök, hogy a Ceetrus Hungary, az Auchan áruházakban található Korzók üzemeltetője lett a fő támogatója ennek a különleges rendezvénynek, és remélem, hogy sokak napját varázsoltuk színessé és vidámmá a fesztivállal. Az esemény sikerességét mi sem bizonyítja jobban, minthogy a futókkal és a látogatókkal együtt több mint 2500-an jöttek el a szolnoki Korzóra, így hozzájárulhattunk a helyi közösségteremtéshez is” – emelte ki Szemerédi Dóra Diána, a Ceetrus Hungary Kft. marketing és CSR csapatvezetője.

A The Color Run szolnoki futófesztiváljának házigazdája Till Attila volt, a futók izomzatának bemelegítéséért pedig idén Takács Bence és Simon Szimonetta gondoskodott. A fesztiválon olyan ismert személyek is részt vettek, mint Erdősy Patrik, Jakab László, Kovács Dávid, Dr. Panyik Anita, Tajthy Hanna és Dulin Timi.

 

Az élményfutásra több olyan egyesület is kapott meghívást, ahol sérült, fogyatékkal élő gyerekek és fiatalok sportolnak, mint a Trizoli Jótifuti Egyesület vagy a Para-Fitt Egyesület. A szervezők célja, hogy a sérült embereknek is segítsenek azáltal, hogy feledhetetlen és valóban színes élménnyé varázsolják a mozgást.

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!