<< >>

Most itt állsz:

Kezdőlap Anyu-Apu Mozi - DVD
Hirdetés
Mozi - DVD
Gyilkosság az Orient expresszen PDF Nyomtatás E-mail

Gyilkosság az Orient expresszenNovember 9.-től látható a hazai mozikban Agatha Christie világhírű regényének vadonatúj filmváltozata. A sajtó képviselői számára rendezett vetítést nagy érdeklődést kísérte, nem is csoda, hiszen a legendás történetben olyan sztárok játszanak, mint az ötszörös Oscar-jelölt Kenneth Branagh rendező, aki a jól ismert detektívet, Hercule Poirot-t alakítja, valamint Johnny Depp, Penélope Cruz, és Michelle Pfeiffer kapott szerepet az alkotásban.

Ismerkedjünk meg dióhéjban a történettel. Az egész Európát átszelő Orient expresszen utazik a híres detektív, Hercule Poirot. Tizenhárom útitársa közül valakit meggyilkolnak. A szerencsétlenségeknek ezzel még nincs vége, a vonatot lavina taszítja le a sínről, így egy teljes napot vesztegel a szerelvény. Ennyi idő áll Hercule Poirot rendelkezésére, hogy kiderítse, kinek állt érdekében eltenni láb alól a cseppet sem szimpatikus áldozatot.

A film rendkívül látványos, remekül idézi a kor hangulatát. A 115 perces alkotás kissé lassúnak tűnhet felgyorsult világunkban, ám lazításként, kikapcsolódásként remek választás.

Gyilkosság az Orient expresszen - amerikai krimi, 115 perc, 2017

 


Facebook megosztás