A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés

A Fortnite játék észrevétlenül lopta be magát a srácok mindennapjaiba. Az Epic Games által fejlesztett gyűjtögetős túlélő játékot, leginkább a Gears of War pörgős játékmenetének és a Minecraft építkezős vonalának ötvözeteként lehetne leírni. 

A gyerekek most a Nerf szivacskilövő segítségével a szabadban kelthetik életre kedvenc videójátékukat. Márpedig a mozgással töltött idő minden csemete számára elengedhetetlen. A Nerf izgalmas világa arra csábítja a srácokat, hogy barátaikkal a szabadban vívjanak izgalmas csatákat. Miközben az ellenfél elől futnak, rogyasztott lábbal bújnak, esetleg fára másznak, hogy szemmel tarthassák társaikat, igen intenzív mozgást végeznek. A csapatjáték pedig megtanítja őket arra, hogyan osszák meg egymás között tudásukat, tapasztalatukat és különböző képességeiket. 

A közös játék élményét pedig semmi sem pótolja. Vegyük hát kezünkbe a sárga, Fortnite feliratú Nerf kilövőt, és lássuk, hogyan működik.

 Az eszköz elejére méretes toldó csatlakoztatható, így még látványosabb szivacskilövőt hozhatunk létre. Természtesen a toldás nélkül is használható. 

A 6 darab elite szivacslövedékből egyszerre 3 darabot tehetünk a fegyverbe. A szánt hátrahúzva láthatóvá válik a lövedékek helye. Mután betöltöttük, felhúzzuk a kilövőt. A kattanásig hátrahúzott szánt finoman visszatoljuk, majd tüzelünk. Az elröpített szivacs töltény nagyjából 20 méterre repül, pontos célzást azonban körülbelül 10 méterről tudunk leadni. Ahhoz, hogy újra tüzelhessünk, a kilövőt ismét fel kell húznunk. 

A szép megjelenésű marokfegyvert könnyű felhúzni, így akár iskolás kortól is boldogulnak vele a srácok. A látványos eszköz gyorsan a gyerekek  kedvence lesz!

Nerf - Fortnite SP-L Nerf - Fortnite SP-L

Nerf - Fortnite SP-L Nerf - Fortnite SP-L

Nerf - Fortnite SP-L Nerf - Fortnite SP-L

Nerf - Fortnite SP-L Nerf - Fortnite SP-L

Nerf - Fortnite SP-L Nerf - Fortnite SP-L

Nerf - Fortnite SP-L Nerf - Fortnite SP-L

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!