A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés

Tekintve, hogy a csecsemők, ideális esetben, napjuk nagy részét alvással töltik, a szülők életében is kiemelt helyet kap csemetéjük nyugodt álma. A Fisher-Price játékok híresek kiváló minőségükről és időtállóságukról. Nincs ez másként a bájos, zenélő sünivel sem, mely arra hivatott, hogy támogassa a kicsik nyugodt alvását. 

A 20 centiméteres állatka csodás, türkiz színű tüskéket visel, az összhatást pedig krémszínű pocakja és pofija teszi teljessé. 

Az apró jószág hasán hangjegyet találunk. Ez alatt rejtőzik a kivehető, zenélő készülék. A süni hátán található tépőzárral kapcsolódó nyíláson át lehet kivenni a tenyérenyi eszközt. Itt tudjuk a csavarral záródó elemtartóban cserélni az elemet, és itt tudjuk kiválasztani, hogy a süni zenét játsszon, rezegjen, vagy egyszerre adjon hangot és végezzen mozgást.

Demó módban 15 másodpercig zenél és rezeg az álltaka. Amennyiben hangot és mozgást együttesen szeretnénk élvezni, 15 percig hallhatjuk és érezhetjük. Lehetőség van csak külön zenét, vagy csak vibrálást választani, ebben az esetben 10, illetve 5 percig működik az eszköz. Ha pedig a működésnél tartunk, szóra, pontosabban zenére bírni a készüléket, a hangszóró megnyomásával tudjuk. Ha behelyezzük a zenélő eszközt a sünibe, akkor a pocakján található hangjegy lenyomásával szóra, pontosabban dallamra bírhatjuk a nyugtató kisállatot. 

Miután a zene és a vibrálás megszűnt, ismét meg kell nyomnunk a süni hasát. A nyugtató melódiák mellett lehetőségünk van a természet hangjait is becsempészni a gyerekszobába tücsök ciripelés és béka brekegés formájában.

Amennyiben szeretnénk kimosni az állatkát, távolítsuk el a zenélő eszközt a gyomrából. 

A cuki, puha, selymes süni hozzájárul a gyerekek hallásának és tapintásának fejlődéséhez, nyugodt alvásához és az otthon melegét nyújtó, biztonságérzet kialakulásához.

Fisher-Price Süni alvótárs Fisher-Price Süni alvótárs

Fisher-Price Süni alvótárs Fisher-Price Süni alvótárs

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!