<< >>

Most itt állsz:

Kezdőlap Áruházak Lányos játékok
Hirdetés

Manóprogram hírlevél

Köszönjük, hogy feliratkozol a ManóHírlevélre!
Programokról, érdekességekről küldünk neked hetente információkat. Azonnal letölthető ajándék!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Játéktesztek - Lányos játékok, babák
Monster High - Posea Reef PDF Nyomtatás E-mail

Monster High - Posea Reef A Monster High falai között olyan legendás lények csemetéi tanulnak, mint Drakula gróf, a Jeti, vagy Frankenstein lánya. E patinás intézmény nebulója Lagoona Blue, a tengeri szörny lánya is. Talán nem is gondolnánk, hogy a mindig vidám, közvetlen szörnypalánta lámpalázzal küzd. Mindent el is követ annak érdekében, hogy ne derüljön fény titkára.

Amikor azonban Toralei, a vérmacska, az egész iskola előtt kínos helyzetbe hozza Lagoonát, a két lány között elszabadulnak az indulatok. Civódás közben Toralei a medence kavargó vizébe pottyan, így csak Lagoonára számíthat, aki nem tétovázik, a vérmacska után veti magát. Ezt nem nézhetik tétlenül Lagoona barátai sem, akik sorra merülnek alá a Rémséges mélységbe. A zuhanás közben csodálatos átalakuláson mennek keresztül, így mire elérik a feneketlen mélységet, valamennyien tengeri lényekké alakulnak. Csodálkozásra azonban nem sok idejük marad, mert a semmiből feltűnik egy káprázatos tengeri lény. Posszeidón leánya még csak istennő suliban jár, fellépése mégis komoly hatást gyakorol hőseinkre. Posea Reef, egy rendkívül különleges tengeri lény, aki istennőhöz illő méltósággal érkezett a Manóprogram csapatához.

Az átlátszó dobozból barátságos kézmozdulattal int felénk a tengerek istenének lánya. Kiszabadítva megcsodálhatjuk combközépig, elnézést, csápközépig érő hajkoronáját. A fürtök lila és zöld színben tündökölnek. A korallból készült hajcsat masnit formáz. Posea ragyogása ezúttal nem csak belülről fakad, arcát apró, halványkék glitter szemcsék fedik. Szemöldöke, valamint szemhéjpúdere hajának színéhez igazodik. A vadítóan piros száj fokozza a határozott megjelenést, mely elengedhetetlen egy istennő számára.

Posea felsőtestének színe, igazodik arcának árnyalatához. A karokat zöld kézvédők takarják, míg a nyak hátsórészén összekapcsolt korall ékszer a mellkast és a csípőt is befedi. Ruhájának absztrakt mintája neon színekből áll össze. A kavalkád meghatározó tónusa a lila és a zöld.

A tengeri élethez alkalmazkodott lény ujjait úszóhártya köti össze. A lány izületei a kezeknél, a vállaknál, a könyököknél és a csuklóknál mozgathatók, segítségükkel bármilyen mozdulat lemodellezhető.

 
Ariel csobbanó meglepetés PDF Nyomtatás E-mail

Ariel csobbanó meglepetésA kis hableány történetét közel 30 éve dolgozta fel a Disney. A mese nagyon jól sikerült, a szerethető karakter, a jóképű herceg, és a félelmetes boszorkány azóta generációkat repített a tengerek titokzatos mélységébe. A Hasbro jóvoltából most akár ez egész filmet életre kelthetik a gyerekek az Ariel csobbanó meglepetéssel. 

A Disney által újra álmodott mese happy enddel végződik, hiszen Ariel és Erik herceg végül legyőzik a gonosz Ursulát, ezt követően pedig boldogan élnek, amíg meg nem halnak. Természetesen mire elérkezünk a boldog befejezéshez, számtalan hajmeresztő kalandot kell átélnie a bátor hableánynak. 

Ahhoz, hogy szerelméhez, Erik herceghez közel kerülhessen, a tengeri boszorkánytól lábakat kell kérnie. A ravasz banya készségesen teljesíti a kis hercegnő kérését, egyetlen apróságért cserébe, elveszi Ariel hangját. 

Ezt az izgalmas pillanatot ragadta meg a Hasbro cég, és készítette el a varázslatos módon átalakuló Ariel figurát. 

A csillogó farokúszó két darabban kerül a csomagba. Egy pattintással összeilleszthetjük a sellőuszonyt. A rózsaszín ruhát az a modell ihlette, melyet Ariel a palotában visel, miután Erik megtalálta a parton. A modern korhoz igazodva a rózsaszín szoknya inkább mini, mintsem estélyi, de az ifjú hercegnőnek ez is igazán jól áll. A szett két részből áll, egy hátul tépőzárral összekapcsolható felsőből, és az imént említett, gumis derekú miniszoknyából.

A felsőrész alatt megtaláljuk a rajzfilmben látható kagyló formájú fürdőruha felsőt is, mely ezúttal nem levehető.

Lássuk a varázslatos átalakulást. Attól függően, hogy szárazon, vagy vízben szeretnénk végrehajtani, érdemes Arielt átöltöztetni. Azaz, amennyiben a csemeték a kádban szeretnék átalakítani, távolítsuk el a ruhákat. A vízbe merülést követően a farokúszó megtelik folyadékkal, és súlyánál fogva leválik a lány lábáról, így előbukkannak a hercegnő lábai. Partot érve rá is találhat Erik herceg, és felöltheti rózsaszín szettjét. 

A parton a farokúszó eltávolítása úgy történik, hogy egy határozott mozdulattal lefelé húzzuk az uszonyt. Tekintve, hogy ez alkalommal nem ázik el a hercegnő ruhája, akár felöltözve is eljátszhatjuk a klasszikus jelenetet. 

 
My Little Pony - Cadance hercegnő - Hasbro PDF Nyomtatás E-mail

mlp cadance dobozGyártó és forgalmazó: Hasbro Magyarország Kft.

A játék megvásárolható itt!

Csapatunk gyakran tesz képzeletbeli látogatást Equestriába. A varázslatos birodalomban Celestia hercegnő uralkodik, munkáját hat bátor póni segíti, akik a barátság elemeit alkotják. Ezúttal a Kristály Birodalom uralkodóját, Cadance hercegnőt szeretnénk bemutatni nektek.

A bájos úrnő, egy úgynevezett Alicorn póni, ezt a kifejezés azokra a hátasokra használják, melyek egyszerre unikornisok, azaz egyszarvúak, illetve pegazusok, azaz repülni is képesek. Neve egy olasz eredetű zenei kifejezésből ered (cadence), jelentése pedig ritmus, ütem, mely esetünkben valószínűleg a hercegnő kecses, ritmusos járására utal.

A televízióból ismert Én kicsi pónim - varázslatos barátság című animációs sorozatból tudhatjuk, hogy Cadance hercegnő Shining Armor jegyese, majd felesége lesz. Ily módon fűzik rokoni szálak Twilight Sparklehoz, aki a királyi testőrség kapitányának, Shining Armornak a testvére.

A Hasbro, az esküvője napját örökítette meg. Az uralkodó ennek megfelelően ünnepi palástban gördült le a játékgyár futószalagjáról, egyenesen csapatunk kezébe. A dobozon kialakított nyílás lehetőséget kínál arra, hogy kicsomagolás előtt meghallgassuk a hercegnő szavait. Mi sem természetesebb, az esküvőjéről mesél nekünk, táncba hív, zenél, énekel, és esküvői dallamokat játszik. Mindeközben csillámló szárnyai összezáródnak és világítanak.

Princess CadanceMy Little Pony - Cadance hercegnő - Hasbro

Miután kiszabadítjuk a csomagolásból, tapasztalhatjuk, hogy egy szépen kialakított, magas minőségű játékkal van dolgunk. A színes tincsek egyenlőre rögzítve vannak, hogy a szállítás ne tegyen bennük kárt, de a készlethez tartozó arany fésűvel mesés frizurákat készíthetünk kedvencünk számára. A fehér alapon arany mintás palástot tépőzárral látták el. Amennyiben leemeljük Cadance nyakából, láthatóvá válik az Alicorn póni szépségjegye, a kristályszív. Ez öleli körbe a gombot, mely szóra bírja lovacskánkat. A korona szabadon mozgatható, eltávolítható, majd visszahelyezhető a szépséges fejre.

 
Monster High Frankie Stein Sokkolódva PDF Nyomtatás E-mail

Monster High Frankie Stein Sokkolódva

A Szörny gimiben nagy dolgok vannak készülőben. Clawdeen Wolf szeretne utat találni a “normik”, vagyis az emberek szívéhez, méghozzá a divaton keresztül. Barátai természetesen azonnal segítségére sietnek, hogy összehozzák az évtized legnagyobb divat showját, és megnyissák Clawdeen szépségszalonját. 

Az események azonban váratlan fordulatot vesznek, amikor Mounica megkaparintja Frankie fizika órára készített találmányát, és arra használja, hogy ellopja a “normik” elektromos áramát, ezzel sötétségbe borítva a környéket. 

Szerencsére Frankie most sincs egyedül, barátai azonnal a segítségére sietnek, sőt, kedvenc szörnyünk szert tesz egy igazán energikus új barátra, Snapre is. 

A Manóprogramhoz megérkezett az új családi animációs film főszereplője, Frankie Stein. A dekoratív doboz lehetőséget biztosít arra, hogy kipróbáljuk a szörnylány különleges képességét de, hogy igazán alapsoan szemügyre vehessük új barátunkat, szabadítsuk ki a csomagból.

Frankie a filmben látható villámokkal ékesített szettet viseli. Magasan összetűzött, színes, kreppelt loboncát rózsaszín tiara díszíti. Nyaklánca, karperece, és fülbevalói szintén villámot mintáznak. A felvillanyozó hatást tovább fokozza áttetsző műanyagból készült lábbelije, mely minden tekintetet magához vonz. 

A fénylő összhatást a világos smink, és a ruhán található átlátszó fodor teszi teljessé. 

Frankie feje forgatható, míg dereka és térdei hajlíthatók. Karjai függőleges irányba mozdíthatók. Amint a jobb kart felemeljük, fény villan a szörnylány koronáján, és Snap belsejében. A jelenséget az elektromos kisülés hangjához hasonló effekt kíséri, miközben apró barátunk néha bájosan felkacag. 

A hang-, és fényhatást elem biztosítja, mely hátul, a szoknyarészen, csavarhúzó segítségével cserélhető. 

 
My Little Pony Celestia - Hasbro PDF Nyomtatás E-mail

A rózsaszín dobozból Celestia hercegnő vet ránk ellenállhatatlan pillantást. Azok kedvéért akik nem ismerik Celestiát, érdemes megemlíteni, hogy ő uralkodik Equestriában. Ez a képzeletbeli birodalom ad otthon a My Little Ponyk számára. Az "Én kicsi pónim-Varázslatos barátság" című animációs film főszereplője hat, mindenre elszánt póni, akik a barátság elemeit alkotva legyőzik a hercegnő gonosz testvérét.

My Little Pony Celestia - Hasbro  My Little Pony Celestia - Hasbro

Celestia hercegnő a sorozat bölcs és jóságos uralkodónője, aki hőseinket finoman támogatva vezeti rá a helyes döntésekre, miközben ő maga a háttérből követi az eseményeket.

 
Színkeverős Csodahaj Barbie PDF Nyomtatás E-mail

Az elmúlt időszakban több csodás Barbie baba is megfordult a Manóprogramnál, ezúttal azonban nem is a baba, inkább a fantáziadús kiegészítője az, mely érdemessé teszi arra, hogy bemutassuk Nektek.

Színkeverős Csodahaj Barbie  Színkeverős Csodahaj Barbie

A terebélyes dobozban szőke szépség bújik meg. Mögötte szivárványszín paletta látható. A Színkeverős Csodahaj Barbie elnevezés nem a véletlen műve, ugyanis némi kreativitással csodás tincseket varázsolhatunk Barbienak. Lássuk a kellékeket. Elsőként egy ritka fogú fésű kerül elő, mely finoman szalad át a hajkoronán, anélkül, hogy kárt tenne a hajszálakban. Megtaláljuk továbbá a speciális színkeverő tálat, melyen a jól ismert Barbie embléma láthattó. Erre a részre tesszük majd a vizet. A téglalap alakú lapocskák különböző színben pompáznak. Találunk sárgát, rózsaszínt, barnát, feketét, kéket és lilát. Ezek a lapocskák éppen beleférnek a keverőtál két szélső mélyedésébe. Ezeket akkor használjuk majd, ha egy színt szeretnék felvinni Barbie hajára. Amennyiben mi magunk szeretnénk valamilyen árnyalatot létrehozni, a középső rekeszbe helyezzük a lapokat. A kis mérőkanál segítségével vizet merítünk a papírra, hogy feloldja a színezéshez szükséges festéket. Ezt követően a kanál másik, ecsettel ellátott felével, finom mozdulatokkal felhordjuk a kívánt árnyalatot a szőke tincsekre.

A készlethez három szilikon hajgumi is tartozik, így bármilyen frizurát létrehozhatunk a színes fürtökből.

A festék természetesen víz segítségével eltávolítható, így újra és újra átfesthetjük Barbie haját.

Ami az outfitet illeti, a combközépig érő, ujjatlan ruha felső része fekete, melyet deréktájon egy élénk rózsaszín szalag választ el a színes, csillogó alsórésztől. A szoknyarész színvilága illeszkedik a hajszínezők árnyalatához. A fekete, plató talpú fűzős szandál az elegáns megjelenést erősíti.

A végtagok a vállaknál és a csípőknél mozgathatók, valamint a fej fordítható és dönthető.

A Színkeverős Csodahaj Barbie nem csak a baba által életre kelthető szituációkhoz nyújt remek alapot, de a srácok hajszobrász vágyait is beteljesíti.

Színkeverős Csodahaj Barbie  Színkeverős Csodahaj Barbie

 
Disney Hercegnők – Jégvarázs Alap és Mesepalástos Babák a Hasbrotól PDF Nyomtatás E-mail

Jégvarázs babák

Elza, Arendelle trónjának várományosa, varázslatos képességekkel rendelkezik. Akaratával képes hóval, és jéggel borítani mindent. E mágikus képesség természetesen kishúgának, Annának is kedvére való, hiszen milyen pompás dolog a bálteremben szánkózni, és hóembert építeni. Ám a baj gyorsan megvan, elég egy óvatlan jégsugár, és Annát életveszélyes találat éri. Szerencsére a trollok segítségére sietnek, így nem marad más, mint egy elmosódott emlék, és egy fehér tincs a vöröses barna hajzuhatagban.

A történet folytatását bizonyára sokan ismeritek, hiszen a kislányok szívét már évekkel ezelőtt rabul ejtette Elza Jégvarázsa. Amennyiben otthonotokban is fogadni szeretnétek az ifjú hercegnőket, bemutatunk nektek néhány lehetőséget.

A Hasbro által forgalmazott Disney Frozen figurák tökéletes másai a filmből megismert szereplőknek. A tervezés során gondosan ügyeltek az apró részletekre, a vonásokra és a testalkatra.

Elza gyönyörű ruhája, és áttetsző palástja szinte az egész testét elfedi. A lábán csillámmal borított jégcipellőt visel. Attraktív make upja megegyezik a rajzolt karakter sminkjével.

Elza karjai széttárhatók, körbe fordíthatók. A lábak a csípő mentén elmozdíthatók.

A hercegnő frufruja merészen kunkorodik előre a hajfixáló anyagnak köszönhetően

 
My Little Pony - A film Rarity PDF Nyomtatás E-mail

My Little Pony - A film RarityOktóber 12-től vetítik a hazai mozik a My Little Pony - A film című egész estés animációs filmet, melyben sokunk kedvence, Rarity is feltűnik. A divat iránti rajongásáról híres lovacska a víz alatti kalandok során is megcsillogtatja tehetségét, és pompás ruhakölteményben jelenik meg a tengerfenekén. 

A méretes dobozban várakozó lila-fehér póni több divatos öltözetet is magával hozott. Miután sikerül kiszabadítani a pónit átmenetei lakhelyéről, közelebbről is szemügyre vehetjük a trendi szettet. 

Elsőként sellő uszonyban végződő palástján akad meg a tekintet, hiszen a tengeri kagylókkal ékesített, sötétkék színből induló, türkizkék árnyalaton keresztül haladó uszály lila sellőfarokban végződik. A derék részen összekapcsolható palást egy mozdulattal eltávolítható, így előtűnnek Rarity patái. Melsö lábain lila topánkákat visel a divatikon póni. Kiegészítőként zöld, kagyló alakú fülklipszet helyezhetünk kis barátunk fülére. 

A mellrészt lila pellerin takarja, mely elöl összekapcsolható. Az egy mozdulattal eltávolítható ruhadarab helyére rózsaszín szalaggal körbeölelt, türkiz színű palást kerülhet. A látványos szetthez mókás szemüveg társul, mely tökéletesen illeszkedik Rarity fejére. 

A szabadon aláhulló lila loknik mesés megjelenést kölcsönöznek a szépséges póninak. 

A kislányok számtalan szituációt kelthetnek életre Rarity, és barátai segítségével, mely hozzájárul képzelőerő fejlődéséhez. 

My Little Pony - A film Rarity  My Little Pony - A film Rarity

 
Disney Jégvarázs Elsa csodakesztyűje PDF Nyomtatás E-mail

Jégvarázs kesztyűA Jégvarázs csodás története sok kislányt elbűvölt már, az elmúlt évek során. Nincs is ezen mit csodálkozni, hiszen az Elza elegáns kézmozdulatai nyomán előtörő jégkristályok, valóban káprázatosak. A Modell és Hobby jóvoltából most a lányok megtapasztalhatják, milyen érzés az, amikor a varázslat valóssággá válik.

A félig nyitott doboz, látni engedi Elza hópelyhekkel és virágokkal díszített ruhájának ujját, valamint az eszközt, melynek segítségével a csajok is részesei lehetnek a Jégvarázsnak.

Tekintsünk bele a dobozba, melyből egy speciális, Frozen Magic Ice, azaz varázsjég spray kerül elő, mely az Elsa feliratú, csillogó műanyagból készült kesztyűhöz csatlakoztatható. Öltsük magunkra a kézvédőt, majd a tépőzár segítségével rögzítsük kezünkre a kilövő szerkezetet. Távolítsuk el a Magic Ice spray kupakját, majd helyezzük a hópelyhekkel ékesített tárolóba.

Amennyiben az útmutató szerint jártunk el, kézfejünk hátrahajtásával egy időben, hópelyhek törnek elő csuklónk vonalából. A varázsjég bármely felületen megtapad, tökéletes Jégvarázs illúziót keltve ezáltal.

 

Jégvarázs kesztyű  Jégvarázs kesztyű

Akkor se csüggedjünk el, ha a flakon kiürül. Egyrészt várárolhatunk hozzá speciális Frozen Magic Ice utántöltőt, másrészt a készlethez tartozik egy különleges, víz kilövésére alkalmas palack is.

Töltsük hát fel vízzel flaskát, és a Magic Ice sprayhez hasonló módon, helyezzük el a kilövőszerkezetben. Az eljárás ugyan az, mint az imént, ám ezúttal kézfejünk hátrahajtásával vízsugarat lövelhetünk a távolba. A víz tárolására alkalmas palack természetesen korlátlan számban újratölthető.

 
Barbie: Csillagok között karakter babák PDF Nyomtatás E-mail

Barbie: Csillagok között karakter babák

November 10-én vetítik a hazai mozik a Barbie: Csillagok között című családi animációs filmet. A történet szerint Baribe a távoli Para-Den bolygón él. Egy napon üzenet érkezik a Palotából, mely szerint létezik egy jóslat, amely a világegyetem pusztulását jövendöli meg. A lassuló csillagokat csak a kiválasztott hozhatja ismét mozgásba, és mentheti meg az univerzumot.  Barbie nem sokat tétovázik, útra kel a fővárosba, hogy csatlakozzon Constantine király csapatához. Az új világ azonban számos kihívást tartogat a lány számára. Új barátaival, Leo herceggel, Sal-Leevel, a légdeszka bajnokkal, és az ikerpárral, Sheenaval és Kareenaval együtt kel útra a galaxis középpontjába, hogy beteljesítse a jóslatot.

Barbie, azaz Csillagfény, ahogy a történet szerint édesanyja szólítja, Pupcorn cicával érkezett a Manóprogram csapatához. Vele tartott csapattársa, Sal-Lee, a légdeszka bajnok is, hogy bemutathassuk különleges képességeiket.

Elsőként szabadítsuk ki Barbie-t a dobozból. A játék működtetéséhez 4 db AAA elem szükséges, mely nem tartozik a készlethez. Miután elhelyeztük a zsebtelepeket a baba hátsó részén kialakított elemtartókba, csatlakoztassuk a pórázt Barbie kezéhez. Nem szeretnénk túl sokat elárulni a filmről, a cica különleges, helikopterhez hasonló öltözékéről azonban mindenképpen érdemes néhány szót ejteni. A cicus ugyanis egy különleges Para-Den-i élőlény, aki bolyhos, repülő állatként látta meg a napvilágot. Az átalakulási folyamat során azonban, mint minden cica, elvesztette röpképességét. Hogy a csalódott jószág követni tudja légdeszkán sikló gazdáját, Barbie speciális repülő öltözetet készít kedvence számára. Ezt a helikopterfüles szkafandert láthatjuk Pupcornon.

Csillagfény jobb lábán kapcsolót találunk, mely működésbe hozza a helikopter rotorjait. Amennyiben nyomást gyakorolunk a gombra, Pupcorn felemelkedik a talajról, és nagyjából 30 centiméteres magasságban lebeg. A szárnyalás addig tart, amíg a gombot nyomva tartjuk. Ezt követően kis barátunk leereszkedik. A rotorok puha műanyagból készültek, így akkor sem okoznak sérülést, ha a csemeték közvetlen közelről érintkeznek a forgó szerkezettel. A csillagalakban végződő póráz Barbie kezéhez tartozik, így abban az esetben is erősen markolja a fogantyút, miután kedvencét lekapcsoltuk a készülékről.

Barbie: Csillagok között karakter babák  Barbie: Csillagok között karakter babák

 
My Little Pony - Equestria Girls - Pinkie Pie PDF Nyomtatás E-mail

pinkie-pie

Gyártó és forgalmazó: Hasbro Magyarország Kft.
A játék megvásárolható itt!

Pinkie Pie, Applejack, Rainbow Dash, Rarity, Fluttershy és Twilight Sparkle a barátság elemeit alkotják, mellyel minden akadályt legyőzhetnek. Ebből a hatos fogatból Pinkle Pie képviseli a vidámságot. A lufi szépségjegyet viselő kis póni szerkesztőségünkbe is eljutott, hogy csatlakozzon Trixie Lulamoonhoz és Rarityhez. Azok számára, akik nem látták az Equestria Girls mozifilmet, igyekszünk dióhéjban összefoglalni az eseményeket. Sunset Shimmer elorozza Twilight Sparkle koronáját, és egy varázstükrön keresztül az emberek világába menekül. Természetesen Twilight azonnal a nyomába ered. Küldetése kockázatos, hiszen a korona erejével Sunset hatalmas erőre tehet szert, a varázstükörbe rejtett átjáró pedig néhány napon belül bezáródik. Szerencsére Twilight segítségére sietnek az emberi világban élő, saját barátaira kísértetiesen hasonlító lányok. A happy end borítékolva van, a Hasbro által megálmodott figurák pedig hamar belopják magukat a kislányok szívébe.

Nincs ez másként Pinkie Pie esetében sem, bár ő már az Equestria Girls második részének dizájn elemeit viseli magán. Az Equestria Girls Rainbow Rock című mesében a lányok az iskolai zenei bandák csatájában vesznek részt. Valamennyi szereplő ehhez illő ruhát és hangszert kap, ahogy a korábban bemutatott Trixie Lulamoon is. Pinke csodás sziívecskés felsőt és szikrázó finomságokkal díszített miniszoknyát visel. Lábán piros magassarkú cipőt díszeleg, melynek sarka cukorkákból áll, talpán pedig szívecske és hangjegy van. Fejéhez mikrofont rögzítettek, hogy hangja minden rajongójához eljuthasson. Arcán természetesen szépségjegye is megtalálható, a kék lufi tökéletesen passzol a szeme színéhez. Hosszú rózsaszín haja számtalan lehetőséget biztosít, hogy gyermekünk szebbnél szebb frizurát készíthessen neki.

A ruhák és a cipők termékcsoporton belül variálhatóak, így változatos külsővel léphetnek színpadra a lányok.

 

Videó

 

Képgaléria

My Little Pony - Equestria Girls - Pinkie PieMy Little Pony - Equestria Girls - Pinkie Pie

 
Soy Luna fejhallgató PDF Nyomtatás E-mail

Egy véletlen folytán Luna kénytelen Matteoval fellépni a tehetségkutató versenyen. A pár nagy sikert arat, hiszen Luna nem csak kiváló görkoris, de remek énekes is. A fiatal lány életének meghatározó részét alkotja a zene. Mindegy, hogy korival siklik, vagy az utcán sétál, esetleg a szobájában álmodozik, gyakran hallgatja kedvenc zenéit. Mindezt pedig egy valóban stílusos, és egyedi fejhallgatóval teszi.

Soy Luna fejhallgató  Soy Luna fejhallgató

A Formatex Kft. által forgalmazott, eredeti Soy Luna fejhallgató épp oly látványos, mint a Roces gyártmányú Soy Luna Edition gyakorló görkorcsolya.

Soy Lunával beszélgettünk. Kattints ide!

A "füles" 180 centiméter hosszú, jack dugóval ellátott kábellel rendelkezik, mely szabad mozgást biztosít tánc, görkorcsolyázás, futás, vagy séta közben is. A készülék szinte bármilyen zenei lejátszóhoz csatlakoztatható. A fejhallgatót hangerő szabályozóval látták el, ennek köszönhetően nem kell elővenni a lejátszót, amennyiben állítani kívánjuk a hangerőt.

Hirdetés
Hirdetés

 
Barbie Fashionista divatbaba nyári overálban PDF Nyomtatás E-mail

Barbie Fashionistas 17Kalandozásunkat a divat világában egy forró nyári ruhával, és egy napbarnított bőrű Barbie Fashionista babával folytatjuk. Lássuk, mit rejt a doboz, melyben az újabb szépség érkezett.

Ezúttal a mahagóni barna hajzuhatag alatt ciklámen fürtök bújnak meg. A sötétrózsaszín rúzs és a barnás, füstös smink tökéletes összhangot alkotnak. A sötétbarna, íves szemöldök csodaszép keretet ad a mogyoróbarna szemeknek.

A barnabőrű divatbaba igazi nyári hangulatot áraszt magából, melyet a türkizkék overál tesz teljessé. A lenge darabot jégkrémek egész hada varázsolja vidámmá és színessé. A vállpánt és az öv ugyan azon árnyalatú anyagból készült, míg a dekoltázsrésznél végigfutó fodor halványabb tónust kapott.

Az éktalpú fűzős cipő magasított sarokkal van ellátva. Fémes csillogását egy enyhe rózsaszín árnyalat egészíti ki.

barbie-fashionistas-egyben

Végül, de nem utolsó sorban, a halványkék szemüvegkeretről kell említést tennünk, hiszen igazán jellegzetes darabja a baba szettjének. A keret műanyag kapoccsal csatlakozik a fejhez, mely eltávolítható, amennyiben szeretnénk eme karakteres kiegészítőtől megfosztani választottunkat. Ha azonban ezzel a különleges darabbal kívánjuk feldobni Barbie megjelenését, egy könnyed mozdulattal feltolhatjuk a fejre, ezáltal nem csak a szemek vállnak teljesen láthatóvá, de a rakoncátlan tincsek is a helyükre kerülnek.

A műanyagból készült végtagok, csuklók segítségével mozgathatók.

A különleges szépség egyetlen gyerekszobából sem hiányozhat. Érdemes téli öltözettel felruházni, vagy elegáns estélyibe bújtatni, hiszen a Barbie Fashionistas babák ruhatára egymással felcserélhető, kiegészíthető. A divatbabák számtalan szituációba elhelyezhetők el, ezzel járulnak hozzá a gyermeki fantázia fejlődéséhez.

Barbie Fashionistas 17    Barbie Fashionistas 17

 
Disney Hercegnők – Jégvarázs Mini babák a Hasbrotól PDF Nyomtatás E-mail

Benneteket is rabul ejtett a Jégvarázs bájos története? Anna és Elza varázslatos meséje lehetőséget nyújt arra, hogy kicsik és nagyok, fiúk és lányok egyaránt azonosulni tudjanak valamelyik karakterrel. A kislányok természetesen Anna vagy Elza bőrébe bújnának, míg a kisfiúk a hős Kristoffot kívánják utánozni. Sven, a szeretetre méltó rénszarvas, és Olaf, a mókás hóember szintén sok csemete kedvence.

Frozen little Kingdom  Frozen little Kingdom

A szereplők közül maga Elza, Anna, Sven, és Olaf tette tiszteletét a Manóprogramnál, méghozzá "zsebbarát" méretben. A nagyjából 10 centiméteres figurák ugyanis kiválóan alkalmasak arra, hogy a gyerekek bárhová magukkal vigyék kis kedvenceiket.

Anna és Sven, valamint Elza és Olaf külön csomagból bukkan elő. Valamennyien puha gumiból készültek. A lányok feje, karja, és csípője mozgatható, forgatható. A dobozban apró kiegészítőket találunk. Elsőként Sven kedvében járhatunk egy méretes sárgarépával, melyet elhelyezhetünk a szájába. Elza, és Anna fejére, társaik fejdíszéhez illő tiarát helyezhetünk. Anna kobakjára aranyszínű rénszarvas agancsot tehetünk, míg nővére fejére ágakat mintázó hajpánt kerülhet.

 
My Little Pony - Pónibarátok PDF Nyomtatás E-mail

Az Én kicsi pónim - Varázslatos barátság című animációs sorozat bájos szereplői sok kislány szívét megdobogtatják. A történet szerint PonyVillben él Twilight Sparkle, Pinkie pie, Appplejack, Rainbow Dash, Rarity és Fluttershy, akik a barátság hat mágikus elemét alkotják. Varázserejükkel sikeresen arattak győzelmet NightMare Moon felett.

Minden karakter saját személyiségjegyekkel rendelkezik, ez segít a kicsiknek eligazodni a jó és rossz világában.

My Little Pony dobozos  My Little Pony dobozos

A Manóprogram csapatánál ezúttal Rarity, Pinkie Pie, és Lyra Heartstrings tette tiszteletét. Ismerkedjünk meg elsőként az örökké vidám Pinkie Pie pónival.

A rózsaszín mosolygós lovacska szépségjegye a lufi, hiszen az apró paci imád bulizni. Pedig ifjú korában nem volt része túl sok mókában, mert egy olyan farmon nevelkedett ahol nem volt helye a nevetésnek. Ám amikor Pinkie Pie megpillantotta a szivárványt, és életében először elmosolyodott, már tudta, élete fő célja, hogy örömöt vigyen póni társai életébe.

 
Twilight Sparkle és Applejack - Királyi barátságok PDF Nyomtatás E-mail

Twilight Sparkle és Applejack - Királyi barátságokAz Én kicsi pónim - Varázslatos barátság című animációs sorozat évek óta fut nagy sikerrel a különböző gyerekcsatornákon. A barátság varázslatát bemutató történet főszereplője Twilight Sparkle, aki bébi sárkányával, Spike-kal él Canterlotban. Legjobb barátait akkor ismeri meg, amikor Celestia hercegnő PonyVillbe küldi őt, hogy felügyelje a közelgő ünnepség előkészületeit.

Twilight mágikus unikornis szarvával képes varázsolni, kedvenc időtöltése pedig az olvasás. Hűséges társa Spike mindenhová elkíséri, és igyekszik támogatni legjobb barátját. A bájos sárkánybébit viszonzatlan érzelmi szálak kötik Rarityhez.

A történet szerint Twilight legjobb barátja Applejack, aki a barátság hat varázslatos eleméből a hűséget testesíti meg. A sárga póni Almáskertben él családjával, ahol rendkívül dolgosan telnek mindennapjai, hiszen az almafák gondozása, majd az alma feldolgozása rengeteg munkát kíván. Szerencsére Applejacket nem kell félteni. Hatalmas teherbírással, és nagy munkaszeretettel rendelkezik. Szépségjegye 3 alma, mely remekül illik személyiségéhez.

A méretes dobozból a három jó barát, Twilight Sparkle, Applajack, és Spike pillant körbe. Az átlátszó csomagolás látni engedi továbbá Twilight rózsaszín takaróval fedett ágyát. Vajon mi bújik még a dobozban? Vegyük közelebbről is szemügyre.

A csomagból az ágytakaróval megegyező színű alvómaszk, egy varázskönyv, valamint uborkás nyugtató pakolás kerül elő. Amennyiben szeretnénk a három barát között felosztani a rendelkezésünkre álló kellékeket, a dolog valószínűleg úgy áll, hogy Twilight hercegnőhöz tartozik az ágy, az éjszakai nyugalmát biztosító alvómaszk, és a varázskönyv. Az uborkás pakolás pedig Spike kisimult vonásait hivatott biztosítani.

 
Barbie Fashionista divatbaba nyári ruhában PDF Nyomtatás E-mail

Barbie FashionA Manóprogram mindenre elszánt csapata ezúttal arra vállalkozik, hogy bemutassa nektek a Barbie babák egyedi szépségét és azt a varázslatos képességét, hogy a csemeték számtalan élethelyzetben el tudják helyezni ezeket a nem mindennapi babákat.

A Barbie Fashionistas feliratú dobozból egy szőke, göndör hajú leány tekint ránk, kedves, kerek pofival, azúrkék szemekkel, és visszafogott nappali sminkkel csábítva játékra a kicsiket.

A habkönnyű, műanyag testet babarózsaszín-fehér ruha takarja, de lássuk közelebbről is mi az, ami a légies megjelenést sugározza. A ruha felsőrésze fehér csipkéből készült, melyet derék fölött halványkék öv választ el a rózsaszín szoknyarésztől. A fehér, absztrakt virágokat idéző minta tökéletes összhangban van a csipke motívumával. A pántos szandál az öv színéhez igazodik, épp úgy, mint az ezüst nyakék, mely hátul nem kapcsolódik össze, ennek köszönhetően a lurkók egy könnyed mozdulattal levehetik, vagy felhelyezhetik.

A pántos ruha, és a nyitott lábbeli ideális nyári viselet, így gyermekünk számtalan új szituációba helyezheti el kedvencét. Mindegy, hogy Barbie barátaival indul közös sétára, vagy fagyizni a parkba, netalán ellátogat az Állatkertbe, a lényeg a kiváló szórakozás, és a fantázia fejlesztése. A móka akkor válik teljessé, ha csemeténk barátaival együtt kelti életre divatbabáját.

A Barbie Fashionista babák ruhatára egymás között felcserélhető, így még több élethelyzetben találkozhatunk a csinos leányzóval.

 

 

Barbie Fashion     Barbie Fashion

 
Meglepi fagyibaba PDF Nyomtatás E-mail

Hosszú ideje hódítanak az édes muffin babák, és most itt az új őrület, a Meglepi fagyibaba. A Formatex által forgalmazott csábító finomságok, édes titkot rejtenek.

Az átlátszó dobozban vanília öntetes csokoládé fagylalt lapul, mely dekoratív lila kehelyben kapott helyet.

Meglepi fagyibaba  Meglepi fagyibaba

A Gelato Surprise feliratú csomagolást kibontva kézbe vehetjük a hűs finomságot. A fagylalt mellől előkerül egy rózsaszín fésű is, mely sokat elárul arról, milyen titkot rejt a kehely.

Amennyiben arcunkhoz emeljük a poharat, érezhetjük az édes csokoládé illatot, mely körüllengi a desszertet.

Emeljük most le a cseresznyékkel ékesített kupakot, és lessünk bele a csészébe. Elsőként a barna, hullámos haj tűnik elő, majd a sárga ruhával takart felsőtest. Ahogy a kelyhet kifordítjuk, talpra szökken egy terebélyes szoknyás hercegnő, aki édes illattal lengi be a helyiséget.

Miután a hajkefével rendbe szedtük új barátunk frizuráját, gumi segítségével rögzíthetjük a fagylalt alakú kalapot a fején.

Meglepi fagyibaba  Meglepi fagyibaba

A hetyke fejfedőben valódi édességtündér lesz legújabb társunk, aki a játék végeztével ismét fagylalt kehellyé változik, hogy álomba szenderüljön addig, amíg kis gazdájának ismét szüksége lesz szolgálataira.

Hirdetés
Hirdetés

 
Barbie: Videojáték kaland karakterbabák - Görkoris Barbie, és Bella beépített memóriajátékkal PDF Nyomtatás E-mail

Barbie: Videojáték kaland karakterbabák - Görkoris Barbie, és Bella beépített memóriajátékkalA Barbie: Videojáték kaland című animációs filmben programozóként tűnik fel az életvidám lány. Épp legújabb fejlesztésén dolgozik, amikor kiderül a játék vírusos. Cuki, a program súgójam őrült kalandba rángatja Barbie-t azzal, hogy áthelyezi őt a virtuális térbe. Ahhoz, hogy Barbie legyőzze a gonosz Emojikat, minden pályát hibátlanul teljesítenie kell. Már az első szinten komoly ellenfélre akad, Bella ugyanis nem adja könnyen a győzelmet. A Vidámpark tükörsima útján ádáz görkorcsolya versenybe kezdenek.  Szerencsére a két lánynak sikerül szövetséget kötni, így együtt vehetik fel a harcot a vírus ellen. 

Jó hírünk van a lányok számára, a meséhez kapcsolódó karakter babák is megérkeztek. Barbie és Bella vidám görkoris felszerelésben került a dobozba. Szabadítsuk ki elsőként a szőke lányt a csomagból, és vegyük szemügyre közelebbről. 

A doboz kialakításának köszönhetően már a csomagban próbára tehetjük a világító görkorit. Elegendő megmozdítani a kereket, és a kori máris kék, zöld, és piros színben fénylik. A kétsoros korcsolya stabil állást biztosít Barbie számára. Bizony, a lendületet sugárzó baba megáll a saját lábán, pontosabban saját kerekén. 

A készletben találunk egy csipeszre emlékeztető szerkezetet. Amennyiben a fogókarokat Barbie derekára illesztjük, a sárga kar segítségével mozgásba hozhatjuk a lányt, aki tökéletes forgást hajt végre. A rózsaszín eszközzel megtolhatjuk Barbiet, aki anélkül siklik majd világító korcsolyájával, hogy derekánál meg kellene ragadnunk. 

Amennyiben azonban mégis deréktájt kívánjuk megfogni Barbie-t, észrevehetjük, hogy a törzs merev, nem mozgatható. A stabil állásnak ugyanis ára van. A feszes, sportos tartás megkívánja, hogy a lehető legkevesebb ponton mozduljanak el a testrészek. Emiatt találunk merev alsószoknyát a vidám Emoji mintás szoknya alatt. A felsőruházat eltávolításával azonban új szerelést adhatunk Barbie-nak, egy cuki kék miniszoknyával. Ezen a részen helyezkedik el a korcsolya működtetéséhez szükséges eletronika is.

 A stabil állás érdekben a cuki szívecskés térdvédő alatt is merev végtagokat találunk.

A puha gumiból készült fej, és a széttárt karok azonban szabadon mozgathatók. A rózsaszín bukósisak, mely lehetőséget biztosít a két copf kilógatására, szintén levehető. Ekkor előtűnik Barbie rózsaszínre melírozott tincse. A felsőrész, és a korik a baba részét képzik, így ezek eltávolítása nem lehetséges. A videojátékból elénk lépett baba tökéletesen igazodik filmbeli karakteréhez.

Barbie: Videojáték kaland karakterbabák - Görkoris Barbie, és Bella beépített memóriajátékkal  Barbie: Videojáték kaland karakterbabák - Görkoris Barbie, és Bella beépített memóriajátékkal

Bella versenyre készen gördül ki a dobozból, ahol az apró nyílásnak köszönhetően próbára tehetjük egyedi képességét. A deréktájban elhelyezett pixel formájú masni ugyanis három gombból áll, melyek lenyomását követően felvillan a lány három részre tagolt szoknyája, és a videojátékban felcsendülő dallamot játssza. A mágikus csatt azonban különleges képességgel rendelkezik. A felvillanó fények egy memóriajátékot rejtenek. 

 
Monster High - Pearl & Per Serpentine PDF Nyomtatás E-mail

A legendás lények csemetéi egy "szörnyen" jó középiskola falai között tanulnak. A Monster Highban szívja magába a tudást többek között Drakula gróf utóda, Frankenstein gyermeke és a Jeti csemetéje. Lagoona Blue, a tengeri szörny lánya szintén e patinás intézmény nebulója.

Talán nem is gondolnánk, hogy a mindig segítőkész, nyitott csajszi szörnyű lámpalázzal küzd. A titokról Toralei, a vérmacska lebbenti fel a fátylat, azzal, hogy az egész iskola előtt kellemetlen szituációba hozza Lagoonát. Ezt követően a lányok vitája elfajul, és Toralei a medence vizébe pottyan. A tengeri szörny lánya és barátai nem sokat tétováznak, közösen indulnak a vérmacska megmentésére. Mire a csapat eléri a feneketlen mélységet, csodálatos átalakuláson esnek át. Valamennyi diák tengeri lénnyé változik, sellőuszonyt, halfarkat, vagy angolna testet kapnak.

Monster High - Pearl & Serpentine  Monster High - Pearl & Serpentine

Hamarosan feltűnik a színen Posea Reef, a tengerek istennője, és Lagoona tudomására hozza, hogy nem véletlenül került a Rémséges mélységbe. Ahhoz, hogy a Monster High tanulói visszatérhessenek a szárazföldre, a lánynak le kell küzdenie legnagyobb félelmét. Nincs más választásuk, vissza kell térniük Lagoona szülővárosába, a Nagy Peremzátonyra. Nem kell sok idő, hogy a lány múltjából régi ismerősök tűnjenek fel. Peri és Pearl Serpentine egy különleges sziámi ikerpár, akik bár sokszor egymás idegeire mennek, veszély esetén vállvetve támogatják egymást. Ezúttal Peri és Pearl tette tiszteletét a Manóprogram csapatánál.

A dobozból kiszabadulva az az érzésünk támad, nem is egy, hanem mindjárt két baba került a kezünkbe. Bár a hidra lányai közös testen osztoznak, nyaktól felfelé két, egymástól eltérő karaktert találunk.

Peri kék hajzuhatagához halványkék szemhéjpúdert visel. A mályvaszínű rúzs a csajos hatást hivatott fokozni. Peri fülében hatalmas arany fülbevalót találunk. A dobozban megbúvó titkos füzet tanúsága szerint a két lány ékszertervezőként képzeli el a jövőjét, kedvenc színűk pedig az arany. Erről árulkodik a teljes felsőtestet befedő aranylánc is, mely egyedi tervezésről árulkodik, hiszen az ékszer két nyakra, de egy mellkasra készült. Ugyan ezen motívummal ellátott lánc fut végig a Serpentine ikrek derekán is.

Pearl haja fehér, ám hajkoronája kék fürtöket is rejt. A viola színű szemhéjpúderhez korall árnyalatú rúzs társul, mely Periénél lágyabb vonásokat kölcsönöz a lánynak. Pearl fülében, testvéréével megegyező formájú fülbevalót találunk, ám a színe nem arany, hanem rózsaszín.

Szerencsére a mindig civakodó ikreknek sikerült ruhájukat úgy kiválasztani, hogy mindkét lány ízlésének megfeleljen. Az absztrakt minták kék, sárga, és rózsaszín árnyalatban kavarognak a felsőrészen. A vállaknál található fekete fodor némi komolyságot kölcsönöz a ruhának.

Tengeri lényről lévén szó, az ujjak között úszóhártyát találunk. Az izmos halfarok sötétkék alapszínét mentazöld uszonyok törik meg, melyek sötétben fluoreszkálnak.

 
DC Hero Super Girls PDF Nyomtatás E-mail

Újra virágkorukat élik a szuperhősök. Szerencsére már nem csak a fiúk találják meg kedvenc igazságosztójukat, hanem a csajok is. Batgirl, Supergirl, Wonder Woman, és Starfire arra várnak, hogy a lányok szeme megakadjon rajtuk. 

dc-hero-super-girls-30

A mindenre elszánt hősök mindannyian a Super Hero High, azaz a Szuperhős Gimnázium tanulói. A hétköznapi lányok azonban mindig készen állnak arra, hogy megmentsék a világot a gonosztevőktől. A Mattel szárnyai alatt 2015-ben rajzfilm is indult a lányokkal, mely február óta hazánkban is látható. 

 
Disney hercegnő babák a Hasbrotól PDF Nyomtatás E-mail

A Disney által életre keltett hercegnők a kezdetek óta eltérő személyiséggel rendelkeznek. Belle álmodozó teremtés, akinek leghőbb vágya, hogy ő is részese lehessen azoknak a kalandoknak, melyekről szeretett könyveiben olvasott. Csipkerózsika bájával könnyen elvarázsolja környezetét, így nem csoda, ha még az erdő mélyi otthonában is sok barátra tesz szert. Az Agrabah-i Jázmin hercegnő talpraesett és merész, persze nem is lehet másmilyen az, akinek a házi kedvence egy tigris. 

Disney hercegnő babák a Hasbrotól  Disney hercegnő babák a Hasbrotól

A kislányok több mint 10 szépséges, és bájos hercegnő közül választhatják ki kedvencüket/kedvenceiket, és fogadhatják be otthonukba, karakterbaba formájában.

Jázmin, Csipkerózsika, és Belle a Manóprogramnál is látogatást tett, hogy bemutathassuk Nektek az elragadó hercegnőket. 

Mindhárom dobozon megtaláljuk a hercegnők képmását, valamint néhány jelenetet a rajzfilmből. Az átlátszó csomagolás szinte minden porcikájukat látni engedi, egyedüli kivétel ez alól a láb, melyet a Disney Princess felirat takar. 

 
NERF - Rebelle Mini Mischief PDF Nyomtatás E-mail

NERF - Rebelle Secrets & Spices - MEGA CYCLONESHOCK

Gyártó és forgalmazó: Hasbro Magyarország Kft.

A játék megvásárolható itt!

Tovább folytatjuk kalandozásunkat a Hasbro kilövőinek háza táján. Korábbi tapasztalatainkat a Nerf kilövőiről már megosztottuk veletek, a sors azonban új darabbal hozott össze, lássuk mit tud ez az őrülten csajos darab.

A Rebelle Secrets & Spices model ismét lenyűgöző tűzerővel van megáldva, a kilőtt lövedék akár 22 méterre is repülhet. De ne kapkodjunk ennyire, hiszen ahhoz, hogy üzembe helyezhessük, először ki kell szednünk a csomagolásból. Ha eddig nem is, most bizonyára feltűnik, hogy női kézitáska formája van. A harci eszközt a fogantyú mellett elhelyezett gyémántzárral lehet előcsalogatni. Egy halk kattanás, és máris kezünkbe simul a közel 50 centiméteres lőfegyver. A szán hátrahúzása után a rózsaszín ravasz kilövi a négy golyó egyikét. A modell természetesen kompatibilis a többi Nerf darabbal, így a korábban bemutatott Rebell Secrets & Spices modellel is. A készlethez tartozó üzenet leolvasóegységgel most is felfedhetjük társunk titkos információit, vagy továbbíthatjuk saját gondolatainkat. A kilövő méreténél fogva válltámasszal működik, használat után pedig a középen elhelyezett rózsaszín gomb segítségével összezárhatjuk. Ismét retikült formát ölt, ezzel könnyedén megtéveszthetjük környezetünket.

Érdemes extra lövedékeket is beszerezni hozzá, hogy csak a csatározás befejezése után kelljen átfésülni a terepet a kilőtt löszerek után. Erdők rejtekén, vagy tágas mezőn, izgalmas szabadtéri elfoglaltságot ígér az új Nerf Secrets & Spices

Képgaléria

NERF - Rebelle Secrets & Spices - MEGA CYCLONESHOCKNERF - Rebelle Secrets & Spices - MEGA CYCLONESHOCK

 
My Little Pony - A film Átalakuló Pinkie Pie PDF Nyomtatás E-mail

2017. október 12-től vetítik a hazai mozikban a My Little Pony - A film című egész estés animációs filmet, melyről egyenlőre annyit lehet tudni, hogy Tornádó parancsnok szemet vetett Equestriára. A barátság varázslatos elemeit egyesítő barátok, az okos unikornis, Twilight Sparkle hercegnő, a találékony farmerlány, Applejack, a szivárvány sörényű pegazus, Rainbow Dash, a csacska, ám mindig mókára kész Pinkie Pie, a kedves, és őszinte Fluttershy, és a divatban jártas Rarity vállalja magára a feladatot, hogy szembeszálljon a gonosz megszállóval, és megmentse szeretett hazáját. 

Átalakuló Pinkie Pie  Átalakuló Pinkie Pie

A történet szerint a bátor pónik attól sem rettennek meg, hogy víz alá merüljenek, és sellő uszonyt növesszenek. Nincs ez másként Pinkie Pie-jal sem, a bohókás, rózsaszín póni csillogó uszonnyal siklik a Manóprogram csapatához. 

 
Disney Hercegnők - Meseszoknyás baba a Hasbrotól PDF Nyomtatás E-mail

Aranyhaj - HasbroIsmeritek az Aranyhaj és a nagy gubanc című Disney mesét? A rendkívül bájos történet szerint a Napból leesik egy darab, melyből varázslatos, aranyvirág sarjad. A növénynek gyógyító és fiatalító hatása van, melyről csak a vén banya, Gothel tud. Igyekszik is mindent elkövetni annak érdekében, hogy az örökifjúság forrása csak az övé maradjon. Egy napon azonban, a királyság uralkodójának szüksége lesz a virágra, mert a várandós királyné súlyosan megbetegszik. A varázslatos növényből készült főzettől a felséges asszony meggyógyul, és egészséges leánygyermeknek ad életet.

A vén banya hamar rájön, hogy a virág bűvös ereje Aranyhaj fürtjeibe költözött, ám ha azt levágja, elveszti varázserejét. Mit mást tehet a vénasszony? Magával viszi a kis hercegnőt, és a világ elől elzártan, lányaként neveli egy toronyban.

Az idő múlásával azonban a csecsemőből 18 éves hölgy lesz, akit hajt a kíváncsisága, és mind szűkebbnek érzi a toronyszobát. Egy napon betoppan az életébe Flynn Rider, a körözött bűnöző. No nem kell megijedni, a bárdolatlan modor alatt arany szívet találunk.

A kis hercegnő felkerekedik hát, hogy megízlelhesse a szabad életet, és kiderítse, milyen kapcsolat fűzi őt a titokzatos, égő lámpásokhoz.

A bátor, és kalandvágyó hercegnő különleges kiadásban érkezett a Manóprogram csapatához, nyissuk fel hát az átlátszó csomagolást.

A 30 centiméteres baba magán viseli a rajzfilmből megismert hercegnő valamennyi vonását. A hatalmas zöld szemek, és a pisze orr tökéletes hasonlóságot eredményez a filmbeli karakterrel. A világos szőke hajzuhatag a vádli közepéig ér. Selymes tapintása Aranyhaj dús, és egészséges fürtjeire emlékeztet.

A ruhán, melyet a hercegnő magára öltött, többek között a királyság jelképét, és Paszkál képmását is megtaláljuk. Ám ami ennél is különlegesebbé teszi az említett darabot, az a mágikus tulajdonság, melyet a készletben elhelyezett varázsecsettel hívhatunk elő. A barna nyelű ecset végén dugót találunk. Ezen a ponton tölthetjük fel vízzel a speciális eszközt.

Az ecset pamacsos végén szivacsot helyeztek el, mely a vizet magába szívja. Amennyiben a pemzli ezen végét végigvezetjük a ruha fehér felületén, kirajzolódik Aranyhaj leghőbb vágya. Amint a szoknya száradni kezd, a minta egyre halványabb lesz, végül eltűnik a szemünk elől. Amennyiben újra elő kívánjuk hívni, elegendő a vizes ecsetet végighúzni a fehér felületen.

 
My Little Pony Raimbow Dash - Ragyogó barátságok PDF Nyomtatás E-mail

A My Little Pony - Varázslatos barátság című animációs sorozatban Rainbow Dash testesíti meg a hűséget a barátság elemei között. Az elszánt pegazus mindig kiáll barátaiért. A jól sikerült akciók után pedig hatalmas pacsival nyugtázhatják a győzelmet. Ezt a pillanatot kelthetjük életre a Hasbro legújabb, Ragyogó barátságok pónijával. 

My Little Pony Raimbow Dash - Ragyogó barátságok  My Little Pony Raimbow Dash - Ragyogó barátságok

Miután kiszabadítottuk Rainbow Dash-t a dobozból, alaposabban szemügyre vehetjük új barátunkat. A kék lovacska bőre ezúttal áttetsző, melyet kanyargós minta díszít, annak érdekében, hogy mágikus képessége minél jobban érvényesülhessen. A nem mindennapi képesség életre keltéséhez meg kell nyomnunk a póni szépségjegyét, mely a felhőből előbújó szivárvány. 

 
My Little Pony - A film Tengeri ének PDF Nyomtatás E-mail

My Little Pony - A film Tengeri ének

Október 12-től látható a hazai mozikban a My Little Pony - A film. Az izgalmas előzetesek szerint kedvenc lovaink a víz alá merülnek, hogy segítséget találjanak a tenger mélyén. Itt találkoznak Skystar hercegnővel, aki ezúttal egy kagyló belsejében várja, hogy a gyerekek szeme megakadjon fenséges személyén, és otthonukba vigyék. 

Az ékszerdoboznak is beillő kagyló valóban pompás dísze lesz a kislányok szobájának, ám a látványos dekoráció egyéb titkot is rejt. Szabadítsuk ki Skystar hercegnőt a csomagolásból, és lássuk, mivel kápráztatja el a kislányokat. 

Elsőként a talpat, és a tetőt kell összepattintanunk, hogy elnyerje kagyló formáját Skystar otthona. Ezt követően a hercegnőt bele tudjuk állítani a talapzaton kialakított tartóba. Ez az eszköz stabil támasztékául szolgál a póninak. 

A kagyló elején lila gombot találunk. Amennyiben megnyomjuk, csodás zene csendül, mely tovább fokozza az egyébként is varázslatos élményt. 

Skystar hercegnő sárga alapszínéhez türkizkék uszony, és sörény társul. Különleges szarva átmenet egy unikornis mágikus szarva, és egy uszony között. Az átlátszó szárnyak ezúttal az úszást segítik, nem a repülést szolgálják. Skystar nyakát igazgyöngy, fejét tengeri virág díszíti. 

A talapzatról leemelve a hercegnő részt vehet a gyerekek által életre keltett szituációkban. Változatos kalandokba keveredhet a már bemutatott póni barátokkal, sőt, benézehet egy finom süteményre is, Pinke Pie kávézójába. Az életre keltett szituációk hozzájárulnak a gyerekek képzeletének fejlődéséhez, emocionális képességeik fejlesztéséhez. 

My Little Pony - A film Tengeri ének  My Little Pony - A film Tengeri ének

 
Joga Barbie PDF Nyomtatás E-mail

Joga Barbie A jóga nem csak egy mozgásforma, a fizikai erőnlét megteremtésén kívül segít megtalálni a lelki egyensúlyt is. A jóga relaxál, energizál és erősít. Az Indus-völgyében 6-7000 éves rajzokat találtak, melyek jógázó alakokat ábrázoltak. Első írásos emléknek a Kr. e. 4. századból származó Jógaszútrák c. művet tekintjük. Mára az eredetileg vallási alapokon nyugvó jóga materializáltabb formában van jelen a nyugati kultúrában, ám a testre és a szellemre tett kedvező hatását megőrizte.

Ezek után nem is csodálkozunk rajta, hogy Barbie is jóganacit húzott, és úgy ugrott be a Manóprogram csapatához. Miután a szőkeség elhagyta átmeneti lakhelyét, közelebbről is szemrevételezhetjük. Haját ezúttal nem tarkítják merész sávok, a smink pedig rendkívül visszafogott. A púder színű szemhéjpor, a szempillaspirál és a halvány rózsaszín szájfény kiemeli Barbie jellegzetes szépségét. Aranyló haja szabadon omlik válla köré. A sportolához öltözött baba ékszert sem visel. Ruhája tökéletesen megfelel a jógaruha kritériumainak, nem túl bő, és rugalmas anyagból készült, hogy biztosítsa a szabad mozgást. Márpedig ennek  a speciális babának minden porcikáját mozgásra tervezték! Annak érdekében, hogy minél több jógapozícióba beállíthassuk, szinte minden tagja mozgatható.

Induljunk el fentről lefelé, és vegyük számba a forgó, hajló és tekeredő ízületeket:

 • Itt van mindjárt a nyak, mely a szokott módon dönthető és fordítható.
 • Következnek a vállak, melyek körbefordíthatók és 90 fokos szögben széttárhatók.
 • Nem sokkal a váll alatt egy plusz kapcsolódási pontot találunk, mely lehetővé teszi a kar forgatását a váll elmozdítása nélkül.
 • A könyök ízület felépítése szintén speciális, két irányból kapcsolja össze az alkart és a felkart. Ez a különleges összeköttetés rendkívül valósághű karmozdulatokat tesz lehetővé.
 • A csukló forgó, és oldalirányú mozgásra is képes, méghozzá 180 fokban.
 • A felsőtest mozgatásához nem a derék részre került a csukló, a hajlékony mozdulatokat a mellkas alatt elhelyezett szerkezet teszi lehetővé. Ennek, valamint a 90 fokban elmozdítható csípőízületnek köszönhetően Barbie akár törzshajlításra is képes.
 • Itt érkeztünk el a csípőkhöz, melyek a fent említett 90 fokos oldalirányú mozgáson kívül, 180 fokban előre és hátra is mozgathatók.
 • A vállakhoz hasonlóan most is találunk egy extra forgót a csípő alatt, ezek 180 fokban forgathatók.
 • A térd felépítése nagyon hasonló a könyökhöz. A térdkalács jól kivehető, közel 180 fokos szögben behajlítható.
 • Végezetül a boka szemrevételezése következik, mely a csuklónak köszönhetően kiválóan alkalmas a "spicc és pipa" lemodellezésére, továbbá a plié balettpozíció beállítására. Szerencsére jól látszik, hogy Barbienak nincs bokasüllyedése, közismertebb nevén lúdtalpa.

Joga Barbie   Joga Barbie

A baba eredetileg mezítláb kerül a csomagba, de elméletben mind sportcipőt, mind magassarkú lábbelit fel tud venni. A hajlékony bokának köszönhetően azonban, csapatunka inkább az elegáns modellek felhelyezésében ért el látványos sikereket.

 
Barbie Fashionista baba farmer szoknyában PDF Nyomtatás E-mail

Barbie Fashionista baba farmer szoknyábanA Barbie Fashionista divatbabák minden darabja egyedi, más és más stílusirányzatot képvisel. Ezúttal nyoma sincs az extrém megjelenésnek, a vad, színes tincseknek, a baba, mely a dobozból ránk nevet, hétköznapi szerelésben dobogtatja meg a kislányok szívét.

Az aranybarna haj, a huncut, zöld szemek, és a pasztell színű rúzs, egy kedves arcú tanárnő érzetét keltik a szemlélőben. A komoly küllemet tovább fokozza a kőmosott farmerszoknya, és a Smile with Style feliratú szürke póló. Egyedül a rózsaszín saru, és a hozzá illő nyaklánc ad némi bohókás beütést a letisztult stílusú szettnek. A lábbeli lapos talpú, így ez a modell hasonló adottságú cipőre cserélhető, ha a szituáció, melyben csemeténk kedvenc babáját elhelyezi, ezt kívánja meg.

barbie-fashionistas-logo

Az egyenes, széttárt karok, csuklók segítségével vállban mozgathatók. A szűk, ceruzaszoknya megakadályozza, hogy a lábakat terpeszállásba nyissuk, de amennyiben a ruhadarabot sportosabb modellre cseréljük, a csípő mozgathatóvá válik.

Gyermekünk izgalmas kísérletezésbe kezdhet, vajon a visszafogott hölgy más kollekcióban miként mutat. Igazi sportos lánnyá válik, esetleg egy abroncsos szoknya segítségével hercegnővé formálódik? Természetesen az is előfordulhat, hogy az ő igazi stílusa ez a letisztult, konzervatív értékeket sugárzó összeállítás lesz.

Ne feledjétek, a Barbie Fashionista barátnők ruhatára egymással felcserélhető, kiegészíthető, ezáltal a babák olyan élethelyzetbe kerülhetnek, amilyet csemeténk szeretne.

 

Barbie Fashionista baba farmer szoknyában    Barbie Fashionista baba farmer szoknyában

 
Monster High - Kala Mer'ri PDF Nyomtatás E-mail

A Monster High falai között több legendás lény csemetéje koptatja az iskola padot. Itt tanul többek között a Jeti gyermeke, Drakula gróf csemetéje, és a tengeri szörny lánya, Lagoona Blue is. A mindig segítőkész, nyitott nebulónak kínos titok nyomja a lelkét. A lámpalázzal küzdő lányt Toralei, a vérmacska az egész iskola előtt kínos szituációba hozza. Emiatt a két lány alaposan "összeakasztja a bajuszát", a vita hevében pedig a vérmacska a medence kavargó vízébe pottyan. Lagoona és barátai nyomban Toralei segítségére sietnek, ám valamennyiüket elnyeli a Rémséges mélység.

Monster High - Kala Mer'ri  Monster High - Kala Mer'ri

A fenékre érve döbbenten tapasztalják, hogy csodálatos átalakuláson mentek keresztül, valamennyien tengeri élőlényekké változtak. Álmélkodásra azonban nem sok idő jut, mert feltűnik a színen Posea Reef, a tengerek istennője. A lány arról tájékoztatja őket, hogy csak akkor szabadulnak a víz fogságából, ha Lagoonának sikerül leküzdenie legnagyobb félelmét. A kis csapat felkerekedik, hogy a Lagoona régi otthonban, a Nagy Peremzátonyon keresse a megoldást. Nem telik sok időbe, hogy Lagoona életébe visszatérjen egykori barátnője, Kala Mer'ri.

A nyolckarú poliplány magabiztosan tekint az átlátszó csomagolásból a Manóprogram csapatára. A dobozból előkerülő titkos napló arról árulkodik, hogy Kala szereti az élénk színeket. Ezek után nem meglepő, hogy feltűnő, narancssárga sminket, és sötét rózsaszín rúzst visel. A lány szája fehér pöttyökkel díszített. Sötétkék hajában narancssárga csíkok futnak. A kék hajzuhatagban diszkréten bújik meg az azonos árnyalatú, hatalmas fülbevaló.

 
Trollok figurák - Hasbro PDF Nyomtatás E-mail

Trollok figurák - HasbroEmlékeztek még a színes, égnek meredő hajú trollokra, akik a '80-as, '90-es években hódítottak? A mókás szerzetek visszatértek és egy egész estét családi moziban nevettetik meg a srácokat. A DreamWorks Animation mindenre elszánt író-rendező csapata, akik többek között a Spongya Bob-filmet és a Madagaszkár pingvinjeit is magukénak mondhatják, Trollok címmel új animációs filmmel kedveskednek kicsiknek és nagyoknak.

A történet szerint a trollok kis zárt világukban felfordul az élet, és egy napon két troll kénytelen vándorútra kelni. Miközben bejárják a világot hajmeresztő kalandokba keverednek.

A filmet október 27.-től láthatjátok a hazai mozikban, az előzeteseket pedig már megtalálhatjátok a Manóprogramon.

Amennyiben a trollok rabul ejtették szíveteket, az apró figurákat hazavihetitek saját otthonotokba. A Hasbro ugyanis kézzel fogható formába hozta a vidám és színes karaktereket, közülük szeretnénk most két változatot bemutatni nektek.

Vegyük sorra, kikkel ismerkedhetett meg a Manóprogram csapata. A nagyobbak, melyek egyedi, troll frizurát mintázó dobozban kerülnek forgalomba, tokkal-vonóval 10 centiméter magasak, míg a kisebbek, melyeket rózsaszín zacskóban találhattok meg, 5 centiméteresek.

Lássuk elsőként a dobozokat, melyeket egy határozott mozdulattal téphetünk fel. Előkerül Pipacs hercegnő, aki imád énekelni, táncolni. Az öröké optimista uralkodó puha gumiból készült, égnek meredő rózsaszín hajkoronáját kék virágfüzér díszti. A hercegnő pofiját csillámpor borítja, ezzel is hangsúlyozva a bájos, ám előkelő származását. A kékben és zöldben játszó virágos ruha a test szerves részét képzi, nem lehet levenni a figuráról. Az apró bábu saját lábán is képes megállni, így pihenőidejében a gyerekszoba polcán álldogálva várhatja  újdonsült barátját.

Trollok figurák - Hasbro  Trollok figurák - Hasbro

Másodikként kerül elő Ágas a dobozból, aki Pipacs hercegnő segítségére siet a bajban. Az izgalmas történetben ugyanis visszatérnek a Bergeniek, és valamennyi trollt fogságba ejtik.  Ágas rendkívül zárkózott, a legtöbb trolttól eltérően utál táncolni, és minden elkövet annak érdekében, hogy biztonságban tudhassa magát. A cuki zöld figura sötétkék puha fürtökkel kerül a csomagba. Hegyes fülei igazán egyedi megjelenést kölcsönöznek számára. Ami a ruházatát illeti, látszólag a természetes anyagokat részesíti előnyben, erről árulkodik levélből készült mellénye is.

 
My Little Pony - A film Pinkie Pie Víz alatti kávézója PDF Nyomtatás E-mail

My Little Pony - Pinkie Pie Víz alatti kávézójaMinden kislány óriási izgalommal várja a My Little Pony - A film című animációs filmet, melyben a barátság varázslatos elemeit összefogó pónik szembe szállnak Tornádó parancsnokkal. A küldetés sikeréért a bájos lovacskák alámerülnek, és sellő uszonyt növesztenek. Nincs ezzel másként Pinkie Pie sem, akiről köztudott, hogy él-hal a bulikért, és a sütésért. 

A Hasbro jóvoltából most egy egész kávézóval várja Pinkie Pie barátait. A készlet meglepően sok finomságot rejt. Elsőként vegyük szemügyre a kagyló formájú tálalót, ahol két polc, és egy mágikus pult kapott helyet. A pult közepe forgatható, így az itt elhelyezett sütemények egy mozdulattal elvarázsolhatóak, hogy helyükbe más finomságok léphessenek. A forgóajtó kialakításánál ügyeltek arra, hogy a desszertek ne szorulhassanak a fedél alá. A félgömb alakú nyílásnak köszönhetően a forgóajtó mindent a felszínre hoz, ami esetleg lecsúszik a muffinok, és üdítők számára kialakított speciális tüskéről. 

Nem esett eddig szó arról, hogy milyen finomságok várnak ránk Pinkie Pie kávézójában. Találunk rákkal díszített muffint, csillag alakú süteményt, és esernyővel ékesített üdítőt is. Pinkie-nek segítői is akadnak. A vidám narancssárga halacska, és a tálcát cipelő rák mindenben Pinkie Pie rendelkezésére áll. 

A sellő uszonyt viselő Pinkie Pie farokúszóján megtaláljuk szépségjegyét, a három lufit. A póni által viselt narancssárga kötény levehető. A farokúszó, a karok és a fej mozgatható. 

Pinkie Pie és új barátai izgatottan várják a kislányok által életre keltett varázslatos kalandokat, melyek hozzájárulnak a csemeték fantáziájának fejlődéséhez. A kiváló minőségi kávéházi készlet sokáig a csajok kedvence marad. 

My Little Pony - Pinkie Pie Víz alatti kávézója  My Little Pony - Pinkie Pie Víz alatti kávézója

 
My Little Pony - Csillogó szemű Twilight Sparkle sellő PDF Nyomtatás E-mail

My Little Pony - Csillogó szemű Twilight Sparkle sellő Október 12-től látható a hazai mozikban a My Littel Pony - A film. Az egész estés rajzfilmhez kapcsolódó történetről egyenlőre annyit lehet tudni, hogy a gonosz Tornádó parancsnok szemet vetett Equestriára, így Twilight Sparkle hercegnőre vár a feladat, hogy összefogja barátait, és megmentse szeretett hazájukat. 

A kalandos történetben a pónik víz alá merülnek, és sellőkkel szövetkeznek, ne lepődjünk hát meg, hogy Twilight hercegnő ezúttal uszonnyal érkezik a Manóprogram csapatához. A méretes póni igazán érdekes egyveleget alkot, hiszen Twilight Sparkle egy úgynevezett alikornis, azaz egy unikornis-pegazus. A legújabb történethez pedig sellőfarokra van szüksége, így a dobozból egy csillogó szárnyú, egyszervű, sellő póni tekint ránk. 

Kezünkbe fogva, első dolgunk, hogy helyére igazítsuk a lila-rózsaszín uszonyt, majd felhelyezzük a tiarát, és a hajába illesszük a gyöngysort. Amint a művelettel megvagyunk, közelebbről is szemügyre vehetjük új kedvencünket. 

Twilight szeme csodásan ragyok. Csillámló lila színe remekül illik a póni bőrének árnyalatához. A fitos orr rendkívül bájos megjelenést kölcsönöz a hercegnőnek. A készlethez tartozik egy csillagokkal díszített fésű is, mely a rakoncátlan lila-rózsaszín fürtöket hivatott megregulázni. 

Az uszony mozgatható, forgatható, így akár stabilan meg is állíthatjuk Twilightot végtagjai segítségével. A farokúszón jól látható a hercegnő csillagos szépségjegye, mely mágikus képességeire utal.  

A csodás paripa nem hiányozhat a csajok polcairól.

My Little Pony - Csillogó szemű Twilight Sparkle sellő   My Little Pony - Csillogó szemű Twilight Sparkle sellő

 
Littlest Pet Shop PDF Nyomtatás E-mail

A televízióban régóta hódít a Littlest Pet Shop című animációs film. A történet szerint Blythe Baxter Mrs. Anna Twombly kisállatfelszerelés boltjában segédkezik. A lány odavan az állatokért. Őt magát is kisebb állatsereg veszi körül. Természetesen az imént felvázolt bevezető nem járulnának hozzá ahhoz, hogy a Littlest Pet Shop rajzfilmek évek óta nagy népszerűségnek örvendjenek. A történet ennél nagyobb csavart tartogat, mert Blyte érti az állatok nyelvét. Tudása pedig a nézőkre is átragad, hiszen mi is halljuk, ahogy a lány kedvencei vitatkoznak, mókáznak, tanakodnak, és okoskodnak. 

Littlest Pet Shop  Littlest Pet Shop

A 2D-s animációs film bájos állatait pedig a Hasbro jóvoltából a gyerekek haza is vihetik, és ők maguk kelthetik életre a kedves figurákat. Az amúgy is Icurka-picurka állatok most még apróbbak lettek, így még kisebb helyen, még több cukiságot halmozhatunk fel. 

https://www.hasbro.com/hu-hu/toys-games/littlest-pet-shop

Littlest Pet Shop

A kisebb kiszerelésű készletben két apró állatka várakozik, míg a nagyobban heten keresik gazdájukat.

A kisebb készletben pandákat találunk. A két kis állat szinte teljesen egyforma, különbséget csupán orrocskájukon fedezhetünk fel. Egyiknek ugyanis rózsaszín, még a másiknak lila az orra. Fejük épp úgy mozgatható, mint a korábban megismert Littlest Pet Shop figuráké. Bájos hátsójukon stabilan csücsülnek.

Nosza, tépjük fel barátaik dobozát is, és vegyük sorra, kikkel  ismerkedhetünk meg. A csapat legérdekesebb tagja minden bizonnyal az orka, azaz kardszárnyú delfin, mely vidáman integet uszonyával. 

Bár az uszkár, és a fekete cicus is rendkívül bájos, előbbi nagyjából egy centiméteres magasságával valóban kiérdemelte az apró barátot, a hatalmas szemű béka minden tekintetet magára von. 

Füstös pofijú kismadár tárja szét ölelésre szárnyait, izgatottan várja, hogy kis gazdájával változatos szituációkat kelthessen életre, jó barátaival a gyíkocskával, és az apró zebrával.

 
Monster High - Toralei PDF Nyomtatás E-mail

A Monster High, egy szörnyen jó középiskola, ahol a legendás lények utódai önmaguk lehetnek. Hitvallásuk:  Légy önmagad! Légy egyedi! Légy szörnyen jó fazon! Itt minden csemete megmutathatja, miben egyedi és különleges. Lagoona Blue, a tengeri szörny lánya például csodásan táncol. Képességét azonban nem csillogtathatja meg társai előtt, mivel szörnyű lámpaláza gyötri.

Amikor Toralei, a vérmacska tudomást szerez a lány gyenge pontjáról az egész iskola előtt kínos helyzetbe hozza Lagoonát. A tengeri szörny lánya nem hagyja szó nélkül a dolgot. A két nebuló hajba kap, és a vita hevében Toralei a medence kavargó vízébe pottyan. Lagoona és barátai nem sokat tétováznak, a vérmacska után vetik magukat, hogy megmentsék a kétségbeesett macskát. Miután elnyeli őket a Rémséges mélység, varázslatos átalakuláson mennek keresztül. Valamennyien tengeri lényekké változnak, így könnyedén alkalmazkodni tudnak a vízi életformához.

Monster High - Tolerai  Monster High - Tolerai

Egy vérmacskának azonban nehéz elfogadnia, hogy ezentúl az árral kell úsznia. Kétségbeesését tovább növeli, hogy Posea Reef, a tengerek istennője arról tájékoztatja őket, hogy egészen addig a mélység foglyai lesznek, amíg Lagoonának nem sikerül leküzdenie legnagyobb félelmét.

Ezúttal Toralei úszott be a Manóprogram csapatához, hogy bemutathassuk nektek a nem mindennapi vérmacskát.

 
Monster High - Frankie Stein PDF Nyomtatás E-mail

A Monster High falai között több legendás lény gyermeke tanul, köztük találjuk Frankie Stein-t. Frankenstein, tini korú csemetéjét saját maga keltette életre, így a lány még nem sokat tud a világról. Ez a mindenre nyitott, gyermeki ártatlanság teszi őt képessé arra, hogy társainál jobban elfogadja a másságot, és rendszeresen szót emeljen az kirekesztettek védelmében.

Monster High - Frankie Stein  Monster High - Frankie Stein

A Rémséges mélység című egész estés animációs filmben Frankie barátjának, Lagoona Bluenak nyújt segítő kezet. A tengeri szörny lánya ugyanis rémes lámpalázzal küzd, mindent el is követ annak érdekében, hogy titkára ne derüljön fény. Amikor azonban Toralei, a vérmacska az egész iskola előtt leleplezi gyenge pontját a két lány között elszabadulnak az indulatok. Lagoona és Toralei a medence kavargó vizébe zuhan, Frankie és barátai pedig nem sokat tétováznak a bajbajutottak után ugranak.

A feneketlen mélységet elérve csodálatos átalakuláson mennek keresztül, valamennyien tengeri lényekké változnak. Tekintve, hogy Frankienek szoros kapcsolata van az elektromossággal, egy elektromos angolna farokúszóját tudhatja magáénak. Nem lenne valós Frankie Stein karaktere, ha nem tudna áramot fejleszteni és kibocsátani azt az uszonya segítségével.

A hal farkú szépség átlátszó dobozban érkezett a Manóprogram csapatához, hogy Frankenstein gyermekét bemutathassuk nektek.

Deréktől felfelé, szinte teljes egészében a szárazföldi alakját viseli Frankie, azzal az apró különbséggel, hogy karjain uszonyok találhatók. A mindig szabadon lebegő hajkorona ezúttal lófarokba kötve libben a szörnylány után. A kék-fehér-fekete csíkok azonban nem változtak. Ahogy az arcán látható heg és a nyakát kiegészítő csavarok sem.

 
EnchanTimals - Mindenünk a gondoskodás PDF Nyomtatás E-mail

Árnyas liget rejtekén különleges lányok élnek. Az állati vonásokkal felruházott csajszik erősen kötődnek kis kedvenceikhez, miközben szoros barátságot ápolnak egymással. A vidám csapattal az interneten találkozhattok, az EnchanTimals címen futó rövid történetekben. A Mattel jóvoltából, most a bartánők a gyerekszobákba is ellátogatnak, hogy a kislányok életre kelthessék a meséket

EnchanTimals - Mindenünk a gondoskodás  EnchanTimals - Mindenünk a gondoskodás

A Manóprogram csapatához ezúttal Bree Bunny & Twist nyuszi, Felicity Fox & Flick, valamint Sage Skunk & Caper érkezett. 

Tépjük fel elsőként Felicity dobozát, és vegyük szemügyre a 15 centiméteres rókalányt. A leírás szerint új barátunk gyors, okos, és érdeklődő. A kifinomult érzékszervekkel rendelkező bátor felfedező szívesen keveredik új kalandokba Flickkel, a kis rókával. 

 
Végtelen csodahaj Barbie PDF Nyomtatás E-mail

Végtelen Csodahaj Barbei, olvasható a felírat a rózsákkal és kastéllyal díszített csomagoláson. Felszakítva a széleket, kezünkbe kaparinthatjuk a babát, és megtapasztalhatjuk, hogy a vádliig érő hajzuhatag szinte tényleg "végtelen".

Barbie ezúttal csodaszép hercegnőnek öltözött. Fejét rózsamintás tiara, nyakát virágfüzérrel kombinált gyöngysor díszíti. Az ékszer lekapcsolható, majd egyszerűen visszahelyezhető. A szikrázó, virágmintás szoknya hátul hosszított, kis híján a földet söpri. A gumis deréknak köszönhetően egyszerűen eltávolítható, majd visszahelyezhető. Ami a felső részt illeti, valójában egy rózsaszín bodyról van szó, melyet a derékrészen kettéválaszt egy lila sáv. A ruhadarab műanyagból készült, szerves részét képzi Barbie testének.

Végtelen csodahaj Barbie  Végtelen csodahaj Barbie

A karok vállnál forgathatók, és 90 fokban felhajthatók. A különbséget az adja, hogy míg a bal kar teljesen nyújtott, a jobb valódi hercegnő intésre áll, köszönhetően a hajlított könyöknek. A lábak a csípőknél enyhén dönthetők, 360 fokban forgathatók. A felséges megjelenést egy masnival díszített, lila szandál teszi teljessé.

Ám a meglepetés csak most következik. A végtelen hajzuhatag nem érdemelte volna ki a "csodahaj" jelzőt, ha csupán aranypalástként lengné körbe Barbiet. A készlethez tartozik ugyanis egy speciális fonó alkalmatosság, mellyel csavart fonatot készíthetünk.

A csavart fonás lényege, hogy két egyenlő részre bontjuk a fonni kívánt hajfürtöt. Ezt követően mindkettőt becsavarjuk, ugyan abba az irányba, majd összetekerjük és a végét gumival, vagy csattal rögzítjük. Amilyen egyszerű, olyan látványos, a fonókészüléknek köszönhetően pedig könnyen elkészíthető. A baba négy színes fonattal került a dobozba, melyek lila és rózsaszín árnyalatban pompáznak. A csavart fonatok mindegyike egy-egy virág alakú hajdíszben végződik. Gyakorlás képpen tekerjünk össze két színes tincset.

Válasszuk ki azt a két hajfürtöt, mellyel dolgozni szeretnénk, majd iIlesszük  a végzáró díszeket a fonókészülék rózsa alakú mélyedésébe. Ezután nyomjuk be a szerkezet oldalán találhat fehér rózsát, hogy csupán a gép tetején elhelyezkedő piros virágok pörögjenek. A készülék négy fordulat után magától átvált, és immár a rózsákat tartó teljes porond mozgásba lendül. Ekkor tekeri össze a gép a két csavart tincset. Nem kell túl szorosra fonni, mert merev lesz fürt. Néhány tekerintés, és el is készült a romantikus fonat. Rögzíthetjük a készlethez tartozó csattal, vagy szilikon hajgumival.

 
Szivárványsellő Barbie PDF Nyomtatás E-mail

A mitológiából jól ismert sellők, olyan vízi lények, akik ember testéhez halfarok kapcsolódik. Egyes legendák szerint a hableányok Triton király, a tenger uralkodójának, lányai. Erre a gondolatmenetre fűzte fel meséjét Hans Christian Andersen, A kis hableány című történetében. Ezt a mesét a későbbiekben a Walt Disney Pictures is feldolgozta.

A hableányok szerteágazó mítoszából azonban ennél jóval több mese született. Emlékezzünk csak a 2010 májusában bemutatott Barbie és a Sellőkaland című animációs filmre.  A történet népszerűségét mutatja, hogy 2012-ben tovább folytatódtak Barbie vízalatti kalandjai.

Szivárványsellő Barbie    Szivárványsellő Barbie

A Manóprogram csapatához ezúttal gyors uszonycsapásokkal Szivárványsellő Barbie úszik be. Azt megelőzően, hogy a dobozt kibontanánk, amennyiben szeretnénk, az apró lyukon át próbára tehetjük a baba mágikus képességét. De a türelem rózsát terem, elsőként szabadítsuk ki a sellőlányt a tengeri világot idéző csomagolásból.

Már első ránézésre tökéletes az összhang a lány sötét rózsaszín melírcsíkjai és kagyló formájú koronája között. Szivárványos felsőrésze színátmenetet képez a rózsaszínből a kékig, a lila segítségével. A viola színű medállal ékesített nyaklánc körülöleli Barbie nyakát.

 

 

 
Joga Barbie 3 PDF Nyomtatás E-mail

Joga Barbie

Sötét fekete haj, húzott barna szem, és világos bőr. Ezúttal Barbie ázsiai barátnője tekint ki a csomagolásból. Amint kiszabadítjuk a dobozból, megcsodálhatjuk a minden ízületében hajladozó figurát. A Hajlékony jógababák teste ugyanis 22 ponton tekerhető, csararható, forgatható, ennek köszönhetően bármilyen mozdulatsor lemodellezhető velük.

Vizsgáljuk meg közelebbről melyek ezek a pontok:

 • Itt van mindjárt a nyak, mely a szokott módon dönthető és fordítható.
 • Következnek a vállak, melyek körbefordíthatók és 90 fokos szögben széttárhatók.
 • Nem sokkal a váll alatt egy plusz kapcsolódási pontot találunk, mely lehetővé teszi a kar forgatását a váll elmozdítása nélkül.
 • A könyök ízület felépítése szintén speciális, két irányból kapcsolja össze az alkart és a felkart. Ez a különleges összeköttetés rendkívül valósághű karmozdulatokat tesz lehetővé.
 • A csukló forgó, és oldalirányú mozgásra is képes, méghozzá 180 fokban.
 • A felsőtest mozgatásához nem a derék részre került a csukló, a hajlékony mozdulatokat a mellkas alatt elhelyezett szerkezet teszi lehetővé. Ennek, valamint a 90 fokban elmozdítható csípőízületnek köszönhetően Barbie barátnője akár törzshajlításra is képes.
 • Itt érkeztünk el a csípőkhöz, melyek a fent említett 90 fokos oldalirányú mozgáson túl, 180 fokban előre és hátra is mozgathatók.
 • A vállakhoz hasonlóan most is találunk egy extra forgót a csípő alatt, ezek 180 fokban forgathatók.
 • A térd felépítése nagyon hasonló a könyökhöz. A térdkalács jól kivehető, közel 180 fokos szögben behajlítható.
 • Végezetül a boka szemrevételezése következik, mely a csuklónak köszönhetően kiválóan alkalmas a "spicc és pipa" lemodellezésére, továbbá a plié balettpozíció beállítására.

Az ázsiai lány lila jóga felsőt visel, melyet türkiz árnyalatú szegély keretez. A fekete nadrág csak első ránézésre gátolja a szabad mozgást. Elasztikus anyagból készült, akár a valódi jóganadrágok, ennek köszönhetően a lábak és a csípő bármilyen pozícióba beállítható.

Barbie és barátnői ezúttal mozogni hívják a kicsiket, hiszen a jó közérzethez és az egészséghez elengedhetetlen a mindennapos testedzés. Azt, hogy a babák milyen sportban próbálják ki magukat elsőként, csak a lányok fantáziáján múlik!

Joga Barbie  Joga Barbie

 
Sylvanian Families - Chocolate Rabbit Family PDF Nyomtatás E-mail

A kutyák és cicák mellett ma már igazán népszerű házikedvencnek számítanak a nyuszik is. A pelyhes kis gombócok magasra szökkennek ha jól érzik magukat, jutalomfalattal pedig apró trükkökre is megtaníthatjuk őket. Remek a memóriájuk, saját nevükön kívül a szobatisztaságot is gyorsan elsajátítják. Fontos azonban észben tartani, hogy egy nyúl átlagosan 6-8 évig él, a legidősebb példány 16 esztendőn át csalt mosolyt kisgazdája arcára.

Sylvanian Families - Húsvét   Sylvanian Families - Húsvét

Sylvanian városka lakói között is akad egy bájos nyúl család, aki ezúttal a Manóprogram csapatáthoz látogattak el. Engedjétek meg, hogy bemutassuk nektek a négy tagú famíliát.

 
WOW Poppy lószállító autója PDF Nyomtatás E-mail

WOW Poppy lószállító autójaPoppy egy bájos szőke lány, aki rajong a lovakért. Kedvenc pacija díjugratásban jeleskedik. Ahhoz, hogy Poppy minden fontos versenyen részt vehessen szüksége van lószállító járgányára és saját akadályra.  A JÁTÉKTENGER készletében található póni kaland a legkisebbeket repíti el Poppy izgalmas világába. 

Kiszabadítva a szettet a dobozból, masszív lendkerekes autót, utánfutót, Poppyt és paciját vehetjük kezünkbe. Az igazán csajos színben pompázó készlet rózsaszín-lila alap színét szívecskék teszik igazán egyedivé. 

A klassz kis kocsi két ülésés, Poppy számára stabil ülést biztosít. A tetőablak felhajtható, így könnyen behelyezhetjük a lányt. Az utánfutó két támasz segítségével önmagában is megállítható. A kapcsolatot az autó és vontatmánya között mágneses vonóhorog biztosítja. 

Az utánfutó hátsó ajtaja nyitható, így a póni is kényelmesen elfoglalhatja helyét. A fülkében friss víz, répa és zab várja. A csomagokat az utánfutó tetején helyezhetük el. 

Hirdetés

Amint Poppy megérkezik a verseny helyszínére, egy mozdulattal leemelheti az akadályt a kocsi tetejéről, majd felpattanhat kedvenc pónija hátára, hogy besöpörjön minden díjat. 

A nyitható ajtók, a mélyedésekbe elhelyezhető figura hozzájárul a gyerekek finommotoros mozgásának fejlődéséhez. A szituációk életre keltése közben fejlődik képzeltük és szociális készségük. 

A masszív műanyagból készült készlet sokáig gondoskodik a kicsik felhőtlen öröméről és vidám játékáról. 

WOW Poppy lószállító autója  WOW Poppy lószállító autója

 
Joga Barbie 4 PDF Nyomtatás E-mail

 Joga Barbie A Mattel cég által megálmodott Barbie baba, 1959-óta számtalan változatban került forgalomba. Idővel természetesen megjelentek Barbie barátnői is. A mediterrán szépség, aki a dobozból körültekint, akár az ezerarcú szőkeség unokatestvére is lehetne, olyan nagy a hasonlóság.

Amennyiben csak a  szemöldök vonalát, a szem huncut pillantást, és a széles mosolyra nyúló ajkat figyeljük, akár össze is téveszthetnénk a két karaktert, ám a derékig érő gesztenyebarna hajzuhatag, és a mogyoróbarna szemek gyorsan elűzik ezt a gondolatot. Egy valódi egyéniséggel van dolgunk, aki ezúttal jógaruhát öltött, hogy alaposan átmozgassa a csomagolásban elgémberedett tagjait.

Az élénk kék színű felsőt és a fekete nadrágot neon sárga szegély választja el, mely különleges megjelenést biztosít Barbie barátnője számára.

A speciális kialakításnak köszönhetően, szinte valamennyi jógapozíciót kipróbálhatjuk kedvenc babánkkal. A hajlékonyságot 22 csukló biztosítja számunkra, de nézzük, hol is találjuk ezeket:

 • Itt van mindjárt a nyak, mely a szokott módon dönthető és fordítható.
 • Következnek a vállak, melyek körbefordíthatók és 90 fokos szögben széttárhatók.
 • Nem sokkal a váll alatt egy plusz kapcsolódási pontot találunk, mely lehetővé teszi a kar forgatását a váll elmozdítása nélkül.
 • A könyök ízület felépítése szintén speciális, két irányból kapcsolja össze az alkart és a felkart. Ez a különleges összeköttetés rendkívül valósághű karmozdulatokat tesz lehetővé.
 • A csukló forgó, és oldalirányú mozgásra is képes, méghozzá 180 fokban.
 • A felsőtest mozgatásához nem a derék részre került a csukló, a hajlékony mozdulatokat a mellkas alatt elhelyezett szerkezet teszi lehetővé. Ennek, valamint a 90 fokban elmozdítható csípőízületnek köszönhetően Barbie barátnője akár törzshajlításra is képes.
 • Itt érkeztünk el a csípőkhöz, melyek a fent említett 90 fokos oldalirányú mozgáson túl, 180 fokban előre és hátra is mozgathatók.
 • A vállakhoz hasonlóan most is találunk egy extra forgót a csípő alatt, ezek 180 fokban forgathatók.
 • A térd felépítése nagyon hasonló a könyökhöz. A térdkalács jól kivehető, közel 180 fokos szögben behajlítható.
 • Végezetül a boka szemrevételezése következik, mely a csuklónak köszönhetően kiválóan alkalmas a "spicc és pipa" lemodellezésére, továbbá a plié balettpozíció beállítására.

Barbie barátnője természetesen más sportokban is hasznát veszi rugalmasságának. Mindegy, hogy csemeténk ritmikus gimnasztikában, balettben, vagy úszásban jeleskedik, kedvenc babája elmaradhatatlan társa lesz!

Joga Barbie  Joga Barbie

 
Barbie: Titkos ügynökök PDF Nyomtatás E-mail

A mozik február 4.-től vetítik a Barbie: Titkos ügynökök című családi animációs filmet, mely bizonyára minden kislány szívét rabul ejti majd. A történet szerint Barbie és barátnői, Teresa és Renee, együtt alkotnak egy igazán ígéretes tornász csaptatot. Tehetségükre más is felfigyel, egy nemzetközi hírszerző ügynökség kéri a segítségüket, mivel valaki, akrobatikus ügyességgel kijátszva minden biztonsági rendszert, kristály ritkaságokat oroz el. A három lány izgatottan készül a feladatra, melyhez különleges felszerelést is biztosít számukra az ügynökség.

Barbie: Titkos ügynökök    Barbie: Titkos ügynökök

Egyik elengedhetetlen kellékük az a táska, melynek segítségével nincs az a magas épület, melyről ne tudnának biztonságosan a mélybe ereszkedni. Jó szolgálatot tesz továbbá Barbie TOKOSKÁ-ja is, mely egy valódi tornászkilövő alkalmatosság. A kézbe illő eszköz, a hozzá tartozó karperec segítségével bárhonnan visszahívható, szétnyitva tökéletes fegyver, valamint rúdugró segédeszköz, vagy stabil tartórúd.

 
My Little Pony - A film Twilight Sparkle és Spike duett PDF Nyomtatás E-mail

My Little Pony - A film Twilight Sparkle és Spike duettOktóber 12-től vetítik a hazai mozik a My Little Pony - A film című egész estés animációs filmet, melyben természetesen Twilight Sparkle, a barátság hercegnője, és legjobb barátja Spike is feltűnik. Sőt, a legendás páros duettet is énekel. 

A méretes póni, és apró barátja demo üzemmódban kerül a dobozba. Kiszabadítva érdemes átkapcsolni, hiszen így hívhatjuk életre a páros mágikus képességét. Ahhoz, hogy átváltsunk, nem kell mást tenni, mint  a hercegnő popóján található fényes csillagot, mely Twilight szépségjegye, 5 másodpercig lenyomva tartjuk. Nevetés jelzi, ha sikerült a művelet.

Ezt követően megtudhatjuk, hogy a sötétrózsaszín póni maga Twilight Sparkle, a barátság hercegnője, majd közös éneklésre hívja kis barátját, Spike-ot. A varázslat ekkor következik, ha ugyanis Spike közel dugja buksiját a hercegnő fejéhez, közösen kezdenek dalolni. Spike kissé érdes hangja a televízióban is hallható szinkronhangon szólal meg. 

Amennyiben Spike éppen távol van, Twilight egyedül fakad dalra, ám eközben is többször kéri barátját, hogy tartson vele, és énekeljenek közösen. 

A rajzfilmből jól ismert póni hercegnő áttetsző, csillogó szárnyakkal büszkélkedhet. Színes sörénye, és farka szabadon leng mögötte. A két szárny között találjuk a hangszórót, az elemek cserjéjére hastájékon van lehetőség. 

Spike 10 centiméteres figurája minden apróság kedvence lesz. A kis sárkány feje forgatható, talpán felfedezhető a jól ismert My Little Pony logó. 

 
Szivárványhercegnő Barbie (Barbie Dreamtopia) PDF Nyomtatás E-mail

szivarvanyhercegno-barbie-dreamtopia-01Chelsea, Barbie legkisebb húga, különös, álombéli kalandba keveredik. A Barbie Dreamtopia című animációs film a kislány álmait követi nyomon. A különös világban épp úgy találkozhatunk sellőkkel, unikornisokkal és beszélő fákkal, mint hatalmas szivárvány csúszdákkal, hercegnőkkel és tündérekkel.

A titokzatos Dreamtopia felfedezésében Barbie siet Chelsea segítségére, aki örömmel veti magát az ismeretlenbe. E meseszép hely szivárvány színben pompázó lakói közül korábban megismerkedhettetek Szivárvány Sellő Barbieval, és Végtelen csodahaj Barbieval.  Ezúttal a Szivárvány öbölből szeretnénk bemutatni nektek egy szépséges hercegnőt, akit színkavalkádjának köszönhetően nem lehet figyelmen kívül hagyni.  

Az átlátszó dobozon Barbie Dreamtopia felírat olvasható. Az előre kialakított nyíláson keresztül akár a boltok polcain is próbára tehetjük a hercegnő csodás képességeit. A sárga csillag lenyomását követően zene csendül, miközben a hercegnő kristályból készült felsője szivárvány színben villódzik. A beépített hátsó prizmának köszönhetően, a sötétrózsaszín hajzuhatagot szintén szivárványszínű sziporkák árasztják el. A fény forrását azonban csak akkor pillanthatjuk meg, ha a hercegnőt kiemeljük dobozából. A prizma ugyanis a nyakszirt alatt található, áttetsző kristályként kiemelkedve a figura testéből.

A rózsaszín lófarok, annak érdekében, hogy az animációs filmben látható karakter hajviseletéhez minél jobban hasonlítson, apró trükkel kerül kiemelésre. A szilikonból készült hajgumit ezúttal műanyag keret fogja körül, mely uszony szerű támasztékban végződik. Ez a szerkezet hivatott magasra emelni és szétteríteni a különleges copfot. A támaszték szerves részét képezi a hercegnő koponyájának, így e hajviselet élethosszig kitart.

A narancs színű, csillaggal díszített tiarát szintén műanyag kapcsok tartják fixen, ám ezek minden kétséget kizáróan eltávolíthatóak, amennyiben a csemete által életre keltett szituáció ezt kívánja meg.

A színes ruhát, és a hajkoronát diszkrét smink ellensúlyozza. A felsőrészről korábban ejtettünk már szót, amikor a hercegnő varázslatos képességéről számoltunk be. Ezt a ruhadarabot nem tudjuk levenni, a baba felsőtestének részét alkotja. A lila, rózsaszín, sárga, zöld és kék különféle árnyalataiban játszó, szikrázó mintákkal díszített földig érő szoknya azonban tépőzár segítségével eltávolítható. A művelet végrehajtását követően előtűnik egy combközépig érő, fodrokból felépülő, ékkövekkel díszített rózsaszín szoknya. A hercegnő outfittje ennek köszönhetően sportosabb, vagányabb utcai viseletté alakítható át.

 
Barbie - Tábortűz PDF Nyomtatás E-mail

Barbie - Tábortűz

Kényelmes túrabakancs, kockás ing, és vagány fekete sort. Ez Barbie legújabb outfit-je. Kell is a laza szerelés, hiszen kedvenc divatbabánk kempingezni készül barátaival. 

A jó hangulatú táborozáshoz nem kell más, csak egy takaros tűzrakóhely, és némi sütnivaló. Örömmel jelenthetjük, hogy mindez megtalálható a Barbie - Tábortűz készletben. Nyissuk ki az erdei háttérrel díszített dobozt, és vegyük közelebbről szemügyre a kiránduló lányt. 

A készlethez tartozó Barbie aranyszőke, szabadon szálló hajkoronával, és natúr sminkkel indul a természetbe. A meglepően könnyű baba leginkább a Fashionistas készlet darabjaihoz hasonlít. Feje, vállai, csípője mozgatható, forgatható. Többi, könnyű műanyagból készült végtagja egyenes. 

Barbie, a lapos talpú bakancsnak köszönhetően megáll saját lábán. 

Vessünk egy pillantást a sütögetés elengedhetetlen kellékére, a tűzrakóhelyre. A magas, (mű)kövekből készült tűzrakóhely valószínűleg minden biztonsági előírásnak megfelel. Tetején gombot találunk, mellyel életre kelthetjük a fahasábok alatt szunnyadó parazsat. Lenyomásakor ropogó hang, és tücsök ciripelés hallatszik, mialatt pislákoló fény gyúl. Igazán izgalmas látványt nyújt, miközben előhívja a nyári élményeket, melyeket a lányok minden bizonnyal örömmel keltenek újra életre. 

A táborozás nem lenne az igazi némi sütni való nélkül. Két kolbászt, és két pillecukrot találunk a készletben, valamennyit nyársra tűzve, így csak a parázs fölé kell tartania Barbie-nak. Az eszközök természetesen elhelyezhetők a lány kezében.

Ahhoz, hogy Barbie kényelmesen elhelyezkedhessen a tűz mellett, piros tábori szék is került a dobozba. 

Minden készen áll a táborozáshoz, már csak a csajok hiányoznak, hogy megelevenítsék a nyári kempingezések semmihez sem fogható hangulatát. Igazán jó móka lesz! 

 

Barbie - Tábortűz  Barbie - Tábortűz

 
My Little Pony Hajformázós PDF Nyomtatás E-mail

My Little Pony HajformázósA My Little Pony Varázslatos barátság című animációs sorozathoz kapcsolódó játékok közül többet is bemutattunk már nektek. Ilyen volt többek között a Twilight Sparkle és Applejack - Királyi barátságok. A két barát ezúttal külön készletben, kislány szíveket dobogtató kiegészítőkkel került a Manóprogramhoz. 

Twilight Sparkle a barátság elemei közül a varázslatot testesíti meg. Az alicornis, azaz unikornis-pegazus hercegnő ezúttal csillagokkal díszített palástot visel. A dobozból kiszabadítva közelebbről is megcsodálhatjuk fényes tiaráját, valamint üstökös alakú hajcsatját. 

A lila-rózsaszín árnyalatú póni köpenye lecsatolható a csillag alakú csatt segítségével. A színes sörény hajgumival rögzített, annak érdekében, hogy a szállítás közben ne kócolódjon. Amint azonban kézbe vesszük a hercegnőt, lehetőségünk nyílik eltávolítani a gumit, és felhelyezni a csatokat. 

A sárga korona remekül illik a Twilight fejére. 

Applejack, akinek szépségjegye az alma, mert ő birtokolja Ponyville almáskertjét, szintén számos kiegészítővel került a dobozba. 

Ami elsőként feltűnik Applejack szemrevételezésénél, az a sörény és a farok rendhagyó anyaga. A megszokott fényes, selymes fürtök helyett ezúttal jól formálható, viasszal bevont fonal tincseket találunk. A különleges kialakítás lehetővé teszi, hogy egyedi frizurát készítsünk kedvencünk számára. 

A tartós formázást biztosító viaszrétegnek köszönhetően tekerhetjük, csavarhatjuk, fonhatjuk a fürtöket, majd a rendelkezésünkre álló alma formájú csatokkal rögzíthetjük a tincseket. 

Miután a két barát frizurája elkészült, a csemeték változatos szituációkat kelthetnek életre a barátság fontosságát hangsúlyozó varázslatos pónik segítségével.

My Little Pony Hajformázós  My Little Pony Hajformázós

 
My Little Pony Nagy Galopp Gála PDF Nyomtatás E-mail

My Little Pony Nagy Galopp GálaA barátság fontosságát hangsúlyozó My Little Pony című animációs sorozat szereplői közül több karaktert is bemutattunk nektek. Ilyen volt többek között Rarity hordozható házikója, és Twilight Sparkle Hordozható készlete. Ezúttal Fluttershy és Rainbow Dash tette tiszteletét a Manóprogram szerkesztőségében.

A szereplők ezúttal a Nagy Galopp Gálához kapcsolódnak, melyről a televízióban látható rajzfilmsorozatban már igen sok szó esett. Mielőtt kiszabadítjuk a két pónit a dobozból, ejtsünk néhány szót a szóban forgó két lovacskáról. 

Fluttershy képviseli a kedvességet a harmónia elemeiből. A félénk póni ért az állatok nyelvén, szoros kapcsolatban van az őt körülvevő élővilággal. Szépségjegye három pillangó, mely csodásan illik rózsaszín sörényéhez. Fluttershy szöges ellentéte Rainbow Dash, aki nagyon-nagyon magabiztos. Ő testesíti meg a hűséget a harmónia elemei között. Mindene a sebesség és a repülés, nem csoda, hogy nem hagyja ki a Nagy Galopp Gálát. 

A csomagolásból kiszabadult pónik mellett szekereket találunk, melyekhez zászló illeszthető. A feldíszített kocsikra illeszthetjük Fluttershy-t, és Rainbow Dash-t. Mindkét karakter talpán mélyedést találunk, melyek tökéletesen illeszkednek a szekereken kialakított pöcökhöz. 

Amennyiben stabilan elhelyeztük kis barátainkat saját járművükön, versenyt rendezhetünk a két póni között. Húzzuk hátra a járműveket, és engedjük szabadon gurulni azokat. A bájos pónik szédületes sebességgel kelnek versenyre egymással, majd a győztes kihirdetését követően ismét összemérhetik tudásukat. 

My Little Pony Nagy Galopp Gála  My Little Pony Nagy Galopp Gála

Az izgalmas futamokat követően a pónik egy egyszerű mozdulattal levehetőek a kis kocsikról, majd bármilyen szituációban elhelyezhetőek. Fluttershy és Rainbow Dash mérete tökéletesen illeszkedik a Hasbro által forgalmazott My Little Pony figurákhoz, így más készlettel kiegészíthetőek. 

A barátság hat varázslatos eleme köré épülő My Little Pony történetek segítenek eligazodni a csemeték számára a jó és rossz között, a bájos karakterek pedig segítenek számukra megeleveníteni az őket foglalkoztató eseményeket. Remek választás ifjú pónirajongók számára.

 

Flutter Shy

My Little Pony Nagy Galopp Gála  My Little Pony Nagy Galopp Gála

 
Bo-Po körömlakk - nem csak gyerekeknek PDF Nyomtatás E-mail

A lányok már igen kis korban igyekeznek édesanyjukat utánozni. Így van ez a színes körmökkel is, ám a hagyományos körömlakkok, valamint az UV fényre száradó GÉL lakkok használata több okból sem javasolt a gyerekek számára. Elsősorban a bennük található kémiai anyagok miatt, de kiemelhetnénk a hosszas száradási időt, valamint a nehézkes eltávolítást is. Szükség lenne tehát egy olyan körömlakkra, mely nem tartalmaz semmilyen mérgező anyagot, gyorsan szárad, és az eltávolítása egyetlen mozdulattal megoldható. Álmodozásunk közben vessünk egy pillantást a Formatex által forgalmazott Bo-Po körömlakkokra, melyek tökéletesen megfelelnek a fent leírtaknak.

Bo-Po körömlakk - nem csak gyerekeknek

A nyolc darab, élénk színű körömlakk hosszú dobozban foglal helyet. Az izgatott bontogatást újabb izgalmas percek követik, amikor kiválasztjuk a használni kívánt színt. A döntés nem könnyű, a citromsárga, mályva, pink, piros, babakék, csillámló-, és sötétzöld, valamint a sötétkék lakkok mindegyike rendkívül vonzó. 

 
Barbie Fashionista divatbaba sportos ruhában PDF Nyomtatás E-mail

Barbie Fashionistas 16Kék szemek, csinos pofi, vörös haj vagány, aranyszőke melírrel. Elsőként ezek a külső jegyek ragadják meg azt a szemlélőt, aki a Barbie Fashionista babák közül a feltűnő, türkizkék Glam Team mezt viselő csajszit meglátja.

A dobozból kiszabadítva, máris megcsodálhatjuk új kedvencünk különleges szépségét. Az enyhén kiszélesedő pisze orra, a rózsaszín telt ajak, és az arcon látható három anyajegy igazán egyedi divatbabává emeli választottunkat.

A lány ruhája, bár a sportosság jegyében született, színének és szabásának köszönhetően, valódi csajos darab. A hátsó rész hosszított, kétoldalt pedig majdnem csípőig ér a hasíték. A magasított talpú, fehér tornacsuka szintén az imént említett kettősséget tükrözi. Választott babánk lábára lapos talpú modellek illeszthetők a Barbie Fashionista barátnők készletben kapható darabok közül. A szettet, a Love feliratú gyűrű teszi teljessé.

Barbie Fashionistas 16

Az egyedi, vörös hajú Barbie Fashionista divatbaba testrészei műanyagból készültek, karjai a vállaknál elhelyezett csuklók segítségével széttárhatók. A lábak csípőnél szintén mozgathatóak, így sportos babánk terpeszállásba is állítható.

A kollekció valamennyi tagja arra született, hogy a kislányok újabb és újabb szituációba helyezzék el őket, ennek köszönhetően a babák ruhatára jól variálható egymással. Gardrób szerkényeket elő, lássuk hogyan fest a hölgy rövid nadrágban és trikóban, vagy egy habkönnyű nyári ruhában!     

Barbie Fashionistas 16    Barbie Fashionistas 16

 
My Little Pony Equestria Girls - Hasbro PDF Nyomtatás E-mail

My Little Pony Equestria Girls - Hasbro

Gyártó és forgalmazó: Hasbro Magyarország Kft.

A játék megvásárolható itt!

A szerepjáték fontos mérföldkő egy kisgyermek életében. A lányok általában a hercegnőkért, tündérekért, vagy a bájos pónikért rajonganak. A mesék varázslatos világa életre kelti fantáziájukat, és ismeretlen kalandokra hívja őket. A My Little Pony rajongók bizonyára ismerik az Equestria Girls című animációs filmet, melyben a kicsi pónik egy másik univerzumba jutnak, ahol emberi alakot öltenek. A Hasbro segítségével nem csak a televízióban találkozhatunk az átalakult póni lányokkal.

A nagyméretű doboz, mellyel a Manóprogram csapata ismerkedni kezdett, Rarityt, a fehér szőrű, lila sörényű egyszarvút rejtette. A nagyjából 30 centiméteres baba érdekes ötvözetet nyújtanak a kislányok és pónik között. A rajzfilmből megismert karakterek főbb jellemvonásai megmaradtak, vagyis a bőrszín az eredeti szőr színét viseli, valamint a sörény is a jól ismert színvilágot tükrözi, míg az arcvonások emberiek, mosolygósak, bájosak.

Rarity selymes, hosszú hajához póni fejet mintázó hajkefét, valamint lila póthajat csomagoltak. Eredeti ruháját és cipőjét, halvány rózsaszínre cserélhetjük, melyhez színben igazodó táskát viselhet. Rakoncátlan tincseit baba-kék hajpánttal igazíthatjuk hátra. Kezei könyökben, míg lábai térben és csípőben hajlíthatóak. A patát formázó csizmácskáknak köszönhetően a figura álló helyzetben is egyensúlyban marad.

Egy másik My Little Pony karakter is eljutott hozzánk, ő Trixie Lulamoon, aki az eredeti történet kis bajkeverőjét alakítja. Trixie szerette volna elhitetni magáról, hogy mágikus képességekkel rendelkezik, ezért hát a lila boszikalap, és a csillagos köpeny, képességei azonban néhány bűvésztrükkben merülnek ki. Az Equestria Girls történetben saját rockbandával dicsekedhet, így emberi alakot öltött lovacskánkat nem csak boszorkányos külsővel, de gitárral is felszerelték. Kiegészítőként póthajat és szív alakú hajkefét kapott.

Hogy a két lány örök barátságot köt-e, vagy Trixie Lulamoon valótlan állításai éket vernek kettőjük közé, a gyermeki fantázia dönti majd el. Az Equestira Girls szép ajándék azoknak a kislányoknak is akik a pónikért rajonganak, és azoknak is, akik a hosszú hajú, fésülhető, öltöztethető babákat részesítik előnyben, hiszen ez az egyedülálló játék mindkettőt ötvözi.

 
Joga Barbie 2 PDF Nyomtatás E-mail

Újabb szépség tette tiszteletét a Manóprogram csapatánál. Az afrikai jegyeket viselő baba igazán különleges. Szabadítsuk hát ki a csomagból és vegyük közelebbről is szemügyre.

A sportoláshoz öltözött figura alig észrevehető sminket visel, mely sötét púderszínű szájfényből áll. Haját magasra tűzve viseli, a fürtök tekervényei jól kivehetőek a fejtetőn. Ha kellő bátorságot merítünk ahhoz, hogy a látványos kompozíciót megbolygassuk, és a szilikon gumit eltávolítjuk, vállig érő, több árnyalatban játszó barna fürtöket találunk. A sűrű hajtömeg, kis idomítással, a kívánt pozícióba szoktatható.

Joga Barbie 2  Joga Barbie 2

A neon sárga póló és a fekete nadrág, jellegzetes jógaruházat. A Barbie barátnője nem csak hóbortból kapta magára a csinos öltözetet, a különleges baba ugyanis speciális képességgel bír. Minden ízülete hajlítható, ezáltal szinte valamennyi jógapozícióba beállítható.

Vegyük hát szépen sorban, melyek azok az pontok, melyek lehetővé teszik a baba szabad mozgását:

 • Itt van mindjárt a nyak, mely a szokott módon dönthető és fordítható.
 • Következnek a vállak, melyek körbefordíthatók és 90 fokos szögben széttárhatók.
 • Nem sokkal a váll alatt egy plusz kapcsolódási pontot találunk, mely lehetővé teszi a kar forgatását a váll elmozdítása nélkül.
 • A könyök ízület felépítése szintén speciális, két irányból kapcsolja össze az alkart és a felkart. Ez a különleges összeköttetés rendkívül valósághű karmozdulatokat tesz lehetővé.
 • A csukló forgó, és oldalirányú mozgásra is képes, méghozzá 180 fokban.
 • A felsőtest mozgatásához nem a derék részre került a csukló, a hajlékony mozdulatokat a mellkas alatt elhelyezett szerkezet teszi lehetővé. Ennek, valamint a 90 fokban elmozdítható csípőízületnek köszönhetően akár törzshajlításra is képes a baba.
 • Itt érkeztünk el a csípőkhöz, melyek a fent említett 90 fokos oldalirányú mozgáson túl, 180 fokban előre és hátra is mozgathatók.
 • A vállakhoz hasonlóan ezúttal is találunk egy extra forgót a csípő alatt, ezek 180 fokban forgathatók.
 • A térd felépítése nagyon hasonló a könyökhöz. A térdkalács jól kivehető, közel 180 fokos szögben behajlítható.
 • Végezetül a boka szemrevételezése következik, mely a csuklónak köszönhetően kiválóan alkalmas a "spicc és pipa" lemodellezésére, továbbá a plié balettpozíció beállítására. 

Természetesen a hajlékony test bármely sportágban megállja a helyét, attól függően, hogy csemeténk mely mozgásformát részesíti előnyben. Fontos, hogy a rendszeres testmozgás már igen fiatalon része legyen gyermekünk életének. Mostantól kedvenc Barbie babájával is űzheti a számára legkedvesebb sportokat!

Joga Barbie 2  Joga Barbie 2

 
Monster High - Lagoona Blue PDF Nyomtatás E-mail

A világ számos középiskolája között akad reál és humán irányultságú, olyan, amely a testnevelésre fekteti a hangsúlyt, vagy éppen a zenei tanulmányokat helyezi előtérbe. Olyat azonban, ahol a legendás lények utódai tanulnak, csupán egyet találunk. A Monster High falai között cseperedik többek között Drakula gróf lánya, Frankenstein csemetéje, és a Jeti gyermeke is. E kivételes intézményben tanul Lagoona Blue, a tengeri szörny lánya is. A Monster High animációs filmek legújabb, egész estés történetében ezúttal Lagoonáé a főszerep.

Monster High - Lagoona Blue  Monster High - Lagoona Blue

A tengeri szörny gyermeke minden igyekezetével azon fáradozik, hogy eltitkolja tánctudását, nehogy fény derüljön szörnyű lámpalázára. Ám Toralei jóvoltából az egész iskola tudomást szerez Lagoona félelméről, emiatt a lányok alaposan hajba kapnak. Civódás közben Toralei a medence kavargó vizébe pottyan, így csak Lagoonára számíthat, aki nem tétovázik, a vérmacska után veti magát. Ezt nem nézhetik tétlenül Lagoona barátai sem, akik sorra merülnek alá a Rémséges mélységbe. A zuhanás közben csodálatos átalakuláson mennek keresztül, így mire elérik a feneketlen mélységet, valamennyien tengeri lényekké alakulnak. Lagoona, aki nagyon kötődik a vízi életformához csodás halfarokra tesz szert. Ezt követően pedig sebes uszonycsapásokkal érkezik a Manóprogram csapatához, hogy a talpraesett, barátságos lány Nektek is bemutatkozhasson!

 
My Little Pony - Hordozható póni PDF Nyomtatás E-mail

Az Én kicsi pónim - Varázslatos barátság című animációs sorozat valószínűleg mindenki számára ismerősen cseng. A bájos történet kezdetén megismerhetjük Twilight Sparkle-t, aki minden idejét tanulással tölti Canterlotban, Equestria fővárosában. Az unikornis egyetlen barátja Spike, a bébi sárkány, aki mindenben támogatja őt. Egy napon Celestia hercegnő azzal a feladattal bízza meg Twilight-ot, hogy utazzon PonyVille-ben és felügyelje a közelgő ünnepség előkészületeit.

My Little Pony dobozos  My Little Pony dobozos 

A városlakók örömmel fogadják az új jövevényt és az unikornis hamarosan igaz barátokra le. A vidám Pinkie Pie, az őszinteségéről híres Applajack, a hűségéről ismert Rainbow Dash, a nagylelkű Rarity, és a kedves Fluttershy csakhamar elválaszthatatlan társai lesznek Twilight-nak. A hat póni közösen alkotja a barátság hat elemét, mely segítségükre lesz Celestia hercegnő testvérének megmentésében.

A barátság fontosságát hangsúlyozó sorozat a lányok szívét hivatott elrabolni, ennek megfelelően a Hasbro által éltere keltett karakterekkel is rendkívül csajos kivitelben találkozhatunk. A Manóprogram csapatához ezúttal két, útibatyuba zárt póni érkezett. A sötétrózsaszín árnyalatú dobozban maga Twilight Sparkle bújik meg, míg a kékes tárolóban Rarity lakozik.

 
Barbie Fashionista divatbaba pöttyös összeállításban PDF Nyomtatás E-mail

Barbie Fashion A Barbie Fashionista, vagyis Barbie divatbaba számtalan formában látott már napvilágot. Sokszínűsége igazodik a kislányok egyedi szépségéhez. Minden csemete megtalálja saját hasonmását, esetleg barátnője karakterét. Létezik szőke, barna, fekete, vörös és vad divat színekben pompázó hajkoronával, sőt, találunk szemüveges, szeplős és göndör hajú változatot is.

A Manóprogram csapta ezúttal ezeket a szépségeket vette górcső alá, hogy fellebbentse a fátylat a világ talán legismertebb babáiról.

Egy amerikai üzletasszony, Ruth Handler (1916–2002) álmodta meg az ikonikus figurát. Az ötletet Ruth kislánya, Barbara adta azzal, hogy papírbabáit felnőtt ruhákba öltöztette, mely az akkori divat szerint nem volt jellemző. Szerencsés véletlen folytán Ruth férje a Mattel gyár alapítója volt, ám először ő sem látott fantáziát felesége ötletében. Egy német utazás során azonban a család felfedezte a Bild Lilli fantázia nevet viselő babát, mely egy határozott, öntudatos nőt ábrázolt. Ez a játék szolgált Barbie minájául. A Mattel cég másodszorra engedett az ösztöneinek és 1959. március 9-én, a New York-i American International Toy Fairen bemutatták az első Barbie babát.  A legelső darabok fekete-fehér zebracsíkos úszódresszt hordtak, és lófarokba kötött frizurát viseltek. Két változatban kerültek forgalomba, szőke és barna hajjal.

A karcsú dobozból ránk mosolygó Barbie ezúttal sötét szőke hajú, ovális arcú, csodás kék szemű hölgy. A visszafogott, nappali smink a vidám utcai viselethez igazodik. A pöttyös összeállítás egy fekete-fehér felsőből áll, melyet citrom sárga vállrésszel bolondítottak meg. A rózsaszín szegély árnyalata megegyezik a szoknya tónusával, melyet szintén fekete foltok díszítenek. A színek kavalkádját a narancssárga, magas sarkú szandál teszi teljessé. A formabontó kompozíciót egy fekete, szívecske alakú fülbevaló koronázza.

A ruhadarabok tépőzárral rögzíthetők, így csemeténk könnyedén át tudja öltöztetni kedvencét, amennyiben más szettet állít össze számára. A Barbie Fashionista babák ruhatára egymás között is variálható, így Barbie és barátnői mindig az alkalomhoz illően tudnak megjelenni, bármilyen szituációba is keveredjenek gyermekünk fantáziájának köszönhetően.

 

 

Barbie Fashion    Barbie Fashion

 
Barbie-Delfin varázs PDF Nyomtatás E-mail

Delfin varázs BarbieBarbie-t már igen sokféle szerepben láthattuk. Hol a csillagok közt repkedett, hol pedig a bűn nyomába eredt, mint titkosügyönök, de az is előfordult, hogy videojátékba csöppenve segített az elesetteken. Ezúttal állatszeretetéről tesz tanúbizonyságot a lány, miközben a tenger mélyére merül.

A Delfin varázs című animációs film 2017-től kapható DVD változatban. A történet szerint Barbie és húgai egy egzotikus szigeten nyaralnak. Az egzotikus abszolút nem túlzás, hiszen a hiedelmek szerint itt élnek a legendás drágakő delfinek. Ahol ilyen különleges faj él, hamar felbukkannak a nyerészkedni vágyó emberek is. A delfin család legkisebb tagját Smaragdot, fogságba ejtik és igyekeznek minél előbb eltávolítani a szigetről, hogy jó pénzért eladják. 

Szerencsére Barbie és testvérei sem tétlenkednek, mindent elkövetnek azért, hogy kiszabadítsák a kis deflint. 

A család fontosságát hangsúlyozó történetet a Mattel által megálmodott  készletekkel kelthetik életre a lányok.

Az átlátszó csomagolás látni engedi a szőke szépséget, valamint zsemle színű kutyusát, Ragacsot. A szemfüles csemeték könnyedén megtalálják a dobozon kialakított nyílást, és lenyomják Smaragd delfin farkát, hogy meghallgassák az állat egyedi hangját. 

Amennyiben kiszabadítjuk új barátainkat a csomagból, érdemes azonnal egy jó meleg fürdőt venni, és ott próbára tenni képességeiket. 

Kezdjük elsőként Barbie-val, aki mágikus fürdőruhát visel. A vidám színekben pompázó darab hosszú ujjú, és hátul tépőzárral összekapcsolható. Az alsó rész szintén tépőzárral kapcsolódik, mintája fiatalos és vidám. Igazán jól illik Barbie egyéniségéhez. 

Kanyarodjunk vissza egy rövid időre a felső részhez, hiszen varázslatot ígértünk, melyet meleg víz hatására meg is tapasztalhatunk. A kékes árnyalatú mellrész hő hatására rózsaszínre vált, a hőmérséklet csökkenésével pedig ismét kék színt ölt magára. 

A csini fürdőruci alatt testszínű bugyit találunk, mely Barbie testének részét képzi.

A mozgatható, forgatható végtagok lehetővé teszik a vizes kalandokat, melyeket egy rózsaszín, csillámló békatalp tesz teljessé. A lapos talpú modell puha gumiból készült, jól illeszkedik a lány lábára. 

Hasonlóan szikrázó egyéniség Barbie delfin barátja is. Az állat rózsaszín, csillámló testét kagylók és szívecskék díszítik. Farokúszója lenyomásával delfinhang csalható elő a kis jószágból. Smaragd valamennyi uszonya gumiból készült, míg teste csillámporral borított műanyag, így fokozva a drágakő hatást. 

 
Barbie D.I.Y. Emoji Style PDF Nyomtatás E-mail

Barbie D.I.Y. Emoji StyleA Barbie baba örök, csak a szőke lányt körülvevő világ változik. A Mattel legújabb szépsége már a modern kor D.I.Y, azaz Do It Yourselfe (csináld magad) divatjával érkezik a csajokhoz, különleges emoji, vagyis hangulatjel készlettel.

A bájos baba kantáros farmernadrágot, és rózsaszín felsőt visel. E mellett további két garnitúra ruhát találunk a dobozban, mely módot ad arra, hogy kombináljuk a rendelkezésünkre álló darabokat. Sőt, az emojis matricák további lehetőséget biztosítanak számunkra. Az apró hangulatjelek nem közönséges levonók. A színes mintákat Barbie ruháira ragaszthatjuk fel. Lássuk hogyan!

A választott hangulatjelet körbevágjuk, lehúzzuk a papírt, majd a matricát ráhelyezzük a választott rucira, oly módon, hogy a fólia felül helyezkedjen el. Ezt követően a rózsaszín pálca segítségével alaposan átdörgöljük a mintát. Amennyiben minden szegletét végigsimítottuk, a fólia eltávolítását követően a minta átkerül a pólóra, szoknyára, vagy a nacira.

Az eljárás rendkívül egyszerű, ugyanakkor nagyon látványos, hiszen Barbie ruháit néhány mozdulattal saját ízlésünknek megfelelően dekorálhatjuk. A matricák között, egyéb minták mellett, egyszervút, kristályt, szájat, pizza szeletet, napot, szívet, szivárványt és csillagot találunk.

Az egyes szettek között fekete-fehér csíkos pólót, pöttyös ruhát, rózsaszín-zöld átlapolós szoknyát, rózsaszín felsőt, és kertészfarmert találunk. A ruhadarabokat kedvünk szerint variálhatjuk. Barbie outfitjét szemüveggel egészíthetjük ki. A magasított talpú nyitott szandál valamennyi kollekcióhoz pompásan illik.

 


Facebook megosztás