<< >>

Most itt állsz:

Kezdőlap Áruházak Plüss játékok

Manóprogram hírlevél

Köszönjük, hogy feliratkozol a ManóHírlevélre!
Programokról, érdekességekről küldünk neked hetente információkat. Azonnal letölthető ajándék!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Játéktesztek - Plüss játékok
Bunnies - Lógj velünk! PDF Nyomtatás E-mail

Sok szó esett már a plüss állatok misztikus világáról. A gyerekek és kedvenc játszótársuk varázslatos kapcsolatáról, mely a figura puha bundájából, és az otthon illatát árasztó varázserejéből táplálkozik. Ezúttal egy olyan apró barátra szeretnénk ráirányítani a figyelmet, mely azon túl, hogy  selymes és bájos, különleges képességgel bír.

Bunnies - Lógj velünk!  Bunnies - Lógj velünk!

A Bunnies fantázianevet viselő tenyérnyi nyuszikák egyes tesztrészei összekapcsolhatóak, akár önmagukkal, akár társaikkal. Mégis hogyan?

Bunnies - Lógj velünk!A Bunnies-ok többféle színben kaphatók, egyesével vagy többedmagukkal csomagolva. A Manóprogramhoz fekete-fehér, szürke-fehér és aranybarna-fehér színben jutottak el a cuki nyuszik. A fülüknél fogva felfűzött apróságok édes rózsaszín orral büszkélkedhetnek. A varázslat pedig épp fitos orrocskájukban, fülük hegyében és farkincájukban van elrejtve.

Az említett testrészek mágnest rejtenek, melyek erős kapcsolatot biztosítanak akár a két fül összeillesztésénél, akár két nyuszi összekapcsolásánál. 

Hogy mindez mire jó? Azon kívül, hogy a kis tapsifülesek nem veszítik el egymást, fülük összetapasztásával karkötőt, táska és ruha dekorációt, vagy hajdíszt készíthetünk. Elegendő copfunk köré tekerni a kis állatot, és máris látványos kiegészítőként viselhetjük kis barátunkat. Amennyiben több nyuszit kapcsolunk össze, láncot alkothatunk belőlük. 

Kezünkön, vagy ruhánkon is hordhatjuk új társunkat, így mindig a közelünkben lehet. 

A srácok imádni fogják az összeépíthető apró, puha szőrös barátokat, akik mindig kéznél lesznek számukra, akár játszani, akár pihenni szeretnének. A számtalan változatnak köszönhetően igazi egyéniségként kezelhetik új társukat. 

https://jateksziget.hu/jatekkereso/szuro:neve:bunnies

 
Édes álom plüssbarát - 38 centiméteres figura PDF Nyomtatás E-mail

Minden csemete vágyik egy pihe-puha plüssállatra, mely az otthon illatát árasztó selymes bundájával átsegíti őket az álmok földjére. A Modell & Hobby valódi Édes álom plüssbaráttal kedveskedik a lurkóknak, hiszen a Nici címkével ellátott mackó minden porcikája erre a fontos feladatra készült. 

Édeálom Plüssbarát  Édeálom Plüssbarát

A 38 centiméteres plüssfigura társaihoz képest súlyos egyéniség, köszönhetően a fenék részen elhelyezett polisztirol gyöngyöknek. A puhaságán természetesen ez mit sem változtat, ám a gyöngyöcskéknek köszönhetően macikánk biztosan ül popsiján, nem dől el, mint hagyományos társai. 

Karba vétel során kényelmes fogás esik a csepp formájú testen, miközben a karok könnyedén hullanak oldalra. A lábakról ugyanez nem mondható el, hiszen a polisztirol gyöngyöket itt is megtaláljuk, ennek köszönhetően a lábak határozottan lógnak lefelé.

 
Zuru Shnooks - Shweetly PDF Nyomtatás E-mail

Ott ahol a szivárvány összeér a vízeséssel, vidám manócskák élnek. Shnook-falva apró lakói a Formatex jóvoltából most ellátogatnak a srácokhoz, méghozzá egy varázslatos buborékba zárva. A lapos csomagolás ne tévesszen meg senkit, óriási szeretet lakik benne, mely kiszabadulva kézilabda méretű Shnookká duzzad. Tépjük fel a csomagolást, és lássuk, mi a teendőnk. 

Zuru Shnooks - Shweetly   Zuru Shnooks - Shweetly

A Manóprogram csapatához ezúttal Shweetly érkezett. Az apró manó mindig mellettünk áll, különösen akkor, ha van nálunk muffin. Az apró lény ugyanis él-hal a miniatürizált tortácskákért. 

A csomagolást feltépve tapasztalhatjuk, hogy vákuumos gömbbe zárták Shweetly-t, melyet egy határozott mozdulattal el tudunk távolítani. Ezt követően lábánál fogva rázzuk meg a kilapult manót, hogy elnyerje szép kerek formáját. A labda méretűre hízott Shnook most már készen áll a játékra. 

 
Grimasz pajtik PDF Nyomtatás E-mail

A plüssből készült bájos állatkák sokáig rabul ejtik a srácok szívét. Az otthon illatát és békéjét árasztó puha gombócok megnyugvást hoznak számukra. Éppen ezért a választék finoman szólva bőséges. A témában elmerülve, a Manóprogram olyan szőrös pajtikra lelt, akik különleges képességükkel észrevétlenül fejlesztik a gyerekek non-verbális, ezen keresztül pedig emocionális képességeit. 

Grimasz pajtik  Grimasz pajtik

A Modell & Hobby által forgalmazott bájos Grimasz pajtik mimikája ugyanis megváltoztatható, ezáltal sokféle érzelem kifejezhető általuk. Lehetnek mérgesek, vidámak, rémültek, vagy riadtak. Ahogy a csemeték megelevenítik az egyes érzelmeket, észrevétlenül fejlesztik non-verbális képességeiket. Az érzelmek kifejezése, és megértése fontos lépés, ahhoz, hogy helyesen értelmezzék társaik reakcióit, ezzel együtt pedig hatékonyan alakítsák ki társas kapcsolataikat. A fent leírtakból a csemeték természetesen csak a vidám perceket érzik, miközben játszva fejlődnek. 

A vidám Grimasz pajtik hétféle változatban és két méretben bűvölik el a srácokat. A kisebb, útitárs méretű barátok 12 centiméteresek, míg az ölelni való nagyobb pajtik 30 centiméter magasak. 

A különböző fajtájú állatkák között találunk két féle kutyust, dínót, majmot, nyulat, malacot, és oroszlánt. Ennek köszönhetően minden csemete megtalálja a saját ízlésének megfelelő játszótársat. 

Grimasz pajtik  Grimasz pajtik

 
Flipazoo Plüsstesók - Rózsaszín cica/Egér PDF Nyomtatás E-mail

Flipazoo Plüsstesók - Rózsaszín cica/EgérA plüss állatok vitathatatlanul fontos szerepet töltenek be gyermekeink életében. Az otthon illatát árasztó puha figurák által találnak megnyugvást, ölelni való barátaik segítik őket álomba merülni, nyújtanak támaszt amikor elbizonytalanodnak, és ők azok, akik mindenhová elkísérik a kicsiket.

A kínálat természetesen ezen a téren is bőséges. Találunk kicsit, nagyot, zenélőt, és beszélőt. Jelmezbe öltözött majombabát, vagy épp varázslatos módon átalakuló figurát. Ezúttal egy ilyen, mágikus plüssjátékot szeretnék bemutatni nektek, mely a Filpazoo fantázianevet viseli.

A közel 50 centiméter hosszú rózsaszín cica, fekete szemekkel tekint a nagyvilágba. Hosszú farkincáját vastag prém borítja. Selymes tapintásával, ölelni való alkatával azonnal belopja magát a gyerekek szívébe. A pihe-puha plüss bundán hímzett száj kapott helyet. A négy apró tappancs vidáman lifeg a törzsön. De mégis mi kandikál ki a lábak alatt? Egy rózsaszín orr, és egy vidám bajusz. Amennyiben farkok tövénél megragadjuk a cicust, és óvatosan felhajtjuk az anyagot, varázslatos módon előtűnik egy szürke egérke. Mókás fülei vidáman lobognak a gombszemek fölött. A hímzett pofit rózsaszín orr egészíti ki.

A két állat békésen megfér egymás bőrében, várva, hogy kis gazdája egy könnyed, gyors mozdulattal előhívja rejtekéből. A gyerekek gyorsan, és egyszerűen változtathatják át szeretett cicájukat egérré, majd ismét cicává. A bájos állat mérete épp megfelelő ahhoz, hogy a srácok a karjukba zárják a kis bestiát. Puha tömőanyagának, és bársonyos tapintásának köszönhetően igazi hálótárs válhat belőle!

Flipazoo Plüsstesók - Rózsaszín cica/Egér  Flipazoo Plüsstesók - Rózsaszín cica/Egér

 

Hirdetés
Hirdetés

 

 
Monchhichi PDF Nyomtatás E-mail

monchhichi-01

1974. január 25-én, a japán Sekiguchi cég piacra dobta sikertermékét, mely Monchhichi, vagy ahogy mifelénk hívják, Moncsicsi néven robbant be a köztudatba. A bájos majombaba népszerűsége gyorsan ívelt felfelé. Amellett, hogy Japánban két évvel a megjelenését követően, speciális moncsicsibaba bolt nyílt, ahol a tulajdonosok kiegészítőket vásárolhattak kedvencüknek, Ausztráliában, és Európában is közkedvelt termékké vált.

Bár hazánkban vélhetően kevesen ismerték Moncsicsi eredetét, mégis minden gyerekszobában megtalálható volt. Azt azonban, hogy a kelet-európai országokba milyen forrásból jutottak el a majombabák, homály fedi, hiszen a '80-as években már számos ország gyártotta a játékok.

A legelső Moncsicsik 18 centiméter magasak voltak, és mindkét nem képvieselője kék szemmel büszkélkedhetett. A '80-as évek közepére azonban, már több típus is forgalomba került, többek között barna szemmel és rebbenő szempillával.

A népszerű termék, a Formatex jóvoltából, ismét beköltözhet a gyerekszobákba. A 20 centiméter magas, puha, ragyogó szőrű majombaba megszólalásig hasonlít idősebb társaira.

A nyitott dobozból, melyen jól látható a 2+ jelölés, azaz a két év feletti csemeték számára ajánlott jelzés, lila ruhás Moncsicsi tekint ránk. A barna szempár körül édes szeplők virítanak. Két copfját lila szalag ékesíti.

A hátul tépőzárral összekapcsolódó ruha első részét zsebbel látták el, ahonnan mogyoróbarna szemekkel, 5 centiméter magas bébi Moncsicsi szemléli új gazdáját. A kicsi szájában rózsaszín-fehér cumi található.

A kicsi édesanyja szintén cumit tart a jobb kezében. Az eszköz, a majombaba szájához emelhető, és stabilan elhelyezhető benne.

A ruha hátsó része szétnyitható, ám elől rögzítve van az édesanya testéhez, ennek köszönhetően a csemetét nem lehet elválasztani mamájától. A nyitott ruhán át, láthatóvá válik a Moncsicsi hátán elhelyezett, eredetiségét igazoló címke.

Hirdetés
Hirdetés


A csomagolás hátoldalán további 12 Moncsicsi fotóját láthatjuk, melyek eltérő öltözetben költözhetnek új gazdájukhoz. Találunk köztük pillangó jelmezes kislányt, és kalóz kosztümős fiút is, valamint bébi Moncsicsit cipelő doktornénit. A bőséges kínálatnak köszönhetően, minden csemete számára akad érdeklődési körének megfelelő majombába, hiszen már Ullmann Mónika is megénekelte:

"Minden barátnőmnek már a suliban
Babaarcú, szőrös majmocskája van.
Mindent félre tesznek, evvel játszanak,
Kedvenc lett egy pillanat alatt.
Moncsi-moncsi-Moncsicsi,
Mindig csak a Moncsicsi!
Én meg csak azt kérdezem:
Miért nincs nekem?"

  

Monchhichi  Monchhichi

 
Littlest Pet Shop plüss figurák PDF Nyomtatás E-mail

A Littlest Pet Shop című animációs sorozat nagy népszerűségnek örvend a kislányok körében. Az alaptörténet szerint Blythe Baxter, egy feltörekvő divatművész, aki történetesen érti az állatok nyelvét. Blythe Mrs. Anna Twombly állatkereskedésében segédkezik, amikor ideje engedi. Nem lenne igazán izgalmas a történet, ha nem lenne Whittany Biskit és Brittany Biskit, a zsarnok ikerpár, akik irigységükkel folyamatosan borsot törnek Blythe orra alá.

Littlest Pet Shop plüss figurák    Littlest Pet Shop plüss figurák

A Littlest Pet Shop valamennyi állatkája bájos, segítőkész, és vicces. Mindannyiuknak saját személyisége van, így nem csak külső jegyeik alapján tudják belopni magukat a kicsik szívébe, hanem természetükkel is rabul ejtik őket. Ezúttal a Manóprogram csapatához egy egész seregnyi Icuri Picuri barát költözött, hogy bemutatkozzon nektek.

Kezdjük talán a sort Penny Linggel, aki egy lila-fehér foltos pandamedve. Rendkívül érzékeny, aki sokszor hangos zokogásban tör ki, ha úgy érzi, társai igazságtalanul bánnak vele. Egyik ilyen szívszorító esete, a Manóprogramon korábban bemutatott Littlest Pet Shop Édességboltban esett meg, amikor fagylaltját a földre ejtette. A kis panda kedvenc időtöltése a tánc, mely mindig megnyugtatja nyúzott kis idegeit.

 
Snoopy és Charlie Brown plüss figurák PDF Nyomtatás E-mail

Gondoltátok, hogy Snoopy karaktere 1950 óta létezik? Ő, és barátai voltak az első képregényfigurák, akik önálló, kidolgozott karakterrel rendelkeztek. Valamennyi szereplőt saját véleménnyel, életszemlélettel ruháztak fel, melyet sajátos humorukon át érzékeltetnek az olvasókkal.

Snoopy a képregény központi figurája, valamennyi karakter szereti őt. Bár beszélni nem tud, élénk fantáziájának köszönhetően számtalan kalandba keveredik a történetek során. Egyik kedvence az első világháborús pilóta személyisége, ezzel a karakterrel egyébként a Snoopy és Charlie Brown - A peanuts filmben is találkozhatunk. A legendás kutyus legjobb barátja Woodstock, az apró madárka, aki bár kissé ügyetlen, mindig hű társa Snoopynak.

Snoopy és Charlie Brown plüss figurák    Snoopy és Charlie Brown plüss figurák

A történet kapcsán mindenképpen meg kell említenünk Charlie Brown figuráját, aki Snoopy gazdája. Az önbizalomhiányos, félszeg fiúcska életében sokszor, sok minden balul üt ki. Ennek ellenére Charlie igyekszik mindig az élet napos oldalát nézni. Charlie Brown egyik kedvenc időtöltése a sárkányeregetés, bár az igazat megvallva kevés sikeres reptetéssel büszkélkedhet. Ennek ellenére újra és újra nekiveselkedik, hogy az egyre rozogább papírsárkányt a levegőbe juttassa.

 


Facebook megosztás