A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés

Halloween lidérces éjszakájához közeledve az ország első vidéki állatkertje és egyetlen klasszikus vidámparkja azzal a hírrel szolgálhat, hogy most először három napon keresztül, október 29. és 31. között ünnepli rémületesen izgalmas programkavalkáddal a vidámparki szezon végét. Idei újdonságként hátborzongató állatkerti programok is színesítik majd a hosszú hétvégét, amelyet az immár hagyománnyá vált október 31-i, 17:00 és 22:00 között megtartott Halloween-parti koronáz majd meg.
Október 29. és 31. között a nagyközönséget egész nap kísérteties környezet várja, amelyben a már jól ismert élményelemek alkalomhoz illő arcukat mutatják: borzongató utazásra hív majd a Szellemvasút, de Rémkastély és Zombilabirintus is próbára teszi a bennük bolyongók bátorságát. Megnyitja kapuját a Reliktumok Tárháza, kiszabadulni azonban csak a legrátermettebb természetbúvárok tudnak majd belőle. Egész napos látnivalót kínálnak az Állatok Akcióban program lidérces látványetetései, tematikus szakvezetéseken pedig az állatvilág horrorhistóriáival ismerkedhetünk meg és apokrif lények nyomába eredhetünk, de kincskereső térkép segítségével saját felfedezőútra is indulhatunk.
Halloween éjszakáján megannyi rémséges és misztikus teremtmény veszi birtokba a Parkot, ahol félelmetes óriások vonulnak végig és boszorkák perdülnek táncra, de a látogatók is megmérettethetik maskarájukat a jelmezmustrán, kijárhatják a boszorkányiskolát, és belekóstolhatnak a boszorkánykonyha csemegéibe. A programkavalkád keretében tűzzsonglőr- és illuzionista-bemutató, illetve lidérces LED-show mellett haláli jó vásári bábjáték és borzongató klasszikus zenei koncert vár kicsiket és nagyokat, míg a felnőttek kifejezetten nekik szóló drámajátékban vehetnek részt a Kárhozat Dombján. Mindemellett természetesen a szezon utolsó élményeit tartogató Vidámpark több mint 20 játékeleme is rendelkezésre áll majd, varázskarszalaggal ráadásul egész este korlátlanul!
A normál nyitvatartási időben megtartott programokon való részvétel belépővel, illetve a szabadulószoba és a kincskeresés esetében külön jeggyel biztosított. Az október 31-én, 17:00 és 22:00 között tartott szezonzáró rendezvényre szóló jegyek egységesen kedvezményes 2800 Ft/fő áron kaphatók, a belépés mellett korlátlan vidámparki játékgép-használatot is biztosító Varázskarszalag pedig 4500 Ft/fő. A kényelmes és soron kívüli bejutás érdekében javasolt a belépők online elővételben történő megváltása.

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!