A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés

A gyerek élménystúdió kis zenei videóklipekkel készül az ünnepekre. Kreatív ajándék az egész családnak . Jelentkezz te is!

A gyerekstúdió lényege: egyedi zenei klipek készítése 5 és fél éves kortól, hangtisztítással (nem baj, ha az ének hamiskás). 

Amit az élménystúdió nyújt:

Előmunkálatok:

  • a választott  dal  - gyerekdal / népdal / mesedal / egyéb bármilyen dal - meghangszerelése, sávonkénti megkomponálása (amennyiben zenei alap nem áll hozzá rendelkezésre)

Élő felvételek:

  • fél óra ének rögzítés a hangstúdiómban
  • kb. másfél órás videós forgatás (jelmezben is) - hangstúdió lévén ez egy ingyenes plusz szolgáltatás

Utómunkálatok:

  • az ének tisztítása, ritmikai javítása és a sávok hangkeverése (mix-master), ahol kialakul a végső hangzás
  • videó editálás, vágás, ahol elkészül a végső zenei klip

www.elmenystudio.hu 

Rövid ismertető

Több, mint 15 éve foglalkozom fiatalokkal, gyerekekkel, akiknek szeretném megadni az élményt, milyen érzés az, amikor a kedvenc dalukat, gyerekdalukat, népdalukat ők maguk énekelhetik el és a saját hangjukon hallhatják vissza.

Maga a „procedúra” nagyon élvezetes és a természetesen bekövetkezendő izgulás mellett egy igen pozitív emlékként maradhat meg a gyerek emlékében az esemény, ahol mint énekes és kis színész is szerepel. Önbizalom erősítő is, hiszen a figyelem csak rá fog irányulni, hogy a felvételek minél jobban sikerüljenek. A videó felvételnél fontos, hogy a gyerek személyisége ki tudjon teljesedni, ehhez pedig elengedetlen a játékosság, az oldott légkör, amit a feladatok elmagyarázása és megmutatása során mindenképp szem előtt tartok. Az elkészült klip minden bizonyára a szülőket is büszkeséggel fogja eltölteni.

Az élménystúdiós zenei klipek időbeli terjedelme 1:00-1:30 perc. A felvételek alatt a gyermek figyelmére, koncentrációjára is szükség lesz.

Mindezt egy helyen, Szárligeten! Nincs szükség külön rendezni zeneszerzőt, zongoristát, zenei stúdiót, operatőrt és vágót. Annyi a dolgotok, hogy választotok egy dalt és személyesen egyszeri alkalommal eljöttök zenei stúdiómba. Az elkészült klipek »itt« láthatóak (kattints a linkre). 

További információk, árak, gyakori kérdések, referenciák és egyebek az élménystúdió honlapján található: https://elmenystudio.hu/

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!