A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés

„Légy kreatív” osztálykirándulás pályázat 

Szarvas, 2023. december 01. – közel EGYMILLIÓ forint értékű osztálykirándulásért indít pályázatot általános és középiskolásoknak a történelmi Magyarország közepén fekvő szarvasi Mini Magyarország makettpark. A pályázatban való részvételhez mindössze egy olyan kreatív alkotás elkészítésére van szükség, melyen szerepel az osztály, és egy épület, amelynek mini mása fellelhető az ország egyetlen interaktív makettparkjában, a Mini Magyarországban. 

A Szarvasi Mini Magyarország „Légy kreatív” Osztálykirándulás Pályázat nyertes általános vagy középiskolás osztálya most közel 1 MILLIÓ forint értékű osztálykirándulást nyerhet Szarvasra szállással, teljes ellátással és egyéb izgalmas programokkal a Mini Magyarország jóvoltából. A pályázatra az ország bármely általános és középiskolás osztálya nevezhet. 

A szervező Mini Magyarország célja, hogy csapatmunkára, közös kreatívkodásra ösztönözzék az iskolásokat, közben kicsit jobban megismerve a makettparkban található makettépületek történelmét, építészeti jelentőségét. A szarvasi Mini Magyarország tökéletes kirándulóhely iskolás osztályok számára is, ahol több mint száz épített csoda, vasút- és hajómodell között sétálva hazánk történelme elevenedik meg a látogatók előtt, és ahol a szórakozás találkozik a történelemmel. 

A pályázók a Mini Magyarország makettparkban található makettépületek bármilyen kreatív megjelenítését tartalmazó osztályképpel nevezhetnek. Lehet ez az osztály tagjai által közösen készített kép, az osztály tagjai által közösen, bármilyen anyagból elkészített makett, vagy az épületek más kreatív megjelenítési módja, melyen az osztály is megjelenik. 

A pályázatra beérkező osztályképek közül a szarvasi Mini Magyarország facebook oldalán a legtöbb „like-„-ot szerző osztály nyeri meg a közel 1 millió forint értékű szarvasi osztálykirándulást. 

A pályázat részletei itt ismerhetők meg: https://minimagyarorszag.hu/programok/ 

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!