<< >>

Most itt állsz:

Kezdőlap Címlap Tartós élelmiszer és ruhagyűjtés egy Igriciben élő család részére
  2018.04.23 Ferienhaus Ostsee

Felhasználóbarát Honlap

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Tartós élelmiszer és ruhagyűjtés egy Igriciben élő család részére PDF Nyomtatás E-mail

kobe-201703Tartós élelmiszer és ruhagyűjtés egy Igriciben élő család részéreIdén ismét a KÖBE-hez fordult az a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei nehéz sorsú család, akik először 2015 telén keresték meg a KÖBE-t, s kérték a biztosító munkatársainak segítségét ruha, tüzelő vagy tartós élelmiszer adományozása formájában.

A négygyerekes család sajnos még mindig hasonló, rossz körülmények közt éli mindennapjait, emiatt biztosítónk úgy döntött, hogy a követező hetekben, március közepéig gyűjtést rendez számukra, amely keretében a KÖBE két budapesti irodájába (1108 Bp. Venyige u. 3. és 1062 Budapest Lehel u. 1/a.) leadva várjuk elsősorban a tartós élelmiszereket (liszt, tészta, tartós tej, cukor, konzervek), tisztálkodó- és tisztítószereket, ruhákat (pulóver, kabát, dzseki, nadrág, póló, stb.), cipőket az alábbi méretekben:

  • 5 éves kislány részére 27-28-29-es cipő, 110-115-ös ruhaméret,
  • 14 éves fiú részére 41-es cipő, 170-es ruhaméret,
  • 16 éves lány részére 38-39-es cipő, 170-es vagy M-es ruhaméret,
  • 19 éves fiú részére 41-42-es cipő, M-es méret,
  • 1 felnőtt férfi részére 41-es cipő, M-es ruhaméret,
  • 1 felnőtt nő részére 38-as cipő, M-es ruhaméret.

Akinek van esetleg jó állapotban lévő, de már nem használt konyhai eszköze, ágyneműje, törölközője vagy egyéb régi/új ajándéka a család számára, biztosan annak is helye lenne, hiszen mondták, hogy bármit nagyon szívesen fogadnak.

Az összegyűlt adományokat a KÖBE a tavalyi évhez hasonlóan ezúttal is kiegészíti egy több hétre elegendő tartós élelmiszercsomaggal, amelyet a dolgozói ajándékokkal egyszerre tervezünk átadni részükre. További információért a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen forduljanak hozzánk bizalommal.

A segítségeket a család nevében előre is nagyon köszönjük!