<< >>

Most itt állsz:

Kezdőlap Címlap 9. GYERMEK- és IFJÚSÁGI SZÍNHÁZI SZEMLE – 2017
  2018.04.23 Ferienhaus Ostsee

Felhasználóbarát Honlap

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
9. GYERMEK- és IFJÚSÁGI SZÍNHÁZI SZEMLE – 2017 PDF Nyomtatás E-mail

9. GYERMEK- és IFJÚSÁGI SZÍNHÁZI SZEMLE – 2017A Marczibányi Téri Művelődési Központ (II. Kerületi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft.) 2017. október 9-15. között ismét megrendezi a Gyermek- és Ifjúsági Színházi Szemlét. 

A szemlére hivatásos színházi társulatok 2014. január 1. után bemutatott előadásai nevezhetők, amelyek nem szerepeltek 2016-ban a Kaposvári Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Színházi Biennálén.

A fesztiválon – korosztályi és műfaji megköté¬s nélkül – igényes, formanyelvi gazdagságot tükröző, utaztatható, kis technikai igényű, kamarakörülmények között is játszható produkciókat muta¬tunk be, beleértve az ún. csecsemőszínházi, a tantermi és beavató színházi, továbbá a színházi nevelési előadásokat is.

Egy társulat, illetve alkotó több produkcióval is nevezhet.

Nevezési feltételek:

 

  • A teljes előadásról készült videófelvétel (avi, mp4, wmv formátumban) elküldése DVD-én 4 példányban (cím: II. Kerületi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft., Juszcák Zsuzsa, 1022 Budapest, Marczibányi tér 5/A)
  • A nevezési díj – 6000 Ft/előadás – átutalása (a II. Kerületi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft. 12001008-01351837-00100005 /Raiffeisen Bank Rt./ bankszámlára.
  • Az átutaláson kérjük, tüntessék fel a színház, a társulat nevét és a számlázási címet.)
  • A mellékelt jelentkezési lap kitöltése és elküldése elektronikus úton a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre.
  • 4 db nagy felbontású, jogtiszta, lehetőleg színes, nyomdai minőségű fotó az előadásról (egyenként minimum 1 MB nagyságúak) elküldése elektronikus úton a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre.

Nevezési határidő: 2017. május 31.

A szemle programjáról a benevezett előadások megtekintése után szakmai csoport dönt, melynek tagjai: GYEVI-BÍRÓ ESZTER színházi nevelési koordinátor; KAPOSI LÁSZLÓ rendező, drámatanár; SZAKALL JUDIT közművelődési szakértő

További információ:
Juszcák Zsuzsa (+36 70 335-6285, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. )