<< >>

Most itt állsz:

Kezdőlap Címlap 9. GYERMEK- és IFJÚSÁGI SZÍNHÁZI SZEMLE – 2017
  2018.02.22 Ferienhaus Ostsee

Felhasználóbarát Honlap

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
9. GYERMEK- és IFJÚSÁGI SZÍNHÁZI SZEMLE – 2017 PDF Nyomtatás E-mail

9. GYERMEK- és IFJÚSÁGI SZÍNHÁZI SZEMLE – 2017A Marczibányi Téri Művelődési Központ (II. Kerületi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft.) 2017. október 9-15. között ismét megrendezi a Gyermek- és Ifjúsági Színházi Szemlét. 

A szemlére hivatásos színházi társulatok 2014. január 1. után bemutatott előadásai nevezhetők, amelyek nem szerepeltek 2016-ban a Kaposvári Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Színházi Biennálén.

A fesztiválon – korosztályi és műfaji megköté¬s nélkül – igényes, formanyelvi gazdagságot tükröző, utaztatható, kis technikai igényű, kamarakörülmények között is játszható produkciókat muta¬tunk be, beleértve az ún. csecsemőszínházi, a tantermi és beavató színházi, továbbá a színházi nevelési előadásokat is.

Egy társulat, illetve alkotó több produkcióval is nevezhet.

Nevezési feltételek:

 

  • A teljes előadásról készült videófelvétel (avi, mp4, wmv formátumban) elküldése DVD-én 4 példányban (cím: II. Kerületi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft., Juszcák Zsuzsa, 1022 Budapest, Marczibányi tér 5/A)
  • A nevezési díj – 6000 Ft/előadás – átutalása (a II. Kerületi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft. 12001008-01351837-00100005 /Raiffeisen Bank Rt./ bankszámlára.
  • Az átutaláson kérjük, tüntessék fel a színház, a társulat nevét és a számlázási címet.)
  • A mellékelt jelentkezési lap kitöltése és elküldése elektronikus úton a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre.
  • 4 db nagy felbontású, jogtiszta, lehetőleg színes, nyomdai minőségű fotó az előadásról (egyenként minimum 1 MB nagyságúak) elküldése elektronikus úton a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre.

Nevezési határidő: 2017. május 31.

A szemle programjáról a benevezett előadások megtekintése után szakmai csoport dönt, melynek tagjai: GYEVI-BÍRÓ ESZTER színházi nevelési koordinátor; KAPOSI LÁSZLÓ rendező, drámatanár; SZAKALL JUDIT közművelődési szakértő

További információ:
Juszcák Zsuzsa (+36 70 335-6285, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. )