<< >>

Most itt állsz:

Kezdőlap Címlap Idén is lesz Balatonátúszás, amire már lehet nevezni
  2018.04.24 Ferienhaus Ostsee

Felhasználóbarát Honlap

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Idén is lesz Balatonátúszás, amire már lehet nevezni PDF Nyomtatás E-mail

Idén is lesz Balatonátúszás, amire már lehet nevezniA Balaton-átúszás tömegeket mozgat meg minden évben. A neves eseményre idén július 1-én kerül sor. Esőnapok: július 2., 8., 15., és 16.

Az 5200 méteres távot Révfülöp (kikötő melletti labdarúgópálya) és Balatonboglár (Platán Strand) között kell teljesíteni. A rajtolás 7:30 és 13 óra között zajlik, ám azoknak, akik 13-kor kívánnak indulni, figyelniük kell arra, hogy 17 óráig beérjenek a célba. Esetükben az alábbi szintidőt is tartani kell, a biztonságos célba érésért.

2 km-nél: 14:30
3 km-nél: 15:15
4 km-nél: 16:00

Előnevezéssel, mely június 28.-ig tart, spórolhatunk. 14 éves korig 6000 Ft-ért, míg e felett 8000 Ft-ért állhatunk rajthoz. A helyszínen egységesen 9000 Ft-ért vehetünk részt az eseménye.

Az összeg tartalmazza a biztosított útvonalat, orvosi szolgálatot, chipes időmérést (nevezési díj befizetésekor átvett karszalagon elhelyezett chip segítségével történik), a teljesítőknek egyedi emblémázott pólót, és beérkező csomagot. Az útvonalon a biztosító hajókban vízzel és szőlőcukorral segítik a táv legyőzését.

Nevezés véglegesítése, nevezési díj befizetése, időmérő karszalag átvétele 2017. július 01-én 7:00 és 12:45 között Révfülöpön, a labdarúgópályán történik. Ugyan itt van lehetőség a helyszíni nevezésre is.

Fontos tudnivaló, hogy minden indulónak 30 napnál nem régebbi részvételt engedélyező orvosi igazolásra van szüksége. Előnevezés esetén saját orvosunktól szerezhetjük be, de lehetőség van a helyszínen is elvégezni az alkalmassági vizsgálatot, és megszerezni a szükséges igazolást. Az orvosi igazolást és pecsétet lehetőség szerint a szervezők által küldött visszaigazolásra szerezzük meg, és ezt mutassuk be Révfülöpön a nevezéskor. Természetesen elfogadják a külön papíron kiállított orvosi igazolást is.

A nevezés véglegesítés a díjkategóriánknak megfelelő sátorban, a kinyomtatott nevezési visszaigazolással történik.

Arról, hogy a távot milyen szintidővel sikerült teljesítenünk, a rendezvényt követően az esemény honlapon tájékozódhatunk. http://www.balaton-atuszas.hu

Egyéb tudnivalók:
- 14 év alatti indulóknál hangsúlyosan ellenőrizzük a szülői/gondviselői hozzájárulás meglétét! 14 év alatti induló csak szülői/gondviselői segítséggel szállhat vízbe. Ez alól kivételt képeznek az úszás és vízilabda sportágak igazolt versenyzői.
- Kizárásra kerülhet az a versenyző, aki nem teljesíti a verseny - szervezők által kijelölt - teljes távját vagy a nevezési lapot pontatlanul, nem a valóságnak megfelelő adatokkal, illetve hiányosan tölti ki.
- A versenyen értékmegőrzés nincs!
- A szervező fenntartja a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozza, a nevezést bármikor lezárja.
- A szervező fenntartja a program- és időpont-változtatás jogát.