<< >>

Most itt állsz:

Kezdőlap Címlap Ajándékkészítő foglalkozások és tárlatvezetések a Kiscelli Múzeumban
  2018.03.18 Ferienhaus Ostsee

Felhasználóbarát Honlap

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ajándékkészítő foglalkozások és tárlatvezetések a Kiscelli Múzeumban PDF Nyomtatás E-mail

Kiscelli MúzeumPop-up kiállítás és tárlatvezetés, lámpakészítő workshop, világítós bábszínház és zseblámpás kriptatúra is szerepel a Kiscelli Múzeum vasárnapi, az adventi időszakhoz is kapcsolódó programjai között.

A Fashion revolution - Csodák a gardróbból című pop-up kiállítással indul délelőtt a vasárnapi program, amelyen Horn Enikő divattervező családjának emlékei a 20. század divatváltozásait mutatják be a szecessziótól a forrónadrágig. Az Enihorn néven alkotó divattervező által a Kiscelli Múzeumnak adományozott kollekció a Make Something Week keretében egy pop-up kiállításon példát mutat a ruha-újrahasznosítás igényes lehetőségeire is - olvasható a kiállítótér MTI-hez eljuttatott közleményében.

A tárlatvezetéshez kapcsolódva Szatmári Judit Anna, a múzeum textilgyűjteményének vezetője Horn Enikő tervezővel és a Fashion Revolution képviselőjével, Szentesi Rékával is beszélget, délután pedig Divat a művészetben címmel divattörténeti tárlatvezetés lesz a Kiscelli Múzeum állandó gyűjteményében.

A délutáni programok lámpatervező foglalkozással folytatódnak a LÁMPA! Egy design ikon a kortárs művészet fényben című kiállításhoz kapcsolódva, de lehetőség lesz karácsonyi ajándékdobozok készítésére is.

Müchen-Párizs-Budapest címmel tárlatvezetésre is várják az érdeklődőket a Fővárosi Képtár állandó gyűjteményében, majd zseblámpás kriptatúrát és épületsétát tartanak, a napot pedig a Ledpuppets Fény-báb-színházi produkciója zárja a múzeum templomterében.

 

mti

Fotó: www.kiscellimuzeum.hu