<< >>

Most itt állsz:

Kezdőlap Címlap Szibériai tigris, forrócsoki és madáretetők – télköszöntő vasárnap!
  2018.03.18 Ferienhaus Ostsee

Felhasználóbarát Honlap

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Szibériai tigris, forrócsoki és madáretetők – télköszöntő vasárnap! PDF Nyomtatás E-mail

Szibériai tigrisA rendezvényeink előtt sokszor figyeljük aggódva az időjárás jelentéseket, csak ne legyen rossz idő! Most azonban a csapadék egy formájának még örülhetnénk is, hiszen mi más teremthetne kellemesebb hangulatot egy téli rendezvényhez, mint a hószállingózás. Az időjárás előrejelzések szerint pedig akár fehér is lehet a Vadaspark télköszöntő rendezvénye december 10-én, amelyben persze nem a hó jelentené a fő attrakciót. Látványetetések, közös madáretető készítés és a Starbucks Szeged Árkád jóvoltából forró csoki és tea is várja aznap a látogatóinkat. A részletes program a következő:

  • 10.00 és 15.30 között a Természetvédelmi Oktatóközpontban kézműves foglalkozásra várjuk az érdeklődőket, ahol elsajátíthatják azt, hogy miként lehet újrahasznosítható, egyébként szemétbe szánt anyagokból madáretetőt készíteni.
  • 12.30-kor és 15.00-kor indul egy séta az Oktatóközponttól, amely során el is helyezünk etetőket, valamint bemutatjuk a vadasparki erdőt.
  • 10.00-kor a pápaszemes pingvinek etetésével nyitjuk az állatbemutatók sorát;
  • 11.00-tól ázsiai hidegkedvelőket etetünk meg, a rozsomákoktól indul a séta, majd a szibériai tigrisek, végül a kétpúpú tevék kapják meg aznapi csemegéjüket;
  • 13.00-tól 14.00-ig melegkedvelő állatokkal lehet testközeli kapcsolatba kerülni a terráriumházban, a kígyóktól a háromöves tatuig;
  • 14.30-kor a borjúfókák nyilvános téli tornája zárja a sort.

A Természetvédelmi Oktatóközpontnál a Starbucks Szeged Árkád kitelepülése várja a látogatókat a rendezvény alatt:

„2017. december 10-én a Starbucks Szeged Árkád csapata ellátogat a Szegedi Vadasparkba! Nem csupán ellátogat, hanem a szervezett „Télköszöntő” rendezvényen megvendégel kicsiket és nagyokat egyaránt!

Gyertek el minél többen, és szavazzatok, hogy az állatkert melyik lakóját fogadjuk örökbe! Persze mi sem megyünk üres kézzel, a hideg időben felmelegítünk titeket egy pohár forró csokival vagy teával!

Mindenkit szeretettel vár a Starbucks Szeged Árkád csapata!”

Mindezek alapján érdemes lesz jól felöltözni, és ellátogatni a Vadasparkba. Sőt, ha, elég hó lesz, akár még szánkót is lehet hozni!

www.zooszeged.hu