<< >>

Most itt állsz:

Kezdőlap Címlap Bartos Erika - Budapest kiállítás
  2018.04.24 Ferienhaus Ostsee

Felhasználóbarát Honlap

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Bartos Erika - Budapest kiállítás PDF Nyomtatás E-mail

Bartos Erika történetei több mint egy évtizede rabolják el gyerekek és felnőttek szívét. Bájos karaktereihez egyedi rajzok társulnak, a figurák otthonai pedig hűen tükrözik tulajdonosuk egyéniségét. A precíz ábrázolás nem a véletlen műve, az írónő ugyanis építészmérnökként diplomázott.

Bartos Erika - Budapest kiállítás  Bartos Erika - Budapest kiállítás

Helyszín: Budapest Projekt Galéria (Budapest, V. ker., Kossuth Lajos utca 14.)

A különleges épületek szeretete pedig nem múlt el nyomtalanul, a tavalyi év során jelent meg Bartos Erika Budapest titkai és Budapest rajzai című műve, mely a főváros 28 épületét mutatja be. Az albumban az épületek leírása és fotója mellett, az írónő szabadkézi grafikái láthatók. A több éves munka mellett a szerzőnek jutott ideje arra is, hogy ismét megszólítsa a gyerekeket, és bevezesse őket az épületek különleges világába. A Brúnó Budapesten sorozat első két kötete már megvásárolható.

Az első részben, Brúnó a Balaton mellől Budapestre költözik szüleivel. Amikor ideje engedi családtagjaival bejárja Pest és Buda különleges épületeit, melyeket Bartos Erika jól ismert stílusában láthatunk viszont a könyv lapjain.

E két kötet illusztrációiból nyílt kiállítás február 10-én, ahol az ünnepélyes megnyitón Marék Veronika is részt vett.

A csodás rajzok és metszetek mellett makettek, valamint egy rövid film várja az érdeklődő családokat a Budapest Projekt Galériában, az V. kerület Kossuth Lajos utca 14-ben.

A kiállítás 2018. január 10.-től 2018. január 28.-ig látható.