<< >>

Most itt állsz:

Kezdőlap Címlap Kergessük el együtt a telet, a Katica Tanyán!
  2018.02.22 Ferienhaus Ostsee

Felhasználóbarát Honlap

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Kergessük el együtt a telet, a Katica Tanyán! PDF Nyomtatás E-mail

Kergessük el együtt a telet, a Katica Tanyán!Februárban már mindenki a tél végét várja. Bár az idei tél még nem mutatta meg nekünk igazi arcát, a farsangi mulatságok mégis arra bíztatnak minket, hogy közeleg a tavasz! A Katica Tanya színes programjai között helyet kapnak februárban a télkergető farsangi napok és Jégtörő Mátyás hétvégéje mellett a népszerű kézműves programok és a szívet-lelket melengető finomságok is!

A hétvégi színes programok februárban is várják a kikapcsolódni vágyókat. Február 10-11-én a télkergető farsangi napok keretében a dedebáb készítés és égetés mellett gyönyörű álarcok és farsangi díszek is készülnek. Akit pedig igazán magával ragad a farsangi hangulat, még egy fánkevő versenyre is benevezhet.

A február 17-18-i öko-hétvégén papírgurigából készíthetnek a gyerekek autót, vonatot vagy malmot, PET palackból tutajt vagy virágot, sörösdobozból pedig repülőt. Február utolsó hétvégéjén jégtörő Mátyás hétvégéjén ki lehet majd próbálni a jégtörő társas mellett a hálószövést, sípkészítést vagy az ördögnyelvet is.

Sőt, februárban egy különleges programmal is készülnek a Katica Tanyán: február 24-én lesz a CSÚSZDÁK ÉJSZAKÁJA, melynek keretében egészen éjjel egy óráig nyitva lesz a csúszdaház! Sokféle jópofa elfoglaltsággal, finom falatokkal várják a vendégeket este 8 óra után is.

A Kaposvár melletti Patcán található Katica Tanya 70 féle kül- és beltéri játékával a téli időszakban is kitűnő szórakozást nyújt a családoknak. Ha zordabbra fordul az idő, a több száz négyzetméteres beltéri csúszda és játszóház az asztali játékokkal és játszósarkokkal egész napos szórakozást nyújtanak a kicsiknek és nagyoknak.

A park egyik nagy előnye, hogy itt az attrakciók 95%-a egyetlen belépőjegy megvásárlásával használható. A játékok mellett pedig több száz háziállat is várja a simogató kezeket. A fárasztó nap folyamán megéhezve mindenki megtalálja a kedvére való finomságot az étterem széles kínálatában, a hétvégi programokhoz kapcsolódóan pedig különleges menü is várja a vendégeket. De van lehetőség arra is, hogy több napot töltsünk el a Katica Tanyán, többféle vendégházban foglalhatunk szállást családunknak.

Az élményközpont a szórakoztatás mellett kifejezetten nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra. A hely alapfilozófiája, hogy ha a családok náluk töltik az idejüket, legyen kisebb az ökológiai lábnyomuk, mint ha otthon maradtak volna. A Tanya az energiaszükségletét teljes mértékben megújuló forrásokból fedezi. Nem használnak egészségtelennek tartott termékeket és felesleges csomagolóanyagokat sem. Nem véletlen, hogy az étteremben sem kaphatóak szénsavas, cukros üdítők sem. Emellett pedig Európában egyedülálló módon a látogatók a belépőjük egy részét hulladékkal is fizethetik.

Katica Tanya Élményközpont
7477 Patca
GPS: É 46° 16' 46.57" , K 17° 43' .55"
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Tel.: (30) 411-6002 (SMS fogadására nem alkalmas)
http://katicatanya.hu | http://kalandpark.hu
http://facebook.com/katicatanya