A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A Play-Doh szettek között többször találkoztunk már pónis változattal és édesség készítő szettel egyaránt, most azonban a kettő ötvözetét szeretnék nektek megmutatni! 

A nyitott dobozból, széles vigyorral az arcán, egy unikornis tekint ránk. A szivárvány íven csücsülő póni fagylaltot gyárt, mégpedig nem is akármilyen módon.

Szabadítsuk hát ki legújabb barátunkat a csomagolásból és lássuk, miként gyárthatunk finomabbnál finomabb desszerteket.

A gyurmát a vigyorgó póni oldalába kell tennünk ahhoz, hogy csavaros fagylaltot készíthessünk. A készlethez három tégely gyurma tartozik, két kisebb, egy lila és egy kék, valamint egy szivárványos, citrom-, és narancssárga, valamint piros árnyalatban. A színek egymást követik, így a fagylaltkehelybe nyomva színes csíkokkal ékesített desszertet tehetünk. De mégis hogyan? Miután behelyeztük a gyurmát a lovacska oladlába, sörényét kell meghúznunk. Tekintve, hogy a gyurma alul tekeredik ki, a lovacska ehhez illő hangokat hallat. A kakiként csavarodó fagyihoz ugyanis pukihang is jár, méghozzá csilingelő harang hangocskák kíséretében. Miközben kis pónink erőlködik, alul lassan kicsavarodik a fagylat, bele az alá helyezett fagyiskehelybe.

Ezekből ugyanis három különböző formájú és színű pohárkát találunk. A csavart desszert elkészítéséhez a kelyheket alul forgathatjuk, a speciálisan erre a célra készült forgótálon. A fagylaltadagoló aljára illeszthető, cserélhető formázó segítségével vékony és vastag hullámokat húzhatunk, valamint készíthetünk hullámmentes finomságokat is. 

 

Az elkészült desszerteket fel is díszíthetjük. A pónit tartó szivárványhídon ugyanis megannyi finomság formáját találjuk. Van itt nyalóka, cukorbot, narancsszelet és felhő, csillag, szárny és cukorka. 

A fagylaltkelyhek "elfogyasztásához" rózsaszín kanalat is kapunk, így az illúzió tökéletes lesz.

A Play-Doh gyurmák tökéletes állagúak, élénk színűek, puha tapintásúak és kellemes illatúak. A készlet különlegességét pedig a hang és látvány adja, mely a desszertek elkészítésének velejárója. A póni 2 db AAA elemmel működik, mely része a készletnek.

Play-Doh - Ice Cream Set Play-Doh - Ice Cream Set

Play-Doh - Ice Cream Set Play-Doh - Ice Cream Set

Play-Doh - Ice Cream Set Play-Doh - Ice Cream Set

Play-Doh - Ice Cream Set Play-Doh - Ice Cream Set

Play-Doh - Ice Cream Set Play-Doh - Ice Cream Set

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!