A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Sok-sok éve már, hogy Andy először vette kezébe Buzz Lightyeart a karácsonyfa alatt, ahogy annak is, hogy Woody és Buzz örök barátságot kötött. A Toy Story 3. részében nyomonkövethettük, hogy Andy elköltözik otthonról, játékait pedig a közelben lakó Bonnie-nak ajándékozza. A várva várt negyedik epizódban Bonnie nyaralásának történetét ismerhetjük meg.

A kislány és családja egy lakókocsival kel útra. A régi játék csapat pedig Villivel, a műanyag villából készült figurával egészül ki, akit Bonnie készített az óvodában. A kissé kelekótya Villi azonban folyamatosan bajba keveredik, Woody pedig mindent elkövet, hogy megóvja új gazdája kis kedvencét. 

Amikor Villi kiesik a lakókocsiból, Woody, Buzz és a többiek ismét óriási kalamajkába keverednek. Egy ismeretlen városkában találják magukat, ahol természetesen hamarosan felbukkan egy gonosz játékbaba is, aki jócskán megnehezíti Woody-ék küldetését. 

A Toy Story 4. része épp oly magával ragadó, mint a korábbi epizódok. A látványos kalandok, az izgalmas pillanatok minden felnőttet és gyermeket elkápráztatnak. 

Forgalmazza: Pro Video Film

Játékidő: 96 perc

Hangok: magyar (5.1), angol (5.1), arab (5.1), görög (5.1)

Feliratok: magyar, angol, arab, görög

Képarány: 16:9, 2.39:1

 

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!