A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

2021.december 4-5-6.-án a Szemlő-hegyi-barlangba is ellátogat a Mikulás. Meglepetésnek tervezzük a programot, ezért arra kérjük a szülőket, hogy a látogatás célját tartsák titokban a gyermek előtt. A barlangi séta közben találkoznak majd a Mikulással, aki névre szóló ajándékokat ad a gyerekeknek. A Krampusz nálunk barátságos és kedves, mert szeretnénk a kicsi gyerekkel érkezőket is megbarátkoztatni ezzel a különleges programmal.

csoportlétszám maximált, a csoportok óra harminc perckor indulnak 10.30-15.30 között.

IDŐPONTOT FOGLALOK

Csak bejelentkezésre tudunk fogadni gyerekeket a Mikulás csomagok számát ugyanis terveznünk kell. Diétás gyermek esetében fogadunk névvel és időponttal megjelölt csomagot. A program ára: 5500 Ft / Gyermek (csomaggal), felnőtteknek 2800 Ft / fő.

Óvodás és iskolás csoportok is jöhetnek, kérjük emailben kérjenek időpontot a mikulasbarlangiszulinap.hu címen.

A csoportokat december 6. -án hétfőn fogadjuk.

A gyerekek neve és életkora, illetve egy-egy dicsérő mondat a gyermekről a Mikulásnak címezve hasznos információ.

Barlangi Mikulás  Barlangi Mikulás

Barlangi Mikulás  Barlangi Mikulás

 

Mikulás2 300x225  mikulas 300x225

 

 

Olvastad már?

  • Beszélgetés Joulupukkival, a Mikulással

    Minden ember szívét melegség tölti el, amikor a Mikulásról hall történeteket. Ugyan nem jártunk Lapföldön, de mégis sikerült beszélnünk Joulupukkival, az igazi Mikulással.

    M.P: Kérem mesélje el nekünk, hogyan telik egy napja.

    Mikulás: A napjaim általában sokban különböznek egymástól. Elég korán kelek, körülbelül 6 órakor, nagyon szeretem a reggelt, olyankor minden csendes. Megnézem, hogy milyen az idő és természetesen üdvözlöm a rénszarvasokat. Reggeli közben találkozom a manókkal és átbeszéljük, hogy a napunk hogyan fog telni. Most, hogy a Karácsony egyre közelebb van, általában az ünnepek körüli teendőket beszéljük át. Ezek után elmegyek az Északi-sarkkörre, a Mikulás Faluba, ahol az otthonom és a postahivatal található. Végigolvasom a leveleimet és áttekintem a napi időbeosztásomat. Bővebben ...

 

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!