A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Március 27-én vasárnap délelőtt 11-kor a Pagony Játékházba várják az érdeklődőket, ahol a frissen megjelent Építs velem, Boribon! társasjátékot lehet kipróbálni. Az elmúlt évek bezártsága után a Pagony Játékház az Építs velem, Boribon! programmal nyit a nagyközönség felé.

A 2020 őszén nyílt és nagy népszerűségnek örvendő Pagony Játékházban a játékoké  a főszerep. A Szent István park mellett található különleges bolt 110 négyzetméterén több ezer játék közül választhatnak a gyerekek és szüleik, és számos játék helyben is kipróbálható. Az egyedi módon berendezett bolttérben a legkisebbeket játszósarok, a nagyobbakat pedig kirakós és solitaire játék várja a bolt egyik falán. A bolt kínálatában elérhető a folyamatosan bővülő Pagony Játékkiadó minden terméke, kiemelkedően széles a választék a Pagony által forgalmazott igényes játékokból, valamint kisebb hazai gyártók,magyar tervezők, gyakran limitált példányszámú, egyedi játékaiból is. A Pagony Játékházban minden korosztálynak minden kategóriában találnak játékokat a látogatók, a felkészült eladók pedig segítenek a választásban, hogy mindenki megtalálja a megfelelő játékot. 
Az elmúlt évek bezártásága miatt a Pagony Játékház az Építs velem, Boribon! programmal nyit a nagyközönség felé. A vasárnapi eseményen a főszereplő az Építs velem, Boribon! társas lesz.
A 3 éven felülieknek szóló játék egyszerre fejleszti az ügyességet és készteti a kicsiket egyszerű döntések meghozatalára, miközben élvezettel, kreatívan építgetnek. A  játékot gyerekek és szüleik közösen próbálhatják ki Lencse Máté játékfejlesztővel és Marék Veronikával, Boribon megálmodójával, aki szívesen dedikál, valamint kedvezményes Boribonos könyv- és játékvásár is lesz az ingyenes családi programon.

Pagony Játékház 1137 Budapest, Pozsonyi út 36.

Időpont: 2022.  március 27. vasárnap délelőtt 11 óra

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!