A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki ismeretlen összetételű, kábító hatású anyagot árult Jánoshalmán, majd a vételár-hátralékot sokkolóval és bicskával kényszerítette ki kiskorú adósaitól - adta tájékoztatásul a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség kedden.

Négyessyné Bodó Marianna helyettes szóvivő közölte: a különös visszaesőnek számító férfit minősített zsarolással, aljas indokból elkövetett könnyű testi sértéssel és kábítószer-birtoklással vádolja a Kiskunhalasi Járási Ügyészség.
A vádirat szerint a jánoshalmai férfi 2021-ben "kristály" néven a lakásán, valamint a város parkjaiban és buszmegállókban árulta kiskorú ismerőseinek a kábító hatású anyagot. Gyakran előfordult azonban, hogy vevői adósok maradtak a vételárral. Ilyenkor a férfi erőszakkal és fenyegetéssel kényszerítette ki a mielőbbi fizetést a gyermekkorú sértettektől, akiket folyamatosan félelemben tartott.
Egyik vevőjétől pénzt vagy műszaki cikket követelt, miközben a nyakához sokkolót szegezett, egy másiktól bicskával fenyegetve akarta behajtani a tartozását, majd ököllel arcon is ütötte, egy harmadikat pedig dühében testének több pontján is bántalmazott sokkolóval.
Az elfogása óta letartóztatásban lévő férfi ügyében a Kiskunhalasi Járásbíróság dönt majd. mti

 

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!