A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés

Gator Goal HasbroGyártó és forgalmazó: Hasbro Magyarország Kft.

 

A játék megvásárolható itt!

 

A lakásban bizony nehéz lekötni a srácokat. Hiányzik nekik a mozgás, labdázás, ügyességi játékok. A Hasbro által megalkotott focizó krokodil, lehetővé teszi, hogy az otthonunk ne változzon háborús övezetté, miközben egymás után rúgják a gólokat a lurkók.

 

A csomagolás egy aligátorfejet mintázó focikaput, és egy lábbal működésbe hozható kilövő szerkezetet rejt.

 

A krokodil szája alap esetben zárva van, de ha a kezében tartott zászlót hátrahajtjuk, kinyílik az álkapcsa, láthatóvá válnak a fogai, és kezdődhet a játék. Elhelyezzük a kilövőben a labdát, becélozzuk az aligátor száját, és egy határozott lépéssel rátaposunk a pumpára. A focilabda kirepül, és ha nagyon ügyesek voltunk, a zászló felugrik, bezáródik a kapu, a szemek forogni kezdenek, és örömünkben táncra perdülhetünk. Persze ez nem mindig alakul így, a félelmetes állkapocs négy fogat rejt, melyek egyesével mozgathatóak. Előfordulhat tehát, hogy akár négy, vagy annál több lövés szükséges ahhoz, hogy a fellendülő lobogó, a nyertes lövésünket éltesse. Sőt, extra nehezítés képpen a játék addig folytatható, ameddig olyan találatot nem sikerül leadnunk, amely a szemgolyóra festett csillagot hozza elő.

 

A játék egyedül is kiváló szórakozást nyújt, de a játékosok száma, türelmüktől függően, végtelenig bővíthető. Ebben az esetben mindenkinek egy próbálkozási lehetősége van, és ha nem sikerül bezárni az aligátor száját, át kell adnia a terepet a következő sportolónak.

 

Mivel a kilövő működtetéséhez fél lábon kell állni, a Gator Goal kiválóan fejleszti az egyensúlyérzéket. A gyerekek tovább csiszolhatják az ügyességüket azzal, hogy a megfelelő szögben helyezik el a focilabdát, a minél pontosabb lövés érdekében.

 

A játékhoz nem kell elem, csendes, és a labda elég puha ahhoz, hogy bármikor, bárhol felállíthassuk a házi focipályánkat.

 

További információ esetén az  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen érdeklődhet.


Videó bemutató

 



Képgaléria

 

Gator Goal HasbroGator Goal Hasbro

 


Gator Goal HasbroGator Goal Hasbro

 

Gator Goal HasbroGator Goal Hasbro

 

Gator Goal HasbroGator Goal Hasbro

 

Gator Goal HasbroGator Goal Hasbro


Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!