<< >>

Most itt állsz:

Kezdőlap Családbarát szállások Külföldi szállások
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Külföldi Gyermek és Családbarát Szállások, Gyerebarát Hotelek
Síoktatás kicsiknek PDF Nyomtatás E-mail

Síoktatás kicsiknekAz igazi téli hangulathoz hozzátartozik a hó, amiben a gyerekek önfeledten tudnak játszani. Éppen ezért igazi felüdülés a téli időszakban egy síparadicsomba ellátogatni a családdal. A tiszta hegyi levegő, a havas fenyves erdő és a síelés megadja az évszak igazi atmoszféráját. Ilyen környezetben a gyerekek is igazán átadhatják magukat a hó és a síelés örömének.  A kecskeméti MistralTravel-line Utazási Iroda szeretné megismertetni az 5 és 10 év közötti gyer-mekekkel a síelést, ezért kisgyerekes csa-ládoknak kínál sí utakat ingyenes gyermeksíoktatással.

 A síüdülést érdemes úgy szervezni, hogy a gyerekek külön részt tudjanak venni síoktatáson, foglalkozáson. Hiszen az, hogy a szülő jól tud síelni, még nem jelenti azt, hogy gyermekét is megfelelő módon tudja megtanítani erre a téli sportra. Mi az  5 és 10 év közötti gyermekek síoktatását vállaljuk ingyenesen.

5 napos turnusokban várjuk a családokat az alsó ausztriai Lackenhofba, az 1893 m magas nagy Ötscher és az 1560 méteres kis Ötscher hegyekhez. A síparadicsom Kecskeméttől mindössze 500 km-re fekszik, ami az utolsó 50 km kivételével autópályán megközelíthető, így 5 óra alatt kényelmesen elérhető. A vendégek egy családbarát panzióban, akár két légterű szobákban is eltölthetik azt az 5 napot, ahol félpanziós ellátásban részesülnek. A gyerekeknek itt nagyon kedvezményesen  3 €-ért kapják a napi síbérletet. Az oktatások napi 2x2 órásak. Délelőtt és délután van egy-egy játékos foglalkozás a gyermekbarát sípályán.

Ilyenkor a szülők kikapcsolódhatnak, elmehetek egy nehezebb pályára vagy ők is részt vehetnek egy oktatáson, amíg a gyerekek biztonságban, teljes körű felügyelet alatt megtanulják a biztonságos síelés minden csínját-bínját a pedagógus végzettségű és nemzetközi síoktatóktól.  Célunk, hogy a gyermekek bármelyik pályán biztonsággal le tudjanak jönni. Ennek érdekében játékos formában max. 4-6 fős csoportokban zajlanak a foglalkozások. 5 éves kortól a kicsik már érdeklődéssel tudnak az oktatásra és a játékokra figyelni.

A hóval való ismerkedés után megtanulják a sífelszerelés használatát, az esést, a felállást, a biztonságos, stabil sízést, a helyes testtartás és persze a fontos szabályokat. A játékos módszernek, a korosztálynak, illetve a tudásszintnek megfelelő csoportbeosztásnak és persze a hó vonzerejének köszönhetően a gyermekek mindig örömmel vesznek részt a foglalkozásokon. A turnus az utolsó napon egy játékos sívizsgával zárul, ahol oklevelet és cd-t is kapnak a gyerekek a hét eseményeiről.

www.mistraltravel.hu
www.ingyensioktatas.hu

Síoktatás kicsiknek  Síoktatás kicsiknek