<< >>

Most itt állsz:

Kezdőlap Felszerelés TOPGAL, a minőségi iskolatáskák és kiegészítők gyártója
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
TOPGAL, a minőségi iskolatáskák és kiegészítők gyártója PDF Nyomtatás E-mail

Egy gyermek életében számtalan fontos pillanat van, melyre alaposan fel kell készülni. Az egyik ilyen előkészületeket igénylő időszak a nagycsoport, amikor szemünk fénye fél lábbal az iskolában van. Ekkor kell meghozni azokat a döntéseket, melyek hozzájárulnak csemeténk sikeres iskolakezdéséhez. Ebben az időszakban választjuk ki az íróasztalt, vásároljuk meg a ceruzákat, füzeteket, tornafelszerelést, és természetesen az iskolatáskát. 

TOPGAL    TOPGAL

Utóbbi gondos kiválasztása azért rendkívül fontos, mert nem mindegy, hogy miként terheljük meg a csöppségek fejlődésben lévő vázrendszerét. A Topgal Rt. 1995 óta segíti a szülőket a megfelelő iskolatáska megtalálásában.

A cég széles választéka, egyedi divatirányzata és kiváló minősége népszerűvé teszi iskolatáskáit a gyerekek körében.

Webáruház elérhetősége: www.topgal.hu

A Topgal márka az alábbi termékcsoportokat foglalja magába:

  • CHILLI iskolatáskák és tolltartók a legkisebb iskolásoknak, CHILLI márka néven
  • A STREET HIT hátizsákok felső tagozatos diákok részére készülnek, és egyaránt alkalmasak a tanszerek szállítására és szabadidős tevékenységre
  • Az EUFORIA kollekció speciális szűk profilú termékcsalád, amely csak a Topgal saját márkawebshopjain rendelhető. A kollekcióban iskolatáskák, diákhátizsákok, valamint kiegészítők találhatóak
  • Iskolai tartozékok és kiegészítők a teljesség igénye nélkül: művészeti körökre alkalmas köpeny, esővédő, tízórási dobozok, ivópalackok

A Topgal célja elsősorban a kliensorientált ügyfélszolgálat, minőségi termékek tervezése és gyártása, attraktív kivitelezés és elfogadható ár. 

A cég rendszeresen új kollekciókat mutat be, melyek rugalmasan alkalmazkodnak a stílusváltáshoz, divathoz, színekhez és az új gyártási lehetőségekhez.

TOPGAL    TOPGAL

Fontos szempontnak tartják a gyermekek biztonságát az utakon, ahol sokkal nagyobb veszélynek vannak kitéve mint a többi gyalogos. A Topgal iskolatáskák szembetűnő biztonsági elemekkel vannak ellátva –  fényvisszaverő felületekkel és szegélyezéssel a táskán és a vállpántokon. Ezeknek az elemeknek köszönhetően a kisiskolás jól látható rosszabb látási viszonyok esetén is.

A Topgal táskák színben és mintázatban is széles skálán mozognak. A kisiskolások a megkedvelt hőseikkel és mesefiguráikkal lehetnek. Létezik továbbá cserélhető elemekkel díszíthető modell, melyet a srácok aktuális hangulatukhoz igazíthatnak.

További előny, hogy a Topgal termékek közvetlenül a gyártótól is beszerezhetőek, így igénybe vehető a szakszerű tanácsadás és a teljes árukészlet.

A teljes árukészlet itt érhető el:

www.topgal.hu

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Facebook megosztás