A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Nyomtatás
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Hotel Marina-Port**** - Balatonkenese„A Balaton-parti gyermekbarát Hotel Marina Port szolgáltatásainak kialakításakor a Nagyok mellett gondoltuk a Kicsikre is. Amíg a szülők relaxálni, pihenni szeretnének, addig a gyerkőcök újabb, izgalmas kalandokra vágynak… Pihenjenek és kalandozzanak nálunk a parton és a vízben együtt!

Gyermekbarát szobák

25 m2-es alapterületű, egy légterű, Családi szobáinkban a szülők ágya mellett a 120x200 cm-es kihúzható kanapén két, nyolc év alatti gyermek kényelmes elhelyezésére nyílik lehetőség, vagy kisbaba esetén rácsos babaágyat biztosítunk a picik nyugodt álma érdekében. A zuhanyzóval ellátott fürdőszobába a babafürdető kádat térítésmentesen készítjük be.

Nagyobb gyerekekkel érkező családok részére superior, balatoni panorámás összenyitható szobáinkat javasoljuk, így az egymás melletti két szobába az átjárás egy belső ajtón keresztül az önálló csemetéknek még több szabadságot jelent.

 

Gyermekbarát szolgáltatásaink

Élmények a parton és a vízben - minden évszakban

A balatonkenesei Hotel Marina Port wellness részlegében beltéri gyermekmedence és babapancsoló várja az Apróságokat szivárványos csúszdával, vízköpő békával és spriccelő óriáskígyóval. Kicsik és nagyok egyaránt arra vágynak, hogy a várva várt szállodába érkezés után végre csobbanhassanak egyet a medencében. A Hotel Marina-Port**** wellness részlegében a 200 m2-es feszített víztükrű úszómedencénk és a 10 személyes pezsgőfürdőnk üvegfalain túli látvány olyan illúziót kelt, mintha közvetlenül a Balaton hűsítő habjaiban mártóznának meg kedves vendégeink.

Hotel Marina-Port**** - BalatonkeneseA szálloda parkosított, saját balatoni strandján az egész napos lubickolás mellett a korszerű játszótéren hinta, mászóka, kismozdony, óriás trambulin teszik még emlékezetesebbé a nyaralással töltött perceket.

A csapatsportok szerelmesei strandröplabdában, fociban, egy izgalmas tenisz meccs során mérhetik össze erejüket, vagy egy csocsó, biliárd, sakk, esetleg egy darts bajnokság kovácsolhatja össze a családot. A pedálos gokart új izgalmakat ígér, ki lesz vajon a leggyorsabb?

A beltéri labirintus játszóházunkban rossz idő esetén is önfeledten csúszdázhatnak, kúszhatnak, mászhatnak, bújócskázhatnak, focizhatnak a gyerkőcök a családi wellness hétvége alatt.

Gyermekbarát étterem

A wellness szállodánk gyermekbarát éttermében a büféasztalon az egészséges bébiételek, finom levesek, ínycsiklandó tészták, hús- és halételek, friss saláták, csodás édességek, gyümölcsök közül biztosan talál magának a család minden tagja harapnivalót. 

A Legkisebbek számára etetőszék áll rendelkezésre.

Cím: Balatonkenese, Kikötő u., 8174
Telefonszám: (88) 492 369
www.hotelmarinaport.hu