<< >>

Most itt állsz:

Kezdőlap Hova menjünk? Gyermekbarát élményfürdők
Hirdetés

Manóprogram hírlevél

Köszönjük, hogy feliratkozol a ManóHírlevélre!
Programokról, érdekességekről küldünk neked hetente információkat. Azonnal letölthető ajándék!
Gyermekbarát élményfürdők
A családi kalandok télen is folytatódnak a Harkányi Gyógyfürdőben PDF Nyomtatás E-mail

A családi kalandok télen is folytatódnak a Harkányi GyógyfürdőbenDecember elején nyitja meg új Gyermekvilág részlegét a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő, amely ezentúl nem csak nyáron várja az egészséges kikapcsolódásra vágyó kisgyermekes családokat, hanem a hideg hónapokban is nagyszerű szórakozást nyújt a kicsik számára, a kalózhajós és a „kincsesbarlang” medencéknél.

A 13,5 hektáros ősparkkal rendelkező, mediterrán klímájú Harkányi Gyógy- és Strandfürdő eddig főleg nyáron vonzotta nagyszámban a kisgyermekes családokat. A kicsik és szüleik számára egyaránt ideális kikapcsolódást biztosít a Fürdő. Köszönhető ez többek között a Dél-Dunántúl egyik legnagyobb csúszdaparkjának, a gyermek- és a Lepke medencének, a baba-mama parknak, valamint a színvonalas sportolási és játéklehetőségeknek.

A korábbi évek téli időszakában a gyermekek még nem rendelkeztek „saját birodalommal” a Fürdő fedett területén. Mindenki örömére 2017 decemberétől ez is megváltozik: a város egyik legújabb fejlesztése során felújított alsó szinten már két új, élményelemekkel is felszerelt medencében folytatódhat a strandszezon a legkisebb vízimádók számára.

A 30 centiméter mély pancsolóban vízesés és kincsesbarlang várja az apróságokat. A nagyobb gyerekek vízi kalandjairól kalózhajó-csúszda és vízágyú gondoskodik az 50 centiméteres medencében. Ráadásul, a téli hónapokban a Fürdő több szórakoztató és élményprogramot is szervez az új részleget felkereső családok számára.

December 9-én a Gyermekvilág nyitórendezvényén a Mikulás várja ajándékokkal az apróságokat, emellett a Hangerdő Társulat színielőadása, kézműves foglalkozás, játszóház, és ugrálóvár garantálja a szórakozást. És ha ez még nem lenne elég, ezen a napon a Pécs Zoo állatkái is ellátogatnak a Fürdőbe. A felnőttek ezalatt Dobó Ágival, az „Igaz Anya” blog írójával beszélgethetnek a gyereknevelés legaktuálisabb kérdéseiről.

December 16-17-én Lego játszóházat és kiállítást szervez a Fürdő a „kockarajongó” kicsik és nagyok számára, december 30-án pedig kézműves foglalkozás teszi még különlegesebbé a téli fürdőzést.

A szülők és a nagyszülők természetesen továbbra is élvezhetik a világhírű Harkányi Gyógyvíz jótékony hatását, illetve kipróbálhatják a közkedvelt wellness és spa szolgáltatásokat is.

További információk:

https://www.facebook.com/harkanygyogyfurdo/

http://www.harkanyfurdo.hu/