<< >>

Most itt állsz:

Kezdőlap Hova menjünk? Gyermekbarát élményfürdők
Hirdetés

Manóprogram hírlevél

Köszönjük, hogy feliratkozol a ManóHírlevélre!
Programokról, érdekességekről küldünk neked hetente információkat. Azonnal letölthető ajándék!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gyermekbarát élményfürdők
A családi kalandok télen is folytatódnak a Harkányi Gyógyfürdőben PDF Nyomtatás E-mail

A családi kalandok télen is folytatódnak a Harkányi GyógyfürdőbenDecember elején nyitja meg új Gyermekvilág részlegét a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő, amely ezentúl nem csak nyáron várja az egészséges kikapcsolódásra vágyó kisgyermekes családokat, hanem a hideg hónapokban is nagyszerű szórakozást nyújt a kicsik számára, a kalózhajós és a „kincsesbarlang” medencéknél.

A 13,5 hektáros ősparkkal rendelkező, mediterrán klímájú Harkányi Gyógy- és Strandfürdő eddig főleg nyáron vonzotta nagyszámban a kisgyermekes családokat. A kicsik és szüleik számára egyaránt ideális kikapcsolódást biztosít a Fürdő. Köszönhető ez többek között a Dél-Dunántúl egyik legnagyobb csúszdaparkjának, a gyermek- és a Lepke medencének, a baba-mama parknak, valamint a színvonalas sportolási és játéklehetőségeknek.

A korábbi évek téli időszakában a gyermekek még nem rendelkeztek „saját birodalommal” a Fürdő fedett területén. Mindenki örömére 2017 decemberétől ez is megváltozik: a város egyik legújabb fejlesztése során felújított alsó szinten már két új, élményelemekkel is felszerelt medencében folytatódhat a strandszezon a legkisebb vízimádók számára.

A 30 centiméter mély pancsolóban vízesés és kincsesbarlang várja az apróságokat. A nagyobb gyerekek vízi kalandjairól kalózhajó-csúszda és vízágyú gondoskodik az 50 centiméteres medencében. Ráadásul, a téli hónapokban a Fürdő több szórakoztató és élményprogramot is szervez az új részleget felkereső családok számára.

December 9-én a Gyermekvilág nyitórendezvényén a Mikulás várja ajándékokkal az apróságokat, emellett a Hangerdő Társulat színielőadása, kézműves foglalkozás, játszóház, és ugrálóvár garantálja a szórakozást. És ha ez még nem lenne elég, ezen a napon a Pécs Zoo állatkái is ellátogatnak a Fürdőbe. A felnőttek ezalatt Dobó Ágival, az „Igaz Anya” blog írójával beszélgethetnek a gyereknevelés legaktuálisabb kérdéseiről.

December 16-17-én Lego játszóházat és kiállítást szervez a Fürdő a „kockarajongó” kicsik és nagyok számára, december 30-án pedig kézműves foglalkozás teszi még különlegesebbé a téli fürdőzést.

A szülők és a nagyszülők természetesen továbbra is élvezhetik a világhírű Harkányi Gyógyvíz jótékony hatását, illetve kipróbálhatják a közkedvelt wellness és spa szolgáltatásokat is.

További információk:

https://www.facebook.com/harkanygyogyfurdo/

http://www.harkanyfurdo.hu/