A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés

A Littlest Pet Shop című animációs sorozat nagy népszerűségnek örvend a kislányok körében. Az alaptörténet szerint Blythe Baxter, egy feltörekvő divatművész, aki történetesen érti az állatok nyelvét. Blythe Mrs. Anna Twombly állatkereskedésében segédkezik, amikor ideje engedi. Nem lenne igazán izgalmas a történet, ha nem lenne Whittany Biskit és Brittany Biskit, a zsarnok ikerpár, akik irigységükkel folyamatosan borsot törnek Blythe orra alá.

 

Littlest Pet Shop plüss figurák    Littlest Pet Shop plüss figurák

 

A Littlest Pet Shop valamennyi állatkája bájos, segítőkész, és vicces. Mindannyiuknak saját személyisége van, így nem csak külső jegyeik alapján tudják belopni magukat a kicsik szívébe, hanem természetükkel is rabul ejtik őket. Ezúttal a Manóprogram csapatához egy egész seregnyi Icuri Picuri barát költözött, hogy bemutatkozzon nektek.

 

Kezdjük talán a sort Penny Linggel, aki egy lila-fehér foltos pandamedve. Rendkívül érzékeny, aki sokszor hangos zokogásban tör ki, ha úgy érzi, társai igazságtalanul bánnak vele. Egyik ilyen szívszorító esete, a Manóprogramon korábban bemutatott Littlest Pet Shop Édességboltban esett meg, amikor fagylaltját a földre ejtette. A kis panda kedvenc időtöltése a tánc, mely mindig megnyugtatja nyúzott kis idegeit.

 

 

A 27 centiméteres plüss figura óriási buksival, hatalmas rózsaszín szemekkel, és bájos pofival kerül forgalomba. Ülepén megtaláljuk az eredetiségét igazoló Littlest Pet Shop címkét, így biztosak lehetünk benne, kiváló minőséget választunk csemeténk számára. A rövid szőrű, piha-puha plüss figura fehér és sötétlila színű, csak a mancsok vége pompázik halvány lilában. Ölelésre nyíló karjai  arra várnak, hogy a srácok magukhoz szorítsák, és életre keltsék általa a rajzfilm legemlékezetesebb jeleneteit.

 

Littlest Pet Shop plüss figurák    Littlest Pet Shop plüss figurák

 

Penny Linget legtöbbször Pepper Clark ugratja. Az olykor gonoszra sikerült tréfák rendszerint vad sírást váltanak ki az érzékeny pandalányból. Pedig Pepper imád viccelni, és nehezen viseli, ha barátai nem nevetnek tréfáin. Lévén, hogy egy édes, szürke-fehér borzlányról van szó, néha igazán kellemetlen szagot áraszt magából, főként akkor, amikor szomorú. Ennek ellenére barátai szívből szeretik Peppert.

 

A cuki plüss borzocska mindössze 10 centiméteres, de a szíve minden bizonnyal kitölti a szövet alatti részeket. A fej, és a test közel azonos méretű, mely a Littlest Pet Shop karakterek egyedi vonása. Szeme rózsaszín, bundája halvány szürke és fehér. Az eredetiséget igazoló címke természetesen Pepper hátsóján is megtalálható. A kézbe illő kis barát remek úti-, és hálótársa lesz a kicsiknek.

 

Pepper legjobb barátja Zoé Trent. Az apró kutyus igazi díva. A csapatból ő érdeklődik leginkább a divat iránt. Mindemellett tehetséges énekes, aki nagyon szívesen áll színpadra, hogy a reflektorfényben is megcsillogtassa tudását.

 

Zoé méretben tökéletesen igazodik Pepperhez, nem csoda, mégis csak a legjobb barátok. Ami az aprócska kutyusban különös, hogy hiányzik buksijáról a jól megszokott sapka, ennek köszönhetően teljes egészében előtűnnek lila-rózsaszín fürjei, melyek az eb egyedi megjelenését adják. Zoé teste halvány lila, így a viola színű összhatást csupán türkizkék szeme töri meg.

 

A sort ezúttal Minka Markkal zárjuk, aki egy izgága, rózsaszín pókmajmocska. Tehetsége az absztrakt művészetben teljesedik ki. A locsi-fecsi kis barát egy pillanatra sem tud megülni a popóján, imádja gumiabroncs hintáját, amin igazán levezetheti energiáit.

 

A pink majmocska Penny Linggel azonos méretű, karjai épp úgy várják az ölelő csemetéket, mint a bájos panda. Halvány rózsaszín haját kék szalag fogja két copfba. Ez az árnyalat remekül kiemeli Minka csodás kék szemeit.

 

Szív alakú pofija szintén halvány rózsaszín, míg teste sötétebb tónusú.  

 

Az eredeti Littlest Pet Shop címke ezúttal is a kiváló minőséget garantálja számunkra.

 

Az Icuri Picuri barátok csak arra várnak, hogy a gyerekek kezükbe fogják őket, és életre keltsék velük a mese varázslatos világát!

 

A játékok megvásárolhatók a mesesajandekok.hu webáruházban:
http://www.mesesajandekok.hu/Littlest_Pet_Shop

 

Littlest Pet Shop plüss figurák    Littlest Pet Shop plüss figurák

 

Littlest Pet Shop plüss figurák    Littlest Pet Shop plüss figurák

 

Littlest Pet Shop plüss figurák    Littlest Pet Shop plüss figurák

 

Littlest Pet Shop plüss figurák    Littlest Pet Shop plüss figurák

 

Littlest Pet Shop plüss figurák    Littlest Pet Shop plüss figurák

 

Littlest Pet Shop plüss figurák    Littlest Pet Shop plüss figurák

 

Littlest Pet Shop plüss figurák    Littlest Pet Shop plüss figurák

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!