<< >>

Most itt állsz:

Kezdőlap Hova menjünk? Szabadtéri programok

Manóprogram hírlevél

Köszönjük, hogy feliratkozol a ManóHírlevélre!
Programokról, érdekességekről küldünk neked hetente információkat. Azonnal letölthető ajándék!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gyermek és családi programok

4 421 0

Az oldalon megjelenő programok időpont és tartalmi változásaiért a Manóprogram nem vállal felelősséget.

Facebook megosztás

Tokaj Fesztiválkatlan

Iőpont: 2016 júl 01. 10:00
A 2016-os esztendőt katlantrengető produkciókkal indítják. A világ egyik legrangosabb cirkuszművészeti seregszemléje a színpadon. A legjobb, legsikeresebb cirkuszi produkciók a világ minden pontjáról. A szakma legkiválóbb képviselői, cirkuszigazgatók, művészeti vezetők egy helyen. A változatos és színvonalas produkciók között mindenki megtalálja a szívéhez közelállót és természetesen a családok, s gyermekeik sem maradnak fellépő nélkül hiszen ellátogat ide Halász Judit is legújabb lemezének koncertturnéjával.

Kultkikötő 2016 nyári programok

Kultkikötő 2016 nyári programok Iőpont: 2016 aug 01. 10:00
Bővebb információ: http://www.kultkikoto.hu/

VIDOR Fesztivál

Iőpont: 2016 aug 26. 10:00
Bővebb információ: http://vidor.eu/index.php Ha folk, hagyomány és jókedv, akkor Vidor Fesztivál. Nem csak az ország de Közép-Európa legnagyobb ingyenes világzenei fesztiválja méltán vált az egyik legnépszerűbb összművészeti fesztivállá Magyarországon. Nyíregyháza nem tévedett mikor életre hívta ezt a fantasztikus rendezvényt. Nyár végére a városban olyan hangulat kerekedik, hogy annak bizony messze földről csodájára járnak.

Sportterasz és Ability Park a WestEnd Tetőteraszán

Iőpont: 2016 aug 28. 10:00
Augusztusban igazi sportkülönlegességekkel vár mindenkit a WestEnd City Center, ugyanis augusztus 6. és 21. között a WestEnd tetőkertjén minden szombaton sztáredzők hozzák lendületbe a sportok szerelmeseit, vasárnaponként pedig az Ability Parkban (interaktív élménypark) az egészséges látogatókkal, sportolókkal együtt a mozgásukban korlátozottak is próbára tehetik képességüket. Augusztus 6-án, 13-án és 20-án Eöry Enikő, Katus Attila, Pintér Ada, Sifter Tímea, Szappan Petra, Szentgyörgyi Rómeó, Szívós Zoltán és Tatarek Rezső garantálják, hogy mindenki beleszeret valamilyen mozgásformába, ha ellátogat a WestEnd tetőkertjén megrendezésre kerülő, rendhagyó eseménysorozatra 14:00 és 20:00 között. Vasárnaponként egy különleges élménypark, az Ability Park várja a sportolni vá

Pesthidegkúti Nyári Művészeti Fesztivál

Iőpont: 2016 aug 31. 10:00
Bővebb információ: www.kulturkuria.hu A Pesthidegkúti Nyári Művészeti Fesztivál 2016. augusztus 31 - szeptember 04. között várja látogatóit. A fesztivál mottója: "Fények, színek, zenék". Rendkívül gazdag programmal készültek a szervezők: színházi előadások, koncertek, sok családi program, gyermekműsorok, gyermekeket váró Mesekert, bábszínház, horgászverseny, templomi koncertek, divatbemutató, sportesemények gazdagítják a fesztivált. Igazi családi és összművészeti fesztivál várja közönségét. Helyszínek: Klebelsberg Kultúrkúria, Hidegkúti Horgásztó, Ófalui templom, remetekertvárosi Szentlélek templom, Pokorny József Sport- és Szabadidőközpont, Hűvösvölgyi végállomás.

XXII. Velencei-tavi Nemzetközi FLAGA GÁZ Hőlégballon Karnevál

XXII. Velencei-tavi Nemzetközi FLAGA GÁZ Hőlégballon Karnevál Iőpont: 2016 szept 01. 10:00
Az Agárdi Parkerdőben szeptember 10-én egész napos program várja látogatókat, benne: kirakodóvásár, gyermekműsorok, színpadi programok, sörsátor, honvédségi és rendőrségi bemutató, helikopteres utasrepültetés, autó és motorkerékpár kiállítás, szimulátorok. Szeptember 01. csütörtök 18.00 -               ünnepélyes megnyitó a Pláza előtti  téren 20.00 -               vacsora     Szeptember 02. péntek 05.45 - 06.00      briefing 06.30 -                ballonfelszállások Székesfehérvárról 17.00 -      &n