A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés

Kiadó: Pagony Könyvkiadó

Szerző: Kertész Erzsi

Kötésmód: Puha borítású

Korosztály: 8-12 éveseknek

Oldalszám: 382 oldal

Rövid leírás: Immár ötödik alkalommal repülhet az olvasó a Panthera csúcsa felé, hogy Kertész Erzsinek köszönhetően landoljon az Óriás tenyerén.

A kötet legújabb részében Kismukk, Helga, Noémi, Virág, Vince és Gekkó ismét hajmeresztő kalandokba keveredik. Ingolát és Andert üldözik a Zúdulók, akik Algor király megbízásából a hercegnő ékszerét akarják megkaparintani. Menekülés közben a pár szétszakad, Ingola és Aura Rozi néni házában lapul meg, míg Andert elfogják az inspirátorok. Kálmos szeretne hajdani tanítványának megbocsátani, ám előbb egy igen veszélyes küldetéssel bízza meg. Természetesen a történetből ezúttal sem hiányozhat a mindenlében kanál Jávor, és a bátor Jácint sem. Ahhoz azonban, hogy a két szerelmes fiatal ismét biztonságban, egymás társaságában lehessen, rengeteg kihívással kell szembenéznie. 

Véleményünk a könyvről: Az olvasó pedig ismét együtt izgulhat a csapatnyi gyerekkel, az inspirátorok népével, valamint a havonjáró hercegnővel. A történet ezúttalis magávalragadó, a nyelvezet gördülékeny, olvasmányos, a karakterek gondosan formáltak és szerethetőek. A gyerekek számára igazi öröm lesz olvasni a legújabb kötetet. 

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!