<< >>

Most itt állsz:

Kezdőlap Hova menjünk? Szabadtéri programok Játszóterek

Manóprogram hírlevél

Köszönjük, hogy feliratkozol a ManóHírlevélre!
Programokról, érdekességekről küldünk neked hetente információkat. Azonnal letölthető ajándék!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Játszótér
Nagy játszótéri kódex a TI véleményetek alapján PDF Nyomtatás E-mail

Tarzan™ Park tavasz

Sokan megosztottátok velünk gondolataitokat arról, hogy melyek azok az íratlan szabályok, melyeket mindenképpen be kell tartani egy játszótéren. Csokorba gyűjtöttük őket, bízunk benne, hogy az alábbi listával a Manóprogram is hozzájárulhat a kulturált játszótér használathoz.

Amit megtehetünk a játszótéren:

 • Az újonnan érkezők üdvözöljék a már jelenlévőket
 • Játékokat mindig rendeltetésszerűen használják a srácok
 • Minden csemete szeretné kipróbálni a játékokat, fontos, hogy türelemre intsd a kicsiket, ne engedd tolakodni, lökdösődni őket
 • Amennyiben szemünk fénye más gyerek játékával szeretne játszani, udvariasan kérjük el azt, ezt követően pedig figyeljünk a rendeltetésszerű használatra
 • A nyári melegben jól esik a vizes homokban dagonyázni, hagyd, hogy a srácok kiélvezzék a sarazás felhőtlen örömét
 • Tartsátok tisztán a játszóteret, senki sem szeret az eldobált szemét között játszani
 • Figyeljünk egymás testi épségére

 
Amit ne tegyél a játszótéren:

 • Ne engedd lökdösődni csemetédet
 • Ne engedd, hogy szórja a homokot
 • Verekedni szintén tilos
 • Udvariatlan dolog kitépni a másik kezéből a játékot, kerüljük ezt a viselkedést
 • Mindig kérdezd meg a szülőket, hogy megkínálhatod e étellel, itallal, nassolni valóval gyermeküket
 • Amennyiben valaki udvariasan elkéri egy játékot, illik igent mondani
 • Ha azt tapasztalod, hogy gyermeked a kölcsön kért játékot nem rendeltetésszerűen használja, kárt tesz benne, szólj rá, hogy tudatosuljon benne, ezt nem szabad
 • Más táskájába, babakocsijába semmiképpen se engedjük a srácokat belenyúlni
 
Mátyás Király Játszópark a Budai várban PDF Nyomtatás E-mail

2015. szeptember 6-án nyitotta meg kapuit a Mátyás Király Játszópark, így a Manóprogram csapata is felkerekedett, hogy első kézből számolhasson be a park nyújtotta lehetőségekről. A kerületben több tematikus játszótér is helyet kapott, többek között a Vuk és a Pom Pom fantázianevet viselő játszókert.

Mátyás Király Játszópark a Budai várban

A Mátyás Király Játszópark területe korábban is játszótérként üzemelt, ám a játékok felhozatala korántsem volt ennyire bőséges. A rekonstrukció során az eredeti elemeket meghagyták, és kibővítették az impozáns kastéllyal.

A mesébe illő kert a Halászbástya tövében bújik meg. A várfal által körülölelt területre monumentális vaskapun át léphetünk be. A kaput 21 órakor zárják be. Az I. kerület Budavári Önkormányzat által megálmodott játszótér három tematikus részből épül fel. A bejárat mellett az "Egyszer volt Budán kutyavásár" című történet elevenedik meg, azt követi a "Kolozsvári bíró" meséje, végezetül a várbörtönbe juthatunk, ahol a gyerekek, ugyan csak rövid időre, próbára tehetik a szűk cellát és a láncokat.
A hosszú vár alját, akárcsak a valóságban, tekervényes alagútrendszer alkotja, míg a felső szint függőhidakból és bástyákból épül fel. A tornyokat nem csupán a palota két oldalán kialakított feljárón lehet megközelíteni, az alagútrendszerből létrán is felmászhatnak a srácok. Biztonságukról a pajzsokból készült korlát gondoskodik az emeleten.

A vékony függőhídról a nagyobb csemeték számára kialakított kötélmászókához, mászófalhoz, és hosszú csúszdához juthatunk. A kisebbeknek az árnyas fák alatt állítottak fel egy rövid, és egy közepes méretű, csúszdával felszerelt mászóvárat, ahová kötéllétrán és lépcsőn is feljuthatnak.
Bébi- és laphintát, valamint homokozót is találunk a parkban, ahol a kezdő játékszettet, a nyitás napján az I. kerületi önkormányzat helyezte el.

A rönkökből készült mászóka megmozgatja a csemeték fantáziáját, hiszen minden egyes próbálkozást saját elképzelés alapján valósíthatnak meg, nincsenek sablon megoldások. A rugós lépegetőt akár óvodás kortól használhatják a csemeték, egyensúlyérzékük fejlesztésére.

A park területén meseszép ivókutat találunk, mosdót azonban nem alakítottak ki, a Halászbástya mellett fizetős illemhely működik.

A környezet valóban ideális a Mátyás Király Játszópark számára, hitelesebb miliőt keresve sem találhatnánk. Érdemes rövid sétát tenni a Várnegyed bájos utcáiban, és gyönyörködni a páratlan panorámában. 

Mátyás Király Játszópark a Budai várbanMátyás Király Játszópark a Budai várban

Mátyás Király Játszópark a Budai várbanMátyás Király Játszópark a Budai várban

 
Zöld Péter Népmese Játszótér PDF Nyomtatás E-mail

Zöld Péter meséjét bizonyára minden óvodás gyermek ismeri, ha nem, érdemes elolvasni a Manóprogramon. A bátor fiú történetét Kő Boldizsár 2000-ben, a Millenáris Parkban játszótér formájában keltette életre, melyet 2009-ben újjáépítették. Így ma az EU biztonsági előírásainak megfelelő játékokkal várják a gyerekeket.

Zöld Péter Népmese JátszótérZöld Péter Népmese Játszótér

De lássuk közelebbről, mit is találunk a mesekertben. A történet nagy vonalakban megtalálható a játékokon, így akár a mese fonalát követve járhatják be a srácok az egyes elemeket, de úgy is igazi élvezetet jelent a játszótér, ha csak önfeledten csúsznak, másznak és ugranak a csemeték.

Találunk itt hatalmas hintát, óriás mókuskereket, várat, és apró házikót, ahol kötélhálón mutathatják meg ügyességüket a gyerekek. Két ökrös szekeret, fából faragott kecskét és malacot. Körhintát és kötélpályát, melyet csak a legbátrabb kalandorok veszik birtokba. Továbbá boszorkányát és katonát, valamint csúszdát és mászókat, melyek hűen illeszkednek a mese varázslatos világához.

A környezet csodaszép, a Millenáris Park 4-6 villamossal könnyedén megközelíthető. A fáradt gyerekek a halakkal benépesített tavacskák partján pihenhetik ki fáradalmaikat.

Zöld Péter Népmese JátszótérZöld Péter Népmese Játszótér

 
Hajógyári sziget játszótér - Budapest PDF Nyomtatás E-mail

Hajógyári sziget játszótér - BudapestEmlékeztek még a Hajógyári sziget Május 9 parkjára, ahol fa cölöpökkel körülölet, színes csúszdákon száguldhattunk a mélybe? Az idő vasfoga sajnos ezeket a vidám szerkezeteket is kikezdte, így néhány éve elbontották, majd újak kerültek a helyükre. A csúszásra alkalmas komplexumot kibővítették, és újabb játékokat telepítettek a területre.

A játszótér hírnevét öregbíti, hogy Bartos Erika: Anna, Peti és Gergő kötetében olvashatunk róla, hiszen a történet szerint a három gyerkőc is koptatta a kanyargós csúszdákat.

A sziget HÉV-vel, autóbusszal, személygépkocsival, esetleg hajóval is megközelíthető. A kicsiny hídtól nagyjából 200 méterre található a játszótér, a magas dombnak, és a fém színű csúszdáknak köszönhetően könnyedén észrevehető.

Ha sikerül utolérni a repülőrajtot vett lurkókat, mi magunk is szemügyre vehetjük az impozáns küllemű és méretű csúszdákat. A dombon két zárt eszköz található, mely kis toronyból indul. Balra tőlük, egy nem kevésbé meredek és kanyargós, ám nyitott csúszda várja a srácokat, míg jobbra, a kisebbekre gondoltak, egy szélesebb, rövidebb szerkezettel. A kicsik akár szüleik ölében is leereszkedhetnek rajta a domb aljára.
Toronyban nincs hiány, hiszen egy égbenyúló faszerkezetből indul két újabb, fedett csúszda. Az építményből kötélhídon juthatunk át egy másik várba, onnan pedig már csak egy kis mászás a domb teteje.

Még egy igazán ötletes játék helyet kapott a domb tövében, mégpedig egy forgókorong, melyben ülve és állva is pöröghetnek a gyerekek.

A kistesókra is gondoltak a tervezők, hiszen a csúszdák tőszomszédságában barátságos játszótér várja a kicsiket. Itt minden a legkisebbek igényeihez igazodik. Van kosárhinta, és apró körhinta, valamint egy olyan ötletes kötélhinta, melynek karjai külön-külön alkalmasak hintázásra, de a tartószerkezet is körbefordítható. Az alacsony csúszda a homokozó közepén található, akár mászóalagútból is megközelíthető. A babahinta biztonsági lánca, mely nem csak a derekat fogja át, de a két láb között is véd a kisesétől, egy mozdulattal kicsatolható, így a nagyobbak is szabadon használhatják, egyedül ki-, és beszállhatnak.
A kötélből készült mászóháló ötletes csúszdában végződik, így az óvodás korosztály egyik kedvence.

Külön szeretnénk kiemelni, hogy nem csak padok, szemetes, és ívókút van a területen, de mobil toalettek is felállításra kerültek. Érdemes hát felkerekedni, és felkeresni Anna, Peti és Gergő egyik kedvenc játszóterét.

Hajógyári sziget játszótér - BudapestHajógyári sziget játszótér - Budapest

 
Pom-Pom játszótér Naphegy tér PDF Nyomtatás E-mail

Pom-Pom játszótér Naphegy tér

“Hogy kicsoda Pom Pom? Hogy nem ismeritek? Ó, igazán senki sem ismeri, mert hol ilyen, hol olyan! Bámulatosan tudja változtatni az alakját! Ha akarja, olyan, mint a szőrpamacs vagy paróka vagy egyujjas, kifordított bundakesztyű vagy szobafestő pemzli vagy papucs orrán pamutbojt. Most milyen? Most leginkább szőrsapkához hasonlít, ahogy ül az ágon, Föl-le, föl-le jár, mivel egy szellő hintáztatja az ágat.”

Ezt a bizonyos ágat pedig 2014 őszétől a Naphegy téren hintáztatja a szellő. Itt találkozhattok ugyanis Csukás István közkedvelt meséjének szereplőivel.

Az életre kelt történet hősei beköltöztek a kis térre. Az elkerített játszótér közepén kapott helyet Gombóc Artúr háza, szomszédságában Festéktüsszentő Hapci Benő éldegél. A Madárvédő Golyókapkodó háza tetejéről őrzi éberen, hogy minden szárnyas biztonságban csipeget e a gyerekek között. De a történet kiváló ismerői megtalálják a vonatot, mellyel Artúr igyekezett eljutni Afrikába, és a hajót, mely végül elszállította úti céljába. A Radírpók hálójára minden ügyes gyerek felmászhat, a Szomorú Szamovár pedig szomjukat oltja. Igaz nem teával, hanem hideg, frissítő vízzel. A játszótéren mobil toalett került elhelyezésre. A homokozó apróságokat Picúr figyeli a padról, Pom Pommal a kobakján. A csemetéknek a mesevilágban tett izgalmas kalandozása közben lehetősége van csúszdázni és hintázni is.

Képgaléria

Pom-Pom játszótér Naphegy térPom-Pom játszótér Naphegy tér

 
VUK játszótér PDF Nyomtatás E-mail

VUK játszótérMég a Budapestet igazán jól ismerő városlakók sem biztos, hogy rögtön tudják, hol található a Szirtes utca-Bérc utca sarka. Talán egy kis segítséget jelent, ha eláruljuk, hogy egy igazán izgalmas, 2010.-ben átadott játszótér bújuk meg a gesztenyefák tövében. Egy olyan, gyerekek számára létrehozott parkot találunk ott, melyet Dargay Attila rajzfilmrendező emlékére hoztak létre. Számtalan híres munkája közül, Vuk figuráját választották a tervezők, és ötvöztök egybe egy igazán izgalmas játszóterrel.

A teret 2014 nyarán felújították, és kibővítették, így a kapun belépve az eltelt évek nyomát nem lehet felfedezni a kedves figurákon, akik türelmesen tűrik, hogy a kis látogatók simogassák és hátukon lovagoljanak.

A park sok olyan elemet rejt, ami újszerű játéknak számít egy hagyományos  játszótérhez képest. Több, műanyagból kialakított bújó elem került elhelyezésre. Van amelyik a kis domb tetejét köti össze az aljával, de olyan is, amelyből nagyobb alagútrendszert építettek ki, így a csővek egy középen kialakított kuckóba vezetnek. A hegyecske megmászása épp olyan élvezetet jelent a kicsiknek, mint alábújni. Természetesen a biztonságra is gondoltak, zöld gumiszőnyeggel fedték be.

A homokozó fölé árnyékoló került, így a legmelegebb nyári napon is használhatják azt a csemeték. A fából épült kisház minden gyerek kedvence.

 
Duna-Terasz Szabadidőpark PDF Nyomtatás E-mail

Az Újpesti Alsó rakparton elszáguldó autósok talán nem is tudják, hogy szinte karnyújtásnyira, a fejük felett valóságos kis oázis került kiépítésre. Az idén május 9-én átadott Duna-Terasz Szabadidőpark könnyedén megközelíthető a Dózsa György úti metrótól. A Dráva utca végén hatalmas, árnyas platánfák alatt sétálhatunk a Kárpát utcáig. A kilátás a Margitszigetre és a Budai hegyekre szemet gyönyörködtető.

Az újonnan megépült tér valamennyi korosztály igényeit kielégíti. A legkisebbek számára bekerített játszótér nyújt mozgáslehetőséget.

A 10 évesnél idősebb gyerekek és felnőttek szórakozását a műfüves labdapálya biztosítja. Ezen kívül mászógömb, korlátok, húzódzkodók és tolódzkodók segítik a rendszeres testedzést a szabadban.

Ha az egész csapat elfáradt, közel 10.000 m2-es, puha pázsit várja, hogy megpihenjenek rajta. Forró, nyári napokon a földből előtörő, megvilágított pára fúvókák biztosítanak enyhülést. A naplementét a hegyek felett, a díszburkolattal kirakott pihenő és kilátó helyek teszik felejthetetlenné.

Duna-Terasz SzabadidőparkDuna-Terasz Szabadidőpark

 
Máltai játszóterek PDF Nyomtatás E-mail
1. Budapest, III. kerület,
Gyűrű utcai játszótér
átadás: 1998. július 22.
működtetõ: Magyar Máltai Szeretetszolgálat
telefon: 30/680-99-87, fax: 1/368-4283
Játszótérvezető: Nagy László
2. Budapest, III. kerület,
Zemplén Győző utcai játszótér
átadás: 1999. szeptember 27.
mûködtetõ: Magyar Máltai Szeretetszolgálat
telefon: 30/680-99-86, fax: 1/368-4283
Játszótérvezető: Nagy László
3. Budapest, III. kerület,
Kerék utcai játszótér
átadás: 2000. május 8.
működtető: Magyar Máltai Szeretetszolgálat
telefon: 30/680-99-83, fax: 1/368-4283
Játszótérvezető: Mészáros Márta
4. Esztergom,
Kõrösy Lajos utcai játszótér
átadás: 2000. július 14.
működtető: Játszva megelőzni Közalapítvány
telefon: 33/401-360, fax: 1/368-4283
Játszótérvezető: Morva Emília
5. Budapest, III. kerület,
Huszti úti játszótér
átadás: 2000. augusztus 31.
működtető: Magyar Máltai Szeretetszolgálat
telefon: 30/680-99-85, fax: 1/368-4283
Játszótérvezető: Mészáros Márta
6. Tatabánya,
Bánhidai lakótelepi játszótér
átadás: 2000. szeptember 20.
működtető: Utcai Szociális Segítők Egyesülete
telefon: 34/511-715, fax: 34/311-197
Játszótérvezető: Lõrincz Norbert
7. Miskolc,
Avasi lakótelepi játszótér
átadás: 2001. május 25.
működtető: Magyar Máltai Szeretetszolgálat
telefon: 46/431-400, fax: 46/531-581
Játszótérvezető: Nagy Zsuzsanna
8. Budapest, III. kerület,
Lajos utcai játszótér
átadás: 2001. augusztus 14.
működtető: Magyar Máltai Szeretetszolgálat
telefon: 30/680-99-84, fax: 1/368-4283
Játszótérvezető: Mészáros Márta
9. Szeged,
Retek utcai játszótér
átadás: 2001. október 28.
működtető: Magyar Máltai Szeretetszolgálat
telefon: 62/467-486, fax: 62/436-808
Játszótérvezető:
10. Pápa,
Zárda utcai játszótér
átadás: 2001. november 24.
működtető: Lakótelepi gyermekekért Alapítvány
telefon: 89/313-329, fax: 89/310-496
Játszótérvezető:
11. Budapest, III. kerület,
Silvanus játszótér
átadás: 2002. augusztus 2.
működtetõ: Magyar Máltai Szeretetszolgálat
telefon: 30/680-99-88, fax: 1/368-4283
Játszótérvezető: Nagy László
12. Debrecen,
Lehel utcai játszótér
átadás: 2004. május 29.
működtetõ: Magyar Máltai Szeretetszolgálat
telefon: 52/716-321, fax: 52/416-093
Játszótérvezető: Király Anna
13. Budapest, III. kerület,
Solymár utcai játszótér
átadás: 2007. április 13.
működtetõ: Magyar Máltai Szeretetszolgálat
telefon: 30/680-99-89
Játszótérvezető: Nagy László
14. Budapest, XX. kerület,
Hársfa sétány játszótér
átadás: 2010. december 6.
működtetõ: Magyar Máltai Szeretetszolgálat
telefon: 30/964-24-62
Játszótérvezető: Onódi Réka

 
V. Vizafogó udvar - Budapest XIII. kerület PDF Nyomtatás E-mail

Vizafogó Udvar 5Cím: Budapest, 13. kerület, Párkány u. 43-49.

A játszóteret minden korosztálynak ajánljuk. 1 6 év kor feletti mászóvár, 1 hinta gyermekülőkével, 3 rugós játék, 1 csúszda, 1 homokozó található.

 
IV. Vizafogó udvar - Budapest XIII. kerület PDF Nyomtatás E-mail

Vizafogó Udvar 4Cím: Budapest, 13. kerület, Párkány.u. 25-35.- Esztergomi.u. 34.-44.

A játszóteret minden korosztálynak ajánljuk. 1 hinta gyermekülőkével, 3 rugós játék, 1 libikóka, 1 homokozó található.

 
III. Vizafogó udvar - Budapest XIII. kerület PDF Nyomtatás E-mail

Vizafogó Udvar 3Cím: Budapest, 13. kerület, Párkány u. 13-23.- Esztergomi u. 18-28.

A játszóteret minden korosztálynak ajánljuk. 1 hinta lapülőkével, 1 hinta gyermekülőkével, 2 rugós játék, 1 libikóka, 1 homokozó található.

 
II. Vizafogó udvar - Budapest XIII. kerület PDF Nyomtatás E-mail

Vizafogó udvar 2Cím: Budapest, 13. kerület, Párkány u. 1-11. - Esztergomi u. 2-12.

A játszóteret 6 éves kor alatt ajánljuk. 1 hinta gyermekülőkével, 5 rugós játék, 1 homokozó található.

 
I.Vizafogó udvar - Budapest XIII. kerület PDF Nyomtatás E-mail

Vizafogó udvarCím: Budapest, 13. kerület, Hegedűs Gy.u.96-112.-Pannónia u.97-123.

A játszóteret 6 éves kor alatt ajánljuk. 1 hinta lapülőkével, 2 rugós játék, 1 libikóka, 1 csúszda található.

 
Kárpát u. 38. melletti játszótér - Budapest XIII. kerület PDF Nyomtatás E-mail

Kárpát utcai játszótérCím: Budapest, 13. kerület, Kárpát u. 38. mellett

A játszóteret minden korosztálynak ajánljuk. Kerítéssel körbevett felújított játszótér, 2 6 év kor feletti mászóvár, 1 hinta lapülőkével, 1 hinta gyermekülőkével, 2 rugós játék, 1 libikóka, 1 homokozó, 1 alakjáték, található.

 
Kárpát utcai labdapálya - Budapest XIII. kerület PDF Nyomtatás E-mail

Kárpát utcai labdapályaKárpát utca 4 alatt található kerítéssel körbevett labdapálya.

 
Victor Hugo park - Budapest XIII. kerület PDF Nyomtatás E-mail

Viktor Hugo ParkCím: Budapest, 13. kerület, Victor Hugo u. 35-37.

A játszóteret 6 éves kor felett ajánljuk. Kerítéssel körbevett felújított játszótér, mellyen 1 mászóvár, 1 hinta gyermek ülőkével, 3 rugós játék, 1 libikóka, 1 csúszda, 1 homokozó, 1 homokozó játék, 1 forgó játék található. A játszótér tisztántartásáról 2 park gondnok gondoskodik.

 
Kassák park - Budapest XIII. kerület PDF Nyomtatás E-mail

Kassák parkCím: Budapest, 13. kerület, Kassák-Lőportár u. sarok

A játszóteret 6 éves kor felett ajánljuk. Kerítéssel körbevett felújított játszótér, mellyen 2 mászóvár, 2 hinta lapülőkével, 1 fészekhinta, 5 rugós játék, 1 forgó játék, 2 labdapálya található. A játszótér tisztántartásáról 2 park gondnok gondoskodik.

 
Bulcsú park - Budapest XIII. kerület PDF Nyomtatás E-mail

Bulcsú parkCím: Budapest, 13. kerület, Kassák-Bulcsú u. sarok

A játszóteret 6 éves kor alatt ajánljuk. Kerítéssel körbevett felújított játszótér, mellyen 1 hinta található gyermekülőkével, valamint 1 mászóvár 0-6 éves korosztály számára.

 
Játszótér Röszke 2. PDF Nyomtatás E-mail

Hunyadi, Lehel és Rózsa utcák által határolt terület

Játszótér RöszkeJátszótér Röszke

 
Játszótér Röszke PDF Nyomtatás E-mail

Játszótér RöszkeDózsa György utcai (Takarékszövetkezet épülete mögött, a művelődési ház szomszédságában)

 
Margitszigeti Játszótér PDF Nyomtatás E-mail

Csodálatos környezetben lévő játszótér komplexum, amely kielégíti minden gyermek igényeit. Mindenki talál magának szórakozási lehetőséget egészen a kisgyermekektől az idősebb korosztályig.

Margitszigeti járszótér Margitszigeti járszótér

 
Deres úti játszótér Budapest XII. kerület PDF Nyomtatás E-mail

Cím: Deres út és Kempelen Farkas út sarka

Új játszótér, 2008 ôszén épült, fakerítéssel és sövénnyel határolt. Burkolata gumi és gyep, hinta, homokozó,

forgó- és rugós játék várja a kicsiket.

 
Csörsz park Budapest XII. kerület PDF Nyomtatás E-mail

Cím: Csörsz utca - Avar utca - Hegyalja út által körülhatárolt Csörsz Park - Budapest XII. kerület

Háromféle burkolat is van a játszótéren: gumi, kavics és homok. Nemcsak a felület, hanem a kihasználtság is

változatos, a legkisebbektôl a nagyobbakig kitûnôen érezhetik itt magukat a gyerekek. A kicsiket külön bekerített,

de nem zárt játszótér várja, amelyen a hinta lapülôkés és bébiülésekkel ellátott. A nagyobbaknak

ott a homokozó és a csúszda, s ha ezeket már megunták, rugós játékokkal köthetik le energiájukat. Ha még

ez sem lenne elég, akkor a hálós, mászó-, egyensúlyozó játék, vagy az erôfejlesztô, billenô hinták biztosan

elnyerik a tetszésüket. Ha megszomjaznak, célba vehetik az ivókutat.

 
Sarokpark játszótér Budapest XII. kerület PDF Nyomtatás E-mail

Cím: Budapest Bürök utca - Kempelen Farkas utca sarok

Kicsi, de magával ragadó játszótér, amely nemrég kapott gumiburkolatot. A környéken élô családok szívesen

töltik el itt szabadidejüket.

 


Facebook megosztás