A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés

Chasin Cheeky HasbroGyártó és forgalmazó: Hasbro Magyarország Kft.

 

A játék megvásárolható itt!

 

A Hasbro cég neve egybeforrt az évek során, az ötletes, élvezetes játékokkal. Az óvodás korosztályt célzó Elefun termékcsalád talán legaranyosabb, legmókásabb tagja Chasin Cheeky, a lila kismajom.

 

Első látásra belopja magát a gyerekek szívébe. Mérete könnyen kézbe vehetővé teszi, hatalmas fülei pedig mosolyt csalnak a kicsik arcára.

 

A játékot ketten játszhatják. Ehhez három banánnal dekorált sárga-, és három, levelekből összefűzött zöld karikát helyeztek el a dobozban. Chasin Cheeky ég felé emelt farkincájára kell elhelyezni a korongokat. A játék természetesen nem ennyire egyszerű. Miután majmocskánkat bekapcsoltuk, és letettük a padlóra, a földön, véletlenszerűen elhullajtott karikákat a játékosoknak, minél előbb fel kell kapkodniuk. Az időközben vad száguldásba kezdett Chasin Cheeky-t nem könnyű utolérni. Nem csak szélvészként száguld, de a legváratlanabb pillanatokban képes irányt váltani. Így gyorsnak kell lennie annak, aki a karikákat fel szeretné aggatni a farkacskára. Ha sikerült, még mindig nem dőlhet hátra a boldog nyertes, hiszen a szájában tartott banánt is meg kell szerezni. Ez pedig éppen olyan kihívásokkal teli feladat, mint a korongokat felhelyezni. Ha megvan a gyümölcs, a majmocska vidám táncba kezd. A vad fenékriszálást nem kell sokáig egyedül csinálnia, a gyerekek szívesen lejtik el vele győzelmi táncukat.

 

További információ esetén az  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen érdeklődhet.

 



Videó bemutató:

 



Képgaléria

 

Chasin Cheeky HasbroChasin Cheeky Hasbro

 

Chasin Cheeky HasbroChasin Cheeky Hasbro

 

Chasin Cheeky HasbroChasin Cheeky Hasbro

 

Chasin Cheeky HasbroChasin Cheeky Hasbro

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!