A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés

A Buborék Slime használatához nem szükséges hosszú útmutatót áttanulányozni, és nem kell sok időt szánni arra, hogy pattogó slime labdát fogjunk a kezünkbe. A dobálható, pattintható slime buborék mégis remek szórakozást jelent a gyerekek számára. 

 

Amint a csúcsos kupakot leemeljük a Buborék Slime dobozáról, kezünkbe vehetjük a türkiz színű, zacskóba zárt slmie-ot és a szívószálat. 

 

Slime DIY - Buborék Slime  Slime DIY - Buborék Slime

 

A zacskót feltépve kezünkbe vehetjük a puha masszát. Ahhoz, hogy levegővel telt gömböt készíthessünk belőle, mutató és hüvelyk ujjunk közé kell csippentenünk. A szívószálat beleszúrjuk, majd óvatosan fújni kezdjük. 

 

 

 

A gömb lassan dagadni kezd. Ne fújjuk gyorsan, nehogy kipukkanjon. Jó munkához idő kell, tartja a mondás, és ez igaz a Buborék Slime készítésre is. 

 

A kívánt méret elérése után a buborékot kezünkbe vehetjük, a leírás szerint dobhatjuk, pattinthatjuk, labdaként használhatjuk. A felfújt gömb azonban tapad, így nem egyszerű bánni vele, mindenképpen gyakorlást igényel a szanálata. 

 

Játék után, leeresztett állapotban, helyezzük vissza az eredeti csomagolásba, és gondosan zárjuk le. Ne hagyjuk kiszáradni!

 

A srácok imádni fogják a saját készítésű slime buborékot, melyet változatos színekben itt vásárolhattok meg:

 

https://www.jatektenger.hu/hu/termekek/ssc048-so-slime-buborek-1-db-os-tobbfele

 

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!