A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés

Május első vasárnapján köszöntjük az édesanyákat, és természtesen ilyenkor a nagymamák és dédmamák számára is készülünk egy kis meglepetéssel. Jó ötlet, ha az ajándékot személyessé tesszük saját kezünk munkájával, vagy egy kedves üzenettel. Ezúttal egy olyan ötletet szeretnénk mutatni nektek, mellyel egyszerűen varázsolhatjátok egyedivé a boltban vásárolt cserepes virágot.

 

anyak-napja-1  anyak-napja-3

 

Amennyiben megtaláltátok a kapható legdúsabb, és legtöbb bimbót nevelgető növényét, vegyétek elő a dekupázs ragasztót, és a fellelhető legszebb szalvétát, majd dekoráljátok ki a srácokkal közösen a nem túl látványos műanyag cserepet.

 

Az eljárás igazán könnyű. Ecset segítségével felhordjuk a ragasztót, majd gondosan elegyengetjük rajta a szalvétát.

 

anyak-napja-2  anyak-napja-4

 

Ahhoz, hogy a személyes üzenet biztosan belopja magát a megajándékozott szívébe, készíthettek saját ajándékkártyát. Egy kevés zsenília dróttal, színes papírral, hurkapálcával, és ragasztóval igazán látványos dekorációt készíthettek.

 

 

A kívánt forma kivágása után írjátok rá a személyes üzenetet, legjobb ha ezt a srácok végzik, majd ragasszátok a zsenília drótot a papír szélére. A kész kártyát rögzítsétek hurkapálcára, és tűzzétek virág földjébe.

 

Jó munkát, kellemes készülődést!

 

anyak-napja-5  anyak-napja-6

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!