A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés

Nehéz szavakba önteni a Poopsie - Sparkly Critter készletek egyedi báját, hiszen végtelenül aranyos lényekről van szó, akik csillámló üdítőitalos dobozban kerülnek új gazdájukhoz. Ám a kis unikornisok különleges képessége, hogy slime-ot hánynak, vagy kakilnak.  

A csomagolás oldalát felnyitva különálló, forgatható rekeszekből kerülnek elő a különféle eszközök, és maga a kis jövevény is. 15 féle unikornis kerülhet a birtokunkba, többek között oroszlán, madár, zebra, nap vagy csillag. Ezúttal utóbbit emelhetjük ki a dobozból. A gyűjtőlapon be is jelölhetjük, mostantól Starlight gazdái letünk.

A kis csillag arcát átlátszó búra fedi, hogy méretes szempillája ne sérüljön. A csillámló arany unikornisszarv remekül illik Starlight sárgás kobakjához és csillámos rózsaszín testéhez. A kemény műanyagból készült törzshöz mozgatható láb tartozik. A csípőnél kialakított illesztés lehetővé teszi, hogy a kis csillag leüljön. A puha gumiból készült fej üreges, könnyen összenyomható. Ez a tulajdonság akkor nyeri el az értelmét, amikor a dobozban található méretes fecskendőt megtöltjük vízzel, és befecskendezzük Starlight szájába. Ehhez természetesen először el kell távolítania a cumit a figura szájából. Miután betöltöttük a vizet, nincs más dolgunk, mint alaposan összerázni a figurát, hogy a testébe rejtett slime-por el tudjon keveredni a folyadékkal. Ezt követően, ha összenyomjuk a puha fejet, a slime távozni fog a csillag testéből. Amennyiben visszahelyezzük a cumit alul kapjuk meg a slime-ot, ha pedig kihúzzuk a cuclit, felöl jutunk hozzá a slime-hoz.

 

A varázslat ezzel még nem ért véget, hiszen az üdítős palackban két csomag mágikus port is találunk, melyekkel kiegészítve a slime-ot, csokis vagy narancsos csillámló slime-ot kapunk. Ahhoz, hogy alaposan elkeverjük az anyagot, unikornis alakú kanalat is kapunk. A massza tárolásához saját tasakot találunk a készletben, így az anyag sokáig megőrizheti egyedi állagát.  

Összesen 15 féle cukiságot gyűjthetünk össze a meglepetés figurák közül. 

A srácok imádni fogják a tündéri unikornisokat és a puha, csillogó slime-ot.

Poopsie - Sparkly Critters a Formatextől Poopsie - Sparkly Critters a Formatextől

Poopsie - Sparkly Critters a Formatextől Poopsie - Sparkly Critters a Formatextől

Poopsie - Sparkly Critters a Formatextől Poopsie - Sparkly Critters a Formatextől

Poopsie - Sparkly Critters a Formatextől Poopsie - Sparkly Critters a Formatextől

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!