A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés

Az építés jó móka, nem csoda, hogy szinte minden gyerek nagyon évezi az alkotás eme képzelőerőt fejlesztő formáját. Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani egy olyan különleges építőelemeket tartalmazó készletet, mely környezettudatos módon újrahasznosított anyagokból készült, mind e mellett pedig strapabíró, színes, és megunhatatlan.

 

BioBlo  BioBlo

 

A Piatnik Kft. által forgalmazott Bioblo építőelemek téglatest alakúak, felületük méhsejt szerkezetű. Hat színben kerültek az újrahasznosított papírból készült dobozba: citrom-, és narancssárga, rózsaszín, piros, kék, valamint zöld árnyalatban. Felszínük nem teljesen sima, így egymásra helyezve stabilan megállnak. A pehely könnyű téglatestek precíz mozdulatokat tesznek lehetővé. 

 

Eme varázslatos tulajdonságnak köszönhetően rengeteg lehetőséget tartogatnak a színes tömbök. Csodás épületeket hozhatunk létre, mintázhatunk állatokat, vagy növényeket. A színes elemeknek köszönhetően képet formálhatunk belőle. A gyerekek újabb, és újabb lehetőségeket fedezhetnek fel, mely hozzájárul fantáziájuk fejlődéséhez. 

 

 

Amennyiben olyan építményt készítünk, mely belül üreges, lámpát helyezhetünk a közepébe, hiszen a fény átjut a rések között. Az egyedi formavilágot, a változatok színek teszik teljessé. 

 

Még egy varázslatos funkciót tartogat számunkra a Bioblo. Üreges szerkezetének köszönhetően, akár buborékot is fújhatunk darabjaival.  

 

A kreatív, környezettudatos, és abbahagyhatalan Biobloval 120 és 204 darabos kiszerelésben találkozhattok. Induljon a közös móka, a Bioblo minden korosztály számára tartogat kihívást, és sikerélményt!

 

BioBlo  BioBlo

 

BioBlo  BioBlo

 

BioBlo  BioBlo

 

BioBlo  BioBlo

 

BioBlo  BioBlo

 

BioBlo  BioBlo

 

BioBlo  BioBlo

 

BioBlo  BioBlo

 

BioBlo  BioBlo

 

BioBlo  BioBlo 

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!