A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés

Díszítsd fel unikornisA DIY - Do It Yourself, azaz csináld magad, egyre nagyobb teret hódít. Nem csoda, ha a srácok is szívesen bíbelődnek saját alkotásokkal. Persze előfordulhat, hogy a bonyolult alkotásokat még nem tudják vagy nem szeretnék elkészíteni. Nos, a Díszítsd fel unikornist nekik találták ki!

 

A KENSHO által forgalmazott fehér lovacska 65 különféle dekorációselemmel kerül a dobozba. 

 

A 15 centiméteres unikornis gumiből készült. Teste fehér, sörénye különféle színekben, azaz sárgában, zöldben és rózsaszínben pompázik. Feje tetején arany szarv díszeleg. A fehér egyszarvút a csajok kedvük szerint dekorálhatják a matricák és kristályok segítségével. 

 

A levonók egy része csillámos, szívet, virágot, cseppet, szárnyat ábrázol, de a minták között olyan híres emojik is akadnak, mint a szivárvány kaki. 

 

A dobozon található ötleteket alapul véve készíthetünk kis lovacskánknak nyakláncot, csillámló sminket, karkötőt vagy egyedi talpmintát. Annak érdekében, hogy a matricák ne sérüljenek, speciális, műanyag szikét találunk, melynek segítségével épségben szedhetjük fel a matricát a papírról. Az eszköz a felragasztás során is jó szolgálatot tehet nekünk. 

 

Amennyiben át szeretnénk alakítani kedvenc egyszarvúnkat elegnedő eltávolítani a matricákat, és újakkal dekorálni a kis unikornist. 

 

Amennyiben a csajok szobájukban helyezik el kis bartájukat, este meglepve tapasztalhatják, hogy a kis állat világít a sötétben. A napközben összegyűjtött fény visszasugárzása ragyogó fénybe vonja a bájos egyszarvút.

 

Díszítsd fel unikornis  Díszítsd fel unikornis

 

 

 

Díszítsd fel unikornis  Díszítsd fel unikornis

 

Díszítsd fel unikornis  Díszítsd fel unikornis

 

Díszítsd fel unikornis  Díszítsd fel unikornis

 

Díszítsd fel unikornis  Díszítsd fel unikornis 

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!