A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés

A burgenlandi St. Margarethenben, Soprontól mintegy 18 kilométerre található a Familypark, Ausztria legnagyobb szabadidőparkja, amely 145 000 négyzetméteren attrakciók sokaságával gondoskodik a feledhetetlen élményekről. Az Élményvár, a Kalandsziget, Falusi gazdaság és Meseerdő tematikus részlegeken minden megtalálható, ami egy jól felszerelt szabadidőparktól elvárható.

 

Familypark – élmény az egész családnak  Familypark – élmény az egész családnak

 

A körhintától a hullámvasútig, a különféle mászókáktól és élményrészlegektől az állatsimogatóig és a meseerdőig itt a fiatalok és idősek egyaránt jól érezhetik magukat. A Familypark kulináris kínálata is önmagáért beszél: a ínycsiklandó választék a különféle salátavariációktól kezdve a frissen készült pizzákon át a szaftos sertéssültekig terjed.

2017 újdonságai

 

A Familypark minden évben bővíti kínálatát. Ennek köszönhetően a 2017-es évben két új mozgó attrakció is várja a látogatókat a Falusi gazdaság tematikus részlegen.

 

Familypark – élmény az egész családnak  Familypark – élmény az egész családnak

 

A Kakasvadászat (Glockeljagd) alkalmával a gyerekek és a felnőttek egy kakast meglovagolva vehetnek részt egy kalandos szökésben a motorkerékpáron ülő hóbortos nagymama elől, keresztül a traktorgarázsként szolgáló pajtán, egy falusi ház nappaliján, valamint a riadt, tollas jószágokkal teli tyúkólon és a teljes gazdaságon át. A vidám kikapcsolódás mellett a vendégek megtudhatnak néhány érdekességet a falusi életről is.

 

„Beszállás!” – szól az felhívás az új erdei vasúton tett kirándulás előtt. Az Erdei expressz nosztalgia-gőzmozdonyával vidám családi kirándulást tehetünk erdőn és mezőn át. Útközben pedig számtalan erdei állatot fedezhetünk fel. Az attrakció fénypontjai minden kétséget kizáróan a mozgó állatfigurák, a gondosan kialakított környezet és a csodás, XIX. századi stílusú pályaudvar.

 

Emellett két másik új attrakció is várja a vendégeket, ahol a mászásé a főszerep. Igazán különleges élményeket ígér a Kecskelépcső (Ziegensteg) Mizzi néni állatsimogatójánál. A 2016-ban kialakított, 8 méter magas sziklaösvénynek köszönhetően az itt élő állatok valósággal kőszáli kecskének érezhetik magukat. Idén a látogatók is kapnak egy párhuzamosan futó ösvényt, amelyen követhetik és megetethetik a kecskéket. Ráadásul nagyszerű kilátásban is részesülnek.

 

A Kalandsziget (Abenteuerinsel) tematikus részlegen található Halálfejes torony (Totenkopfturm) pedig izgalmas kalandokkal várja a kis kalózokat, akik akár 8 méter magasra is felmászhatnak, hogy aztán megvédjék a tornyukat a betolakodókkal szemben.

 

Üdülés Burgenlandban

 

Aki távolabbról érkezik hozzánk, annak érdemes megszállnia partnerszállodáink egyikében, hogy egy teljes és gondtalan napot tölthessen a szabadidőparkban. Foglalható ajánlatcsomagok találhatók a honlapunkon: Kirándulás ausztria 

 

Nyitva tartás:
Április 1.–október 26.
Április 1-től szeptember 30-ig: 9–18 óráig
Pénztárzárás és utolsó beengedés: 17 óra
Attrakciók üzemelési ideje: 10–18 óráig

 

Október 1-től október 26-ig: 10–17 óráig
Pénztárzárás és utolsó beengedés: 16 óra
Attrakciók üzemelési ideje: 10–17 óráig

 


Belépőjegyárak:
Napijegy 3 éves kortól: 23 euró
3 év alatti gyermeknek a belépés ingyenes!

 

A teljes szabadidőpark kerekesszék- és babakocsibarát kialakítású.

 

További információk: Kalandpark Familypark 

 

 

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!