A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Mini Scraper Képkarcoló - tigrisAz alkotás vágya már egész kis korban megjelenik a gyerekeknél. Elsőként csak néhány maszatos ecsetvonással, majd egyre precízebb ceruzavonalakal, ügyes hajtásokkal, vágásokkal kápráztatják el a lurkók szüleiket. Ahogy azonban cseperednek a srácok, kezük egyre finomabb mozdulatokra képes. 

A Mini Scraper képkarcoló csomag egy remek lehetőséget rejt az iskolás korosztály számára, egy szép és egyedi kép elkészítéséhez. 

A készletben egy 11x19 centiméteres karcképet, egy karcolásra alkalmas eszközt és egy próbalapot találunk. 

A munka megkezdése előtt érdemes a próbalapon megnézni, milyen szögben kell tartanunk ahhoz a munkaeszközünket, hogy vékony, vastag, mély vagy alig látható vonalat húzzunk. Ha már jól megy az eszközhasználat, elkezdhetjük a kép elkészítését. 

Az aprólékosan megrajzolt tigris elkészítése türelmet és aprólékos munkát igényel. Az vékony, ám sűrű vonalakból kirajzolódó szőrzet minden apró csíkját át kell húznunk ahhoz, hogy tökéletes alkotás szülessen. Tekintve, hogy a halvány ezüst rajz élénk csillogású ezüstben szikrázó alkotássá válik, akkor is látványos eredményt érhetünk el, ha nem sikerült minden apró részletet átrajzolnunk. A matt és fényes ezüst szépen kiegészíti egymást, de törekedhetünk az ideális eredményre is. 

Az eszközzel lehetőségünk van szép árnyalatokat létrehozni, így egy csodásan ragyogó alkotást készíteni. A művet keretbe is helyezhetjük, hogy mindig szem előtt legyen nagyszerű művünk.

A hegyes, éles eszköz használata 8 éves kortól ajánlott!


Mini Scraper Képkarcoló - tigris  Mini Scraper Képkarcoló - tigris

 

 

Mini Scraper Képkarcoló - tigris  Mini Scraper Képkarcoló - tigris

 

Mini Scraper Képkarcoló - tigris  Mini Scraper Képkarcoló - tigris

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!