A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Fihser-Price Gyűrűpiramis unikornissalKevés szó esik róla, de a tapintás a babák első tapasztalatszerzési lehetősége a világról. Ahogy apró ujjaik végigsiklanak a kezükben tartott tárgyakon, gyorsan megtanulják, hogy minden anyagnak más a formája és tapintása. Ezzel pedig szédületes tempóban fejlődő agyuk, első lépést tesz az ok-okozati összefüggések és a logikus gondolkodás felé. 

A Fisher-Price termékek hosszú idő óta segítenek a gyerekek játékos fejlődésében. A kiváló minőségű játékok nem csak tartósak, biztonságosak, de szépek is. Nincs ez másként a Fisher-Price unikornissal sem, mely hatalmas szemekkel, hívogatóan tekint ránk a nyitott dobozból.

A lila sörényes egyszarvú műanyagból készült. Tapintása kellemes, ám anyagának köszönhetően igen masszív, ellenáll az apró fogacskák támadásának. 

Kihalászva a dobozból, kezünkbe vehetjük a színes gyűrűkkel körülvett állatot. A masszív talapzaton álló unikornis csörög, így a kicsik hamar felfigyelnek rá. A félévesnél idősebb gyerekek, akik már képesek ügyesen megfogni, megtartani és akár szájukhoz emelni a játékokat, biztonságos formában ismerkedhetnek az eltérő tapintású és formájú anyagokkal.

A gyűrűpiramis legfelső karikája kék színű textilből készült, tapintása puha, míg az alatta található zöld karika rendkívül sima felületű műanyagból készült. A sárga karika felszínén lencse nagyságú domborulatokat találunk, melyeket selymes szalagok tesznek még izgalmasabbá az apró, felfedezni vágyó ujjacskák számára. 

A legalsó, élénk rózsaszín gyűrű olyan, mintha sok kisebb karikákból állna, ezzel biztosítva a változatos élményt a gyerekek számára. 

 

Amikor a kicsik már ügyesen fogják a tárgyakat, új funkciót kap a színes egyszarvú. A gyűrűpiramis elemeit ugyanis felhúzhatjuk a fehér unikornisra. A sorrend tetszőleges, a gyerekek kedvük szerint színesíthetik kis barátjukat.

Amennyiben szeretnénk a világgal ismerkedő csöppségünket tapintásának és finommotoros mozgásának fejlődését egy legendás lényre bízni, válasszuk a Fisher-Price unikornisát, aki minden bizonnyal mosolyt csal majd a gyerekek arcára. 

 

Fihser-Price Gyűrűpiramis unikornissal  Fihser-Price Gyűrűpiramis unikornissal

 

Fihser-Price Gyűrűpiramis unikornissal    Fihser-Price Gyűrűpiramis unikornissal

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!