A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés

A különleges látványvilágú, számtalan digitális trükkel izgalmassá tett, és nagyszerű színészek segítségével életre keltett varázslatos családi film a karácsonyi szezon kezdetén, december 9-én kerül a mozikba.

A mozik közönsége holnaptól találkozhat az „Édes mostoha” történetét új nézőpontból feldolgozó magyar szuperprodukció plakátjával, melyen a Dorkát alakító Marczinka Bori mellett: Csobot AdéltPálmai AnnátBokor BarnátZsurzs KatitNagypál Gábort és a gyerekszereplőket láthatjuk. A mozivásznon rajtuk kívül a főbb szerepekben találkozhatunkGubás GabivalJárai Mátéval, Elek Ferenccel, Pindroch Csabával és Borovics Tamással is.

A slágergyanús dalokkal, káprázatos látványvilággal készült film kortól és nemtől függetlenül felhőtlen szórakozást ígér és minden generáció számára tartogat valami meglepetést. Ám a produkció nemcsak a nézők arcára kíván mosolyt csalni: a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akciójával való együttműködés keretein belül a film alkotói és szereplői az akciót népszerűsítő eseményeken való részvétellel és külön felhívással készülnek.

A Baptista Szeretetszolgálat idén 18. alkalommal hirdeti meg a Cipősdoboz Akciót, amelynek lényege, hogy cipősdobozba csomagolt ajándékkal tehetjük szebbé rászoruló gyerekek karácsonyát, amelyeket november 26. és december 19. között közel 350 gyűjtőponton várnak, hogy aztán még az ünnepek előtt eljuttathassák a nevelőotthonokban lakó vagy mélyszegénységben élő gyerekeknek.

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!