<< >>

Most itt állsz:

Kezdőlap Hova menjünk? Szabadtéri programok Tábor Holdfény Liget táborok

Manóprogram hírlevél

Köszönjük, hogy feliratkozol a ManóHírlevélre!
Programokról, érdekességekről küldünk neked hetente információkat. Azonnal letölthető ajándék!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Holdfény Liget táborok PDF Nyomtatás E-mail

holdfenyliget-taborok

A Holdfény Liget 2006 óta működteti Indián rezervátumát a kalandpark területén. 3 tematikus táborral várjuk a különböző korosztályokat, míg a kisebbeknek a Liget Napközi ad mindennapos felügyeletet a nyári szünet idején.

A Tipicamp és a Lifecamp táborok idején a fiatalok autentikus indián tipiben szállásoljuk el, míg a Juniorcamp részvevői a táboron kívül expedícióznak és a szabad ég alatt, valamint bivakban töltik az éjszakát.

A táborozók és napközizők a természettel élnek együtt a nálunk töltött idő alatt, feszegetjük határaikat, izgalmas kalandokat és próbatételeket kínálunk számukra. Táboraink kedveltségét bizonyítja az is, hogy többen járnak vissza évek óta hozzánk minden nyáron, sőt van olyan nevelőnk is, aki táborozóként kezdte pályafutását nálunk.

A Liget Napköziben az 5-9 éves korosztályt várjuk, akár csak egy-egy napra, de természetesen akár egész hétre, sőt több hétre is június 26-tól augusztus 18-ig hétköznapokon.

Tipicamp táboraink a 9-12 éves gyerekeknek kínál igazi indiánkalandokat. Az Alpokalja indiántábora napközis rendszerben és ott alvással is igénybe vehető.

Lifecamp kalandtáborunkban a 12-14 évesekre a rezervátumbeli élet mellett egy, az Írottkő Natúrparkba tervezett expedíció vár. Ez a tábortípus csak bentlakásos rendszerben működik, ahol a résztvevők próbára tehetik edzettségüket, bátorságukat, és új közösségben mutathatják meg önmagukat.

A 15-18 éves ifjak a Juniorcampben vehetnek részt kalandos expedíción, amely felejthetetlen élmény és nagy kihívás.

Családi táborok számára is ideális helyszín a védett rezervátum. Megannyi kaland élhető meg a Ligetben és egyedi túraútvonalainkon, animátori támogatással. Iskolák, cégek, közösségek részére egyedi táborajánlatok kialakításában állunk rendelkezésre.

 

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Facebook megosztás

KESZTHELY VÁROS NAPJA

Iőpont: 2017 jún 01. 14:00
KESZTHELY VÁROS NAPJA Június 1-5. Több helyszínen Június 1. (csütörtök) 14.00 Sétálóutca: TÉRTEXTIL KIÁLLÍTÁS 17.00 Balaton Színház: ŐSEINK NYOMÁBAN Szövés, népi kismesterségek szakkörének 35. jubileumi kiállítása. 18.00 Festetics Kastély - Fő tér - Helikon park, Helikoni emlékmű: HELIKON 200 - MEGEMLÉKEZÉS ÉS KOSZORÚZÁS 19.00 Balaton Színház: HELIKONOSOK GÁLAESTJE korábbi Helikoni Ünnepségek kiemelkedő fellépőivel Sztárvendég: Tóth Vera Június 2. (péntek) 10.00 Balaton Színház: KÉPEK - ÉLETKÉPEK SZÉKELYFÖLDRŐL Székelyudvarhelyi Orbán Balázs fotóklub kiállítása 11.00 Balaton Színház: Ünnepi Képviselő-testületi ülés 13.00 Sétálóutca: ÍRÓ-OLVASÓ TALÁLKOZÓ a legutóbbi két Helikon fődíjas költővel: Csete Somával és Körösztös G

XII. Kistérségi Forgatag

Iőpont: 2017 jún 02. 15:00
2017. június 2-án 15.00-tól kezdődik a XII. Kistérségi Forgatag.Program:15.00 Májusfa kitáncolás15.30 Köszöntőt mond: Goda Ilona, Orfalu polgármestere15.40 Szórakoztató zenés – dalos - táncos kulturális műsor kistérségi csoportok és meghívott vendégszereplők közreműködésével

Hard Dog Race Junior

Iőpont: 2017 jún 03. 08:00
Már 8 évesek is nevezhetnek a HDR Juniorra, az akadálypályás kutyás futóversenyreJúniusban rendeznek először hazánkban – és talán a világon is – kutyás akadálypályás futóversenyt gyerekeknek. A Hard Dog Race Juniort 2017. 06. 03-án tartják Piliscséven a Motocross pályán a felnőttek Base versenyével egyszerre. A Junior versenyen 2 kilométert és 8 akadályt kell teljesíteniük a legfiatalabb gazdiknak. A cél, hogy a gyerekek a lehető legkorábban megismerhessék a kutya és gazda együttműködésének örömét. Végül, de nem utolsó sorban: melyik gyerek ne szeretne a sárba hemperegni, büntetlenül összekoszolni magát? Itt önfeledten élvezhetik a sarazást, senki nem szól rájuk, ha összepiszkolják magukat.Idén először 8 és 14 év közötti gyerekek is indulhatnak a számukra kialakított

27. Nemzetközi Sárkányeresztő Találkozó

27. Nemzetközi Sárkányeresztő Találkozó Iőpont: 2017 jún 03. 10:00
27. Nemzetközi Sárkányeresztő Találkozó – Pákozd 2017. június 3-4 Ha kikapcsolódni és szórakozni vágysz, akkor Pünkösd hétvégéjén a Pákozdi Nemzetközi Sárkányeresztő találkozón a helyed! Hogy mit kínálunk? Sárkányokat minden mennyiségben és formában, miközben a természet része lehetsz. A dombról a kilátás páratlan, a hangulat garantált! Hozz magaddal egy pokrócot, némi elemózsiát és tölts el pár napot a szél jegyében. Sokan hajlamosak elfelejteni, hogy milyen jó dolog a természetben eltöltött idő, pláne ha még sárkányok is előkerülnek. Igyekszünk olyan programokat összeállítani, hogy a vállalkozó kedvűek kipróbálhassák, az érdeklődők pedig megnézhessék sárkányainkat. Azoknak, akik szeretnék megismerni a komolyabb sárkányokat segítünk és egy elk

MintaPinty zenekar koncert

MintaPinty zenekar koncert Iőpont: 2017 jún 03. 15:00

Halász Judit Koncert

Halász Judit Koncert Iőpont: 2017 jún 03. 16:30