A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés

Pinkie Pie PonyVille-ben él barátaival. A vidám lovacska nem volt mindig ennyire szerencsés. Élte első felét olyan helyen töltötte, ahol az élet szürke volt, és unalmas. Nem meglepő, hogy a családi fészket elhagyva a kis pónit teljesen hatalmába kerítették a színek és a vidámság. 

 

Pinkie Pie - plüss  Pinkie Pie - plüss

 

A My Little Ponyk - Varázslatos barátság című animációs film egyik legkedvesebb karaktere sok gyerek szívét ejtette már rabul. Nem csak a cuki rózsaszín külső, de vidám és optimista életfelfogás is Pinkie Pie mellett szól.

 

A cuki póni szépségjegye három lufi, mely tomporát díszíti. A partik koronázatlan királynője ezúttal plüss változatban lopódzik be a csemeték életébe. Márpedig melyik lurkó ne rajongana a pihe-puha plüssökért, melyek az otthon melegét és szeretetét árasztják? 

 

A 10x10 centiméteres figura igazán különleges, tekintve, hogy nem ló formája van, inkább hasonlít egy kispárnára, vagy egy rózsaszín felhőcskére. A figyelmes szemlélő azonban rögtön észre veszi Pinkie négy lábát, méretes fülét, lobogó sörényét, és hátára rajzolt farkát. Természetesen a három lufi sem hiányozhat a farkinca mellől, éppúgy, mint a huncut, kacsintó szempár és a rózsás arcocska. 

 

 

Kézbe véve a plüss anyag szinte hozzá simul a kézhez, a finom anyag arra késztet, hogy sokáig kezünkbe tartsuk a bájos plüss lovacskát. 

 

Annak érdekében, hogy a gyerekek biztonságosan szállíthassák magukkal, szív alak karabíner került Pinkie Pie buksijára. A biztonságos kapocsnak köszönhetően a lányok a táskájukra, nagyobbak kulcscsomójukra akaszthatják kedvenc My Little Pony figurájukat. 

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!