A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés

Révfülöpön a Balaton és a 71. sz. út közötti részen találhatóak a közparkok, kikötő, a szórakozóhelyek többsége, valamint a Szigeti strandfürdő és a Császtai strand.Nyitva : május 31 - szeptember 07.

 

Újdonságok a strandokon: SZIGETI strand: új padok, szeméttartók, kerékpártárolók, szabadtéri kondigép.
CSÁSZTAI strand: kicserélték a bólyákat és az irányító táblákat, Ezen a strandon lesz az Életmentő Pont defibrillátor készülékkel.

 

A Szigeti strand a település központjában, a vasútállomástól kb. 400 méterre, a labdarugó pálya melletti ápolt zöldterületen helyezkedik el. A strandfürdőt a múlt század elején a Fürdőegyesület építtette ki. A domborzatában változatosan tagolt, árnyéktartó facsoportokkal, parti homokos lídós részekkel tarkított területe elsősorban a nyugdíjas a kisgyermekes családok körében örvend nagy népszerűségnek. Ehhez hozzájárul, hogy a természetes fürdő vize fokozatosan mélyül, talaja homokos.

 

Az önkormányzat Krizsán András tervei alapján 1999 évben új fogadóépületet, kabinsort épített, a kiszolgáló létesítmények szolgáltató egységek, déli oldalról nyitott belső térrel harmonikusan illeszkednek a balatoni környezetbe.A strandfürdőn játszótér, korszerűen felszerelt vizesblokkok, kölcsönző üzemel. Esténként a Kertmoziban filmvetítésekkel várjuk a mozgóképek szerelmeseit.A belépőjegyek ára minimálisan emelkedett.

 

 

 

A Császtai strand Révfülöp nyugati részén helyezkedik el, a 71-es főközlekedési út, vasút, kerékpár út mellett.
Hasonlóan a Szigeti strandhoz létrehozását a múlt század elejétől tevékenykedő Fürdőegyesületnek köszönheti.
Az elődök gondos munkáját még máig is őrzi az évszázados platánfasor, amely körülöleli a strandot. A fürdő jó megközelítési lehetőséggel, kiépített parkolóval rendelkezik. Az idelátogatókat egy új fogadóépület, szolgáltató egységekkel várja, a strand területén vízi csúszda, strandröplabda pálya, játszótér, vízisportszer kölcsönző található.

 

Nyitva : május 31 - szeptember 07.

 

Forrás: www.balaton.hu

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!