<< >>

Most itt állsz:

Kezdőlap Hova menjünk? Mozi ajánló
Hirdetés

Manóprogram hírlevél

Köszönjük, hogy feliratkozol a ManóHírlevélre!
Programokról, érdekességekről küldünk neked hetente információkat. Azonnal letölthető ajándék!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Mozifilm ajánló
Állati jó kekszek 2018 tavaszán a mozikban! PDF Nyomtatás E-mail

Owen Huntington élete egy folyamatos ördögikör: munka, evés és alvás. A kör megakadályozza, hogy valaha is feleségét, Zoe-t, vagy hároméves kislányát, MacKenzie-t láthassa. Egy kör, amely biztosan megöli.

Aztán egy nap Owen felfedezi, hogy a rég elveszett bácsikája (Buffalo Bob ... a fantörpikus cirkusz vezető Nyugatról) meghalt, és az egész cirkuszát Owenre hagyományozta!

Állati jó kekszek  Állati jó kekszek

Ami akár áldás is lehetett volna... hamarosan átokká válik. A cirkusz teljesen le van égve. Az állatok mind elmentek. A legénység többsége túl öreg ahhoz, hogy bármi hasznukat vegyék. Egyszóval, egy katasztrófa.

De valami CSODA történik. Owen felfedezi Buffalo Bob titkát. Talál egy doboz Animal Crackers kekszet, ami lehetővé teszi a birtokosnak azt a képességét, hogy bármilyen, a dobozban lévő állattá át tud változni!

Egyél egy medvét ... PUFFFF! Medve vagy!

 
Az igazi csoda (6E) PDF Nyomtatás E-mail

Az igazi csoda (6E)Egy új közösségbe bekerülni mindenkinek nagy kihívás – de van, akinek még annál is nagyobb. Auggie Pullman (Jacob Tremblay) jó fej, okos, kedves és már ötödikes, mégis most kezdi csak az iskolát. A kisfiú ugyanis arcdeformitással született, és eddig édesanyjával (Julia Roberts) tanult otthon. Auggie nem hétköznapi arca alaposan felkavarja az iskolában a kedélyeket.

Auggie azonban épp olyan hétköznapi dolgokra vágyik, mint a többi gyerek, és legfőképpen: barátokra. A kisfiú mindent megtesz, hogy elfogadják, de a beilleszkedés nem megy zökkenőmentesen. A szeretetnek és a kedvességnek azonban, mint tudjuk, mágneses ereje van…

Az R. J. Palacio megható bestselleréből A Szépség és a Szörnyeteg és az Egy különc srác feljegyzései forgatókönyvírója készített humoros, érzékeny és lélekemelő filmet. A főbb szerepekben olyan zseniális színészeket láthatunk, mint Julia Roberts, Owen Wilson, valamint a rendkívül tehetséges Jacob Tremblay (A szoba), aki Auggie-t kelti életre ebben az élettel teli alkotásban.

Eredeti cím: Wonder
Műfaj: családi film
Bemutató dátum: 2017. december 14.
Előzetes korhatár: 6 éven aluliak számára nem ajánlott

Szinkronizált
Hossz: 113 perc

Szereplők: Julia Roberts, Jacob Tremblay, Owen Wilson,

Mandy Patinkin, Daveed Diggs, Izabela Vidovic

 
Szörnyen boldog család  (6) PDF Nyomtatás E-mail

Szörnyen boldog család  (6)Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai.

De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél világon át, és minden leleményességükre szükségük van, hogy megtörjék az átkot. A szokatlan kaland során Wishbonék jónéhány igazi szörnnyel is megküzdenek, nem utolsósorban az ellenállhatatlanul elbűvölő Drakula gróffal, aki halhatatlan szerelmével üldözi Emmát.

Nos, a családi boldogság felé vezető út tele van buktatókkal és éles kanyarokkal, vagy inkább mondjuk úgy, hogy éles fogakkal…

Magyar cím: Szörnyen boldog család
Eredeti cím: Happy family
Műfaj: animáció, vígjáték, családi film
Gyártás éve: 2017
Főszereplők: Emily Watson, Jason Isaacs, Nick Frost, Jessica Brown Findlay, Catherine Tate   
Magyar hangok: Györgyi Anna, Epres Attila, Kerekes József, Nemes Takách Kata, Náray Erika
Rendező: Holger Tappe

Gyártó: Ambient Entertainment GmbH, United Entertainment, Mack Media, Agir, Timeless Films, Rothkirch Cartoon Film
Származási ország: Németország, Egyesült Királyság

 
Paddington mackó táncba vitte Katalin hercegnét PDF Nyomtatás E-mail

A várandós Katalin hercegné tegnap délelőtt a Paddington állomásra szervezett jótékonysági eseményen jelent meg, Vilmos herceg és testvére, Harry társaságában. Katalin, aki még mindig a reggeli rosszullétektől szenved harmadik terhessége miatt, az eredeti protokoll szerint nem is vett volna részt a rendezvényen, ám valószínűleg a tüneményes macinak, Paddingtonnak és a 130 lelkes kisgyereknek nem tudott ellenállni. A királyi család által támogatott alapítványoktól érkezett csöppségek így együtt nosztalgia-vonatozhattak a marmelád-imádó mackóval és előtte a gyönyörű hercegnével is találkozhattak.  

Paddington mackó táncba vitte Katalin hercegnét   Paddington mackó táncba vitte Katalin hercegnét

Az ünnepélyes eseményen a november 30-tól a hazai mozikban is látható Paddington 2. családi vígjáték producere, David Heyman, a film egyik főszereplője, a Downtown Abbey TV-sorozatból is jól ismert, Hugh Bonneville, valamint egy életnagyságú Paddington mackó fogadta a hercegi családot. A kedvességéről és közvetlenségéről híres maci egyből meg is táncoltatta az Orla Kiely által tervezett csodás rózsaszín ruhában megjelent Katalin hercegnét. Több brit napilap már azt találgatta, hogy vajon ez a szín utalás lehet-e a baba nemére. A pár nappal korábban, a Lelki Egészség Világnapjára szervezett eseményen az akkor kék ruhát viselő hercegné számára talán csak tökéletes választásnak tűnt egy ilyen vidám eseményre a pink árnyalat. Egy biztos, a hercegné láthatóan nagy örömmel fogadta a gyerekeket és a világ legkedvesebb, legjószívűbb mackóját, Paddingtont.

Paddington mackó táncba vitte Katalin hercegnét   Paddington mackó táncba vitte Katalin hercegnét

Michael Bond világsikerű mesesorozatának főszereplője, Paddington november 30-án visszatér a mozikba olyan fantasztikus színészekkel az oldalán, mint  Hugh Grant, Julie Walters, Sally Hawkins, Brendam Gleeson, Jim Broadbent és Hugh Bonneville. 

 
My Little Pony - A film - Csütörtöktől a mozikban! PDF Nyomtatás E-mail

My Little Pony - A filmNagy izgalom előzte meg a My Little Pony – A film bemutatóját, hiszen a televízióból jól ismert lovacskák most egész estés figyelmet kapnak.

Az október 12-től látható animációs filmben Equestria ünnepségre készül, melyet Twilight Sparkle, a barátság hercegnője szervez. Az vidám partinak azonban vége szakad, amikor betoppan Tornádó parancsnok, és Vihar király nevében elfoglalja a pónik városkáját. 

Twilight, Applejack, Rainbow Dash, Rarity, Pinkie Pie, Fluttershy és Spike útra kel, hogy segítséget kérjen a birodalom határain túl élő hippogriffektől. Természetesen nem nézheti tétlenül Tornádó parancsnok az eseményeket, így az elszánt csapat nyomába ered. A hét jó barát ereje azonban az összetartásban, és a barátságban rejlik, nem csoda hát, hogy útjuk során szövetségesekre akadnak.

A film 6 éves kortól ajánlott, az izgalmas jelenetekben bővelkedő mese indokolttá is teszi a korhatári megkötést. A látványos, és mozgalmas történet nem csak a lányok, de a fiúk figyelmét is magával ragadja, így a család minden tagja számára jó választás a My Little Pony – A film. 

Eredeti cím: My Little Pony

Műfaj: családi animációs

Bemutató dátum: 2017. október 12.

Korhatár: 6 éven aluliak számára nem ajánlott

Szinkronizált

Rendezte: Jayson Thiessen

 
Visszatér a mozikba A Pál utcai fiúk PDF Nyomtatás E-mail

Visszatér a mozikba A Pál utcai fiúkAz idei Fábri Zoltán Centenárium alkalmából újra mozivásznon látható A Pál utcai fiúk, amelyet a Filmalap égisze alatt működő Magyar Nemzeti Filmarchívum digitális felújítási programjában restauráltak. Az évforduló napján, október 15-én az Uránia Nemzeti Filmszínházban kiállítással és beszélgetéssel kísért díszvetítést tartanak.

100 évvel ezelőtt, 1917. október 15-én született Fábri Zoltán film- és színházi rendező, színész, forgatókönyvíró, festőművész, grafikus, akinek a nevéhez olyan, legendássá vált alkotások fűződnek, mint a Körhinta, az Édes Anna, az Isten hozta, őrnagy úr! vagy Az ötödik pecsét. Az évforduló alkalmából a Filmalap igazgatóságaként működő Magyar Nemzeti Filmarchívum klasszikusokat újjávarázsoló digitális felújítási programja idén elsősorban az ő életműve köré szerveződik. A Filmlabor szakemberei és neves operatőrök közreműködésével zajló restaurációs program célja, hogy a magyar filmművészet kincsei kiváló képi és hangminőségben, a mozivásznon kerülhessenek ismét a közönség elé. Ennek a sorozatnak első mozibemutatója a Pannonia Entertainment által idén nyáron országos moziforgalmazásban bemutatott Vuk volt, amelyet most Fábri Zoltán egyik legismertebb alkotása, Molnár Ferenc világhírű regénye alapján készült és a Legjobb idegen nyelvű film Oscar-díjára jelölt ifjúsági filmje követ. Érdekesség, hogy az Illés György által fényképezett A Pál utcai fiúk felújításában a film egyik egykori színésze, a később nemzetközi sikereket arató operatőr, ifj. Jancsó Miklós, azaz Jancsó Nyika működött közre, aki akkor 17 évesen a vörösingesek közül a fiatalabbik Pásztort alakította, Áts Ferinek pedig a hangját kölcsönözte.

A film 2017-es előzetese a klasszikus magyar filmek modern hangulatú, újravágott előzeteseiről ismert „Palóc Videótéka” csapat munkája: https://www.youtube.com/watch?v=opCq3lcJHKU

A Pál utcai fiúk a magyar irodalom és filmtörténet kivételes alkotása, amely felnőtteket és fiatalokat egyaránt megszólít. A magyar-amerikai koprodukcióban, Anthony Kemp, Törőcsik Mari, William Burleigh, Pécsi Sándor főszereplésével 1969-ben készült film jelenetei legendássá, szófordulatai szállóigékké váltak. Mindannyian emlékezünk az einstandolásra, a gittegyletre, a füvészkertre, a csatára a grundon, és persze Bokára, Csónakosra, az árulóvá vált Gerébre, az ellenfél vezetőjeként is tiszteletben tartott Áts Ferire és Nemecsek közlegényre, aki hősiesen és önfeláldozóan kiállt a grundért és a társaiért. Az időtlen, mai kor számára is érvényes értékrendet felállító történetet minden generáció újra felfedezi magának – musical feldolgozása az elmúlt évtized egyik legnagyobb sikere a Vígszínházban.

 
Paddington 2. (6E) PDF Nyomtatás E-mail

paddington-2Mindenki kedvenc macija, a dédelgetni való Paddington boldogan éldegél a Brown családdal Windsor Gardensben, ahol az előző részben talált otthonra. Paddington csupa szív és vidámság, és amerre csak jár, marmeládot osztogat, így nem csoda, hogy roppant népszerű a helyiek körében. A kismackóra nagy feladat vár: közeleg imádott nagynénje, Lucy századik születésnapja, ezért méltó ajándékot kell kerítenie neki.

Amikor Mr. Gruber régiségboltjában észrevesz egy különleges könyvet, azonnal tudja, hogy az az igazi. És mivel a könyv nincs ingyen, lelkes hősünk furábbnál furább munkákat vállal el, hogy megvehesse. Ám ekkor a nagybecsű művet ellopják, és Paddingtonra, no meg Brownékra vár, hogy leleplezzék a gaz tolvajt.

Michael Bond világsikerű mesesorozatának főszereplője, Paddington mackó, a gyerekek és a felnőttek szeretett kedvence, visszatér a mozikba! A nagy sikerű első rész után ismét nagy galibába keveredik a kis bocs méghozzá olyan fantasztikus színészekkel az oldalán, mint Hugh Grant, Julie Walters,

Sally Hawkins, Brendam Gleeson, Jim Broadbent és Hugh Bonneville.

Eredeti cím: Paddington 2
Műfaj: családi vígjáték
Bemutató dátum: 2017. november 30.
Előzetes korhatár: 6 éven aluliak számára nem ajánlott
Szinkronizált

 
Jumanji - Vár a dzsungel (12E) PDF Nyomtatás E-mail

Jumanji - Vár a dzsungel (12E)A történelem nem ismétli magát, de néha újra próbálkozik. Négy középiskolás talál egy régi játék konzolt, amelyen egy olyan program fut, amiről még sosem hallottak: a Jumanji. Kipróbálják, és a játék rögtön beszippantja őket – de igazán. Átváltoznak saját avatárjukká: Spencer, a nagy gémer izomagyú kalandorrá válik (Dwayne Johnson), a focista Fridge „elveszti teste felstő ötven centijét”, cserébe okos lesz, mint Einstein (Kevin Hart), a nagymenő bombázó csajból középkorú, pocakos prof. válik (Jack Black), a nünüke Martha viszont vagány harcos nővé alakul (Karen Gillan).

Hamar rájönnek, hogy ezen a pályán a túlélés a tét. Akkor győzhetik le a játékot, és juthatnak vissza a valódi világba, ha bevállalják életük legveszélyesebb kalandját, rátalálnak arra, amit egy 20 évvel ezelőtti gémer hátrahagyott számukra, és tesznek néhány nagyon bátor felfedezést. Mert ha belebuknak, örökre a játékban ragadnak.

1995-ben az év egyik legnagyobb sikere volt az azóta legendássá vált Jumanji, melynek Robin Williams játszotta a főszerepét. Az új film az ő emléke előtt tiszteleg, és nem újrakezdi, hanem folytatja a történetet – sokkal látványosabban.

Főszereplők: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Karen Gillan, Nick Jonas, Bobby Cannavale. Fényképezte: Pados Gyula. Írta: Chris McKenna & Erik Sommers and Scott Rosenberg & Jeff Pinkner. Rendezte: Jake Kasdan

 
A Lego Ninjago Film (6) PDF Nyomtatás E-mail

A Lego Ninjago Film (6)Ninjago csöpp szigetét rejtélyes ellenség ostromolja. Még szerencse, hogy hat legyőzhetetlennek tűnő nindzsa minden éjszaka harcba száll, és meghökkentő fegyverarzenálja segítségével visszaveri az ellenséget.

De kik lehetnek ők?

Senki sem tudja. És nem is sejti, hogy az éjszakai szuperharcosok nappal egész másfajta ellenséggel küszködnek. Ugyanis osztálytársak a helyi gimiben, és a középiskolások egyszerű, ám sok küzdelemmel teli hétköznapjait próbálják túlélni.

A LEGO film alkotói az egyik legismertebb LEGO-figurát keltik életre látványos harcjelenetekkel teli és nagyon vicces animációs filmjükben, amelynek minden főszereplője kockafejű.

Eredeti hang: Justin Theroux, Olivia Munn, Dave Franco, Jackie Chan, Michael Peña. Írta: Kevin Hageman, Dan Hageman, Hilary Winston, Bob Logan, Paul Fisher. Rendezte: Charlie Bean, Paul Fisher, Bob Logan

Mozibemutató: 2017. szeptember 21.

 
Szörnyen boldog család (6E) PDF Nyomtatás E-mail

A cím ellenére Wishbonék közel sem egy boldog család. Hogy a család újra összekovácsolódjon, Emma, az anyuka egy vicces esti mulatságot szervez. De a terve visszájára fordul, amikor egy gonosz boszorka megátkozza őket, és mindannyian szörnnyé válnak.

Korhatár: 6E
Bemutató: 2017. október
Forgalmazó: Big Bang Media

 

 
My Little Pony - A film (6E) PDF Nyomtatás E-mail

My Little Pony - A film (6E)Létezik egy varázslatos birodalom, Equestria, ahol a színes kis pónik boldogan tengetik az életüket. Itt laknak a jóbarátok: a csodálatos és nagyon okos unikornis, Twilight Sparkle, a legtalálékonyabb farmerlány, Applejack, a szivárvány sörényű pegazus, Rainbow Dash, a csacska és mindig mókára kész póni, Pinkie Pie, a kedves és őszinte, Fluttershy, és a divatban nagyon járatos Rarity.  

Ám egy nap a gonosz és vasöklű uralkodó, Storm király szemet vet a kis pónik hazájára, akik összefognak és útra kelnek a védelmet nyújtó városka, Ponyville határain túlra. Felejthetetlen utazás veszi kezdetét, miközben új barátokat ismernek meg, veszélyes kalandokba bonyolódnak, és a barátság csodálatos erejét bevetve próbálják megmenteni otthonukat.  

Az immár 7. évadát élő, világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő My Little Pony TV-sorozat szereplői - a rajongók nagy örömére - végre a mozikban is életre keltik a barátság varázslatos erejét. Kicsik és nagyok együtt nevethetnek, izgulhatnak majd a kedves kis pónik izgalmas és hihetetlenül látványos kalandokkal teli utazásán.  

Eredeti cím: My Little Pony
Műfaj: családi animációs
Bemutató dátum: 2017. október 12.
Korhatár: 6 éven aluliak számára nem ajánlott
Szinkronizált

Rendezte: Jayson Thiessen
Forgatókönyv: Meghan McCarthy, Rita Hsiao, Michael Vogel, Joe Ballarini
Zene: Daniel Ingram

Szinkronhangok
Apple Jack - Bogdányi Titanilla
Twilight Sparkle - Csuha Bori
Spike - Seszták Szabolcs
Pinkie Pie - Zsigmond Tamara
Fluttershy - Csifó Dorina
Rarity - Vadász Bea
Grubber -  Csőre Gábor

 
Mindenki mosolyogjon! Az Emoji Film új Guiness™ világrekordot állított fel az Emojik Világnapján PDF Nyomtatás E-mail

LONDON, 2017. július 15. – Az idén immár negyedik alkalommal megszervezett Nemzetközi Emoji-nap nap és a hamarosan a mozikba kerülő Az Emoji-film adott duplán is okot arra a különleges ünnepre, amelyet az emojik barátai világszerte szerveztek, és amelyet azóta a rangos Guiness Rekord is hitelesített: a játékos kedvű rajongóknak hála, múlt szombaton megszületett a Világon legtöbb ember, amint emojinak öltözve, egyszerre több helyszínen összegyűlik rekordja.

Mindenki mosolyogjon! Az Emoji Film új Guiness™ világrekordot állított fel az Emojik Világnapján  Mindenki mosolyogjon! Az Emoji Film új Guiness™ világrekordot állított fel az Emojik Világnapján

Három kontinensen, Dubajtól Moszkváig, Londontól Dublinig és Sao Paolótól a Velencei tóig jöttek össze Mosolygók, Pacsik, Padlizsánok, Kakik és társaik.

 
Dzsungel-mentőakció (6E) PDF Nyomtatás E-mail

Dzsungel-mentőakció (6E) A dzsungelben évek óta békesség honol, mióta Maurice, a Hatalmas tigris harcos és kis csapata tartja fenn a rendet. Egészen addig, amíg meg nem jelenik Igor, legveszedelmesebb ellenfelük, akinek egyetlen célja a világon, hogy megsemmisítse a dzsungelt.

Hogy a gonosz koalát megállítsák, a kis csapatnak egyesítenie kell minden tudását és erejét, és segítségül kell hívniuk a Bajnokokat, a dzsungel legendás védelmezőit is.

Bemutató: 2017. július 27.
Forgalmazó: Big Bang Media
Korhatár: 6E

 
AZ Emoji-film (6E) PDF Nyomtatás E-mail

AZ Emoji-film (6E)Eredeti hangok: T. J. Miller, Anna Faris, Patrick Stewart, Sofía Vergara, James Corden, Maya Rudolph, Christina Aguilera.
Zene: Patrick Doyle. Látvány: Carlos Zaragoza.
Írta: Eric Siegel, Anthony Leondis. Rendezte: Anthony Leondis

Még nincs minden felfedezve: feltérképezetlen univerzumok vesznek körül minket, még ha nem is tudunk róluk – talán azért, mert nagyon kicsik. Az oskostelefonjában például mindenkinek van egy: egy boldog völgy, ahol a különféle szmájlik és hangulatjelek élnek és dolgoznak.

Ám mindig mosolygós és kacsingatós békéjüket megzavarja egyikük, akik kerek fejébe veszi, hogy kideríti, mi van a völgyükön túl. Kalandos vándorútra indul, amelynek során neki és társainak egyre veszélyesebb alkalmazások kerülnek útjukba.
Sőt, egy ismeretlen kéz talán ki is akarja törölni őket…

A játékos, ötletes animációs film olyan világba vezet, ahova sosem hittük volna, hogy eljutunk: egy okostelefon agyába,
és az ott élő ábrák titkos életének közelébe…

E film után senki nem fog tudni nevetés nélkül a telefonjára nézni!

Mozibemutató: 2017. augusztus 10.
Eredeti cím: The Emoji Movie
Színes amerikai film
Gyártó: Sony Pictures Animation
Játékidő:
Korhatár: 6E

 
Újra száguld Villám McQueen PDF Nyomtatás E-mail

Újra száguld Villám McQueen

Június 15.-től ti is találkozhattok a 95-ös rajtszámú versenyzővel a hazai mozikban. Az izgalmas családi animációs film méltó folytatása az első résznek, melyben Villám versenyzői karrierje elkezdődött.

Az elhivatott versenyautó komoly ellenfelet kap Vihar személyében, aki a legmodernebb technológiával van felszerelve. Hiába Villám győzni akarása, az idő bizony eljárt a tűzpiros kocsi felett. Vajon elég lesz McQueen tudása, és több éves rutinja ahhoz, hogy felülkerekedjen új vetélytársán, vagy végleg szögre akasztja az abroncsokat, és visszavonul Kipufogó-fürdőbe?

A Verdák 3 bizonyára nem fog csalódást okozni a Villám McQueen rajongók számára, hiszen mind látványvilágában, mind szellemiségében tökéletesen igazodik az első részhez. Azoknak is remek szórakozást ígér a film, akiket eddig nem érintett meg a felbúgó motorok hangulata, a bájos mese remek humorral, érzelmes jelenetekkel, és egy váratlan fordulattal várja a családokat.

 

Előzetes: http://www.manoprogram.hu/hovamenjunk/mozi-ajanlo/5941-joen-a-verdak-3-nyaron-a-mozikban

 
Óriásláb fia 3D (6E) PDF Nyomtatás E-mail

Óriásláb fia 3D (6E)A kiskamasz Adam átlagos srácnak tűnik, bár az utóbbi időben elég fura dolgok történnek vele: a haja hihetetlenül gyorsan nő, a lába pedig olyan hatalmas, hogy a tornacsukájában sem fér el. A kalandvágyó fiú egy nap különös nyomot követve eljut az erdőbe, ahol a legendás csupaszőr, csupaszív Óriáslábbal is találkozik - akiről történetesen az is kiderül, hogy az édesapja.

Adam először kétségbe esik, de aztán rájön, neki is szuperképességei vannak, és nemhogy hihetetlenül gyorsan fut, de még az állatok nyelvén is tud beszélni. Ám a családi boldogságot hamar megzavarja az Óriásláb nyomában járó gonosz tudósok felbukkanása. Most Adamen a sor, hogy újdonsült barátaival összefogva megmentse bajba jutott apukáját.

Az nWave Pictures és a Studio Canal közös animációs filmje, az ÓRIÁSLÁB FIA egy szívmelengető, színes kalandokkal teli látványos utazás, amely a természet szeretetére és az elfogadásra tanítja kicsiket és nagyokat egyaránt. A mókás és izgalmas pillanatokkal teli 3D-s családi filmben a néző egy kiskamasz szemén keresztül nyer betekintést az erdő csodás és varázslatos világába, ahol még a legendás Óriáslábbal is összefuthat az ember.

3D-ben is a mozikban!

 
A mogyoró-meló 2. 3D (6E) PDF Nyomtatás E-mail

A mogyoró-meló 2. 3D (6E)Újra indul a mandula!

Grimbusz és barátai, Haver, Andie és Bizsu élnek, mint hal a vízben, jobban mondva, mint rágcsáló a mogyiboltban. Ám az idilli állapotnak egyszeriben vége szakad, amikor imádott éléskamrájuk a levegőbe repül. Fedél nélkül maradni még egy mókusnak is kemény dió, szerencsére azonban az árnyas Szabadság parkban hőseink hamarosan régi-új otthonra lelnek. Csak egy a bökkenő: a város pénzéhes polgármestere nagy profit reményében vidámparkot készül építeni, éppen ott, ahol Grimbuszék vertek tanyát.

A rágcsálóbagázsnak nincs más választása, mint összefogni a park többi állatával, és szembeszállni a polgármesterrel, a lányával és egy őrült sintérrel, hogy megmenthessék Mogyorországot.

A világszerte nagy sikert aratott A mogyoró-meló folytatásában egy még viccesebb, még több mogyival és rágcsákkal teli kalandokkal térnek vissza az előző részben megismert kedvencek: a vagány és minden lében kanál mókusok, az ügybuzgó, vaksi vakondok, no meg Haver, a hű és szelíd patkány és Bizsu, a barátságos mopsz is.

3D-ben is a mozikban!

Eredeti cím: The Nut Job 2: Nutty by Nature
Műfaj: családi animációs
Bemutató dátum: 2017. augusztus 17.
Előzetes korhatár: 6 éven aluliak számára nem ajánlott
Szinkronizált

 
Egy ropi naplója - A nagy kiruccanás - Jövő héttől a mozikban PDF Nyomtatás E-mail

Egy ropi naplója  - A nagy kiruccanásJeff Kinney ikonikus karaktere Greg, ezúttal családi kiruccanásra indul. A repülő ki van zárva, Heffleyék bevágódnak a családi kocsiba, és irány Mamó születésnapi partija.

Az ötletet egyöntetű tiltakozást vált ki a família férfi tagjaiból, csak anya lelkes, hogy együtt lehet a család. Mindent be is vet annak érdekében, hogy a srácok jól szórakozzanak. Természetesen nem Heffleyékről lenne szó, ha az események nem a totális katasztrófa irányába terelnék a kis csapatot.

Aki egy jót akar nevetni, annak mindenképpen ajánljuk a június 1-én bemutatásra kerül családi vígjátékot, ahol minden percre jut egy poén, vagy egy izgalmas jelent.

A film kapcsán megjelent könyvek ajánlóját itt találjátok: http://www.manoprogram.hu/iskolas-korosztaly/6595-egy-ropi-naploja

A filmről bővebb információt és előzetest itt találsz: http://www.manoprogram.hu/hovamenjunk/mozi-ajanlo/6507-egy-ropi-naploja-a-nagy-kiruccanas-6e

Letölthető feladatlapok: http://www.manoprogram.hu/online-jatekok/6576-egy-ropi-naploja-a-nagy-kiruccanas-feladatlapok

 
Egy ropi naplója - A nagy kiruccanás (6E) PDF Nyomtatás E-mail

Egy ropi naplója - A nagy kiruccanás (6E)Főszereplők: Charlie Wright, Jason Ducker, Tom Everett Scott, Alicia Silverstone. Operatőr: Anthony B. Richmond. Látvány: Aaron Osborne. Írta: Jeff Kinney, Adam Sztykiel, David Bowers. Rendezte: David Bowers

Vannak családok, amelyeknek semmi sem sikerül. Vagy hát sikerül, de egészen másképp, mint tervezték. Ami békés, nyugodt családi vakációnak indul, az olyan lesz, mint egy őrült vándorcirkusz legbotrányosabb turnéja… vagy csak a világ négy legpechesebb, legviccesebb emberének néhány különösen mókás napja.

A két fiú, apu és anyu nekivág a nagy nyári autós vakációnak, és csodálatos módon soha, semmi nem sikerül nekik. A srácok nem nyughatnak, a sors különös tréfákkal üldözi őket, és még egy kedves, de harapós malac is a nyomukba ered.
Őrülten nyaralnak, de élvezik.
Főleg, ha egyszer hazaérnek.

A kiemelkedően sikeres könyvsorozat egyik legjobb kötetéből készült film igazi családi viccparádé: minden generációnak pompás szórakozást kínál.

 

Mozibemutató: 2017. június 1.
Eredeti cím: Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul
Színes, szinkronizált amerikai vígjáték
Gyártó: Twentieth Century Fox
Játékidő: 90 perc
Korhatár: 6E


 
Csápi – Az óceán hőse (6E) - Májustól a mozikban! PDF Nyomtatás E-mail

Csápi – Az óceán hőse (6E)Csápi, a kalandvágyó kis polip, Evó, a tudálékos horgászhal és Alíz, az izgága makréla, a három jóbarát az óceán legmélyén, egy varázslatos világot rejtő árokban él. Sok-sok évvel azután, hogy az óceánok szintje megemelkedett, és az emberiség elhagyta a Földet, a különleges vízi lények továbbra is gondtalanul lubickolnak az oltalmat adó végtelen mélységben. Ám egy nap egy váratlan baleset szétrombolja a védelmet nyújtó otthonukat, és a közösség őrzője, a hatalmas Kraken egy fontos küldetéssel bízza meg a kis polipot.  

Csápi barátaival karöltve nekivág az ismeretlen óceánnak, hogy új hazát keressen mindannyiuk számára. Az elszánt herkentyű csapatra tengernyi kaland és móka vár, miközben rémisztő ellenségekre és kedves barátokra is szert tesznek. A kissé vérszomjas murénával, Maurával kiegészülve olyan helyekre is eljutnak, mint a víz borította New York, a híres-nevezetes Titanic roncsok vagy a jeges sarkvidék. De vajon sikerül megmenteniük az óceánt, hogy az újra a világ legbulisabb helye legyen?

Az emberiséget régóta izgatja, mi rejtőzhet az óceánok mélyén, ahová kevesebb embernek sikerült eddig eljutnia, mint a Hold felszínére. Julio Soto Gurpide kedves animációs filmje az első, amely az ott élő fantasztikus, ismeretlen lényeket teszi meg főhőseivé. A Csápi – Az óceán hőse humoros, izgalmas és igazán látványos családi animációs film egy csodálatos világról, ami kicsiknek és nagyoknak egyaránt lenyűgöző szórakozást nyújt.

Műfaj: családi animációs
Bemutató dátum: 2017. május 11.
Előzetes-korhatár: 6 éven aluliak számára nem ajánlott
Szinkronizált

Rendezte: Julio Soto Gurpide
Forgatókönyv: Juli Soto Gurpide, Jose Tatay, Mike de Seve 
Zene: Fernando Velázquez

Szinkronhangok
Evó - Elek Ferenc
Csápi - Kadosa Patrik
Alíz - Gáspár Kata

Előzetes:

 
Bébi Úr letölthető feladatlapok PDF Nyomtatás E-mail

Old meg a feladatokat! Kattints a képre és nyomtasd ki! 

BébiÚr letölthető feladatlapok  BébiÚr letölthető feladatlapok  BébiÚr letölthető feladatlapok

BébiÚr letölthető feladatlapok  BébiÚr letölthető feladatlapok

A filmről bővebb információt itt találsz: http://www.manoprogram.hu/hovamenjunk/mozi-ajanlo/5968-bebi-ur-6e-aprilistol-a-mozikban

Bemutató: 2017. április 13. 

Forgalmazó: InterCom

 
A szépség és a szörnyeteg vetítésen jártunk PDF Nyomtatás E-mail

A szépség és a szörnyeteg vetítésen jártunkAz idei évben kiemelt figyelem kísérte A szépség és a szörnyeteg című történet élő szereplős változatát. A Disney legújabb varázslatát március 26.-tól vetítik a hazai mozik. A lenyűgöző alkotás hétfőn került bemutatásra a sajtó munkatársai számára, így mindenkit biztosíthatunk afelől, hogy pártalan élményben lesz része annak, aki a hét második felében ezt a filmet választja a mozik kínálatából.

Az alkotás IMAX változatban is megtekinthető. Amennyiben a srácok bírják a 3D-t, érdemes ezt a lehetőséget választani. A monumentális vászonból kilépő szereplők magukkal ragadják a nézőt. Természetesen a történet, a látvány, és a dalok hagyományos vetítéseken is remekül érvényesülnek. 

Mind a történet cselekménye, mint pedig a karakterek megformálása igazodik a Disney 1991-ben bemutatott A szépség és a szörnyeteg című rajzfilmjéhez. A felcsendülő dalok egy része is megtalálható az eredeti alkotásban. 

A látványvilág tökéletesen sikerült, képtelenség eldönteni, hogy hol ér véget a valóság, és hol kezdődik a számítógép alkotta világ. Minden apró részlet a helyén van, ennek köszönhetően egy páratlan mesevilág tárul fel a néző előtt, melyet a kiváló színészi játék tesz tökéletessé. 

A film 12 éves kortól ajánlott, hiszen bővelkedik az izgalmas jelenetekben, több mint 2 órás játékidővel bír, valamint az élethű képi világ miatt nehezen választható szét a fikció és a valóság, de véleményünk szerint a bátrabb csemeték szülői engedéllyel vállalkozhatnak a jól sikerült alkotás megtekintésére. 

Bemutató dátuma: 2017. március 23.

Szereplők:

  • Belle - Emma Watson
  • Szörnyeteg - Dan Stevens
  • Gaston - Luke Evans
  • Maurice - Kevin Kline
  • Lefou - Josh Gad
  • Monsieur D'Arque - Adrian Schiller
  • Agatha, a tündér - Hattie Morahan
 


Facebook megosztás