<< >>

Most itt állsz:

Kezdőlap Hova menjünk? Mozi ajánló

Manóprogram hírlevél

Köszönjük, hogy feliratkozol a ManóHírlevélre!
Programokról, érdekességekről küldünk neked hetente információkat. Azonnal letölthető ajándék!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Mozifilm ajánló
Egy ropi naplója - A nagy kiruccanás - Jövő héttől a mozikban PDF Nyomtatás E-mail

Egy ropi naplója  - A nagy kiruccanásJeff Kinney ikonikus karaktere Greg, ezúttal családi kiruccanásra indul. A repülő ki van zárva, Heffleyék bevágódnak a családi kocsiba, és irány Mamó születésnapi partija.

Az ötletet egyöntetű tiltakozást vált ki a família férfi tagjaiból, csak anya lelkes, hogy együtt lehet a család. Mindent be is vet annak érdekében, hogy a srácok jól szórakozzanak. Természetesen nem Heffleyékről lenne szó, ha az események nem a totális katasztrófa irányába terelnék a kis csapatot.

Aki egy jót akar nevetni, annak mindenképpen ajánljuk a június 1-én bemutatásra kerül családi vígjátékot, ahol minden percre jut egy poén, vagy egy izgalmas jelent.

A film kapcsán megjelent könyvek ajánlóját itt találjátok: http://www.manoprogram.hu/iskolas-korosztaly/6595-egy-ropi-naploja

A filmről bővebb információt és előzetest itt találsz: http://www.manoprogram.hu/hovamenjunk/mozi-ajanlo/6507-egy-ropi-naploja-a-nagy-kiruccanas-6e

Letölthető feladatlapok: http://www.manoprogram.hu/online-jatekok/6576-egy-ropi-naploja-a-nagy-kiruccanas-feladatlapok

 
Egy ropi naplója - A nagy kiruccanás (6E) PDF Nyomtatás E-mail

Egy ropi naplója - A nagy kiruccanás (6E)Főszereplők: Charlie Wright, Jason Ducker, Tom Everett Scott, Alicia Silverstone. Operatőr: Anthony B. Richmond. Látvány: Aaron Osborne. Írta: Jeff Kinney, Adam Sztykiel, David Bowers. Rendezte: David Bowers

Vannak családok, amelyeknek semmi sem sikerül. Vagy hát sikerül, de egészen másképp, mint tervezték. Ami békés, nyugodt családi vakációnak indul, az olyan lesz, mint egy őrült vándorcirkusz legbotrányosabb turnéja… vagy csak a világ négy legpechesebb, legviccesebb emberének néhány különösen mókás napja.

A két fiú, apu és anyu nekivág a nagy nyári autós vakációnak, és csodálatos módon soha, semmi nem sikerül nekik. A srácok nem nyughatnak, a sors különös tréfákkal üldözi őket, és még egy kedves, de harapós malac is a nyomukba ered.
Őrülten nyaralnak, de élvezik.
Főleg, ha egyszer hazaérnek.

A kiemelkedően sikeres könyvsorozat egyik legjobb kötetéből készült film igazi családi viccparádé: minden generációnak pompás szórakozást kínál.

 

Mozibemutató: 2017. június 1.
Eredeti cím: Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul
Színes, szinkronizált amerikai vígjáték
Gyártó: Twentieth Century Fox
Játékidő: 90 perc
Korhatár: 6E


 
Csápi – Az óceán hőse (6E) - Májustól a mozikban! PDF Nyomtatás E-mail

Csápi – Az óceán hőse (6E)Csápi, a kalandvágyó kis polip, Evó, a tudálékos horgászhal és Alíz, az izgága makréla, a három jóbarát az óceán legmélyén, egy varázslatos világot rejtő árokban él. Sok-sok évvel azután, hogy az óceánok szintje megemelkedett, és az emberiség elhagyta a Földet, a különleges vízi lények továbbra is gondtalanul lubickolnak az oltalmat adó végtelen mélységben. Ám egy nap egy váratlan baleset szétrombolja a védelmet nyújtó otthonukat, és a közösség őrzője, a hatalmas Kraken egy fontos küldetéssel bízza meg a kis polipot.  

Csápi barátaival karöltve nekivág az ismeretlen óceánnak, hogy új hazát keressen mindannyiuk számára. Az elszánt herkentyű csapatra tengernyi kaland és móka vár, miközben rémisztő ellenségekre és kedves barátokra is szert tesznek. A kissé vérszomjas murénával, Maurával kiegészülve olyan helyekre is eljutnak, mint a víz borította New York, a híres-nevezetes Titanic roncsok vagy a jeges sarkvidék. De vajon sikerül megmenteniük az óceánt, hogy az újra a világ legbulisabb helye legyen?

Az emberiséget régóta izgatja, mi rejtőzhet az óceánok mélyén, ahová kevesebb embernek sikerült eddig eljutnia, mint a Hold felszínére. Julio Soto Gurpide kedves animációs filmje az első, amely az ott élő fantasztikus, ismeretlen lényeket teszi meg főhőseivé. A Csápi – Az óceán hőse humoros, izgalmas és igazán látványos családi animációs film egy csodálatos világról, ami kicsiknek és nagyoknak egyaránt lenyűgöző szórakozást nyújt.

Műfaj: családi animációs
Bemutató dátum: 2017. május 11.
Előzetes-korhatár: 6 éven aluliak számára nem ajánlott
Szinkronizált

Rendezte: Julio Soto Gurpide
Forgatókönyv: Juli Soto Gurpide, Jose Tatay, Mike de Seve 
Zene: Fernando Velázquez

Szinkronhangok
Evó - Elek Ferenc
Csápi - Kadosa Patrik
Alíz - Gáspár Kata

Előzetes:

 
Bébi Úr letölthető feladatlapok PDF Nyomtatás E-mail

Old meg a feladatokat! Kattints a képre és nyomtasd ki! 

BébiÚr letölthető feladatlapok  BébiÚr letölthető feladatlapok  BébiÚr letölthető feladatlapok

BébiÚr letölthető feladatlapok  BébiÚr letölthető feladatlapok

A filmről bővebb információt itt találsz: http://www.manoprogram.hu/hovamenjunk/mozi-ajanlo/5968-bebi-ur-6e-aprilistol-a-mozikban

Bemutató: 2017. április 13. 

Forgalmazó: InterCom

 
A szépség és a szörnyeteg vetítésen jártunk PDF Nyomtatás E-mail

A szépség és a szörnyeteg vetítésen jártunkAz idei évben kiemelt figyelem kísérte A szépség és a szörnyeteg című történet élő szereplős változatát. A Disney legújabb varázslatát március 26.-tól vetítik a hazai mozik. A lenyűgöző alkotás hétfőn került bemutatásra a sajtó munkatársai számára, így mindenkit biztosíthatunk afelől, hogy pártalan élményben lesz része annak, aki a hét második felében ezt a filmet választja a mozik kínálatából.

Az alkotás IMAX változatban is megtekinthető. Amennyiben a srácok bírják a 3D-t, érdemes ezt a lehetőséget választani. A monumentális vászonból kilépő szereplők magukkal ragadják a nézőt. Természetesen a történet, a látvány, és a dalok hagyományos vetítéseken is remekül érvényesülnek. 

Mind a történet cselekménye, mint pedig a karakterek megformálása igazodik a Disney 1991-ben bemutatott A szépség és a szörnyeteg című rajzfilmjéhez. A felcsendülő dalok egy része is megtalálható az eredeti alkotásban. 

A látványvilág tökéletesen sikerült, képtelenség eldönteni, hogy hol ér véget a valóság, és hol kezdődik a számítógép alkotta világ. Minden apró részlet a helyén van, ennek köszönhetően egy páratlan mesevilág tárul fel a néző előtt, melyet a kiváló színészi játék tesz tökéletessé. 

A film 12 éves kortól ajánlott, hiszen bővelkedik az izgalmas jelenetekben, több mint 2 órás játékidővel bír, valamint az élethű képi világ miatt nehezen választható szét a fikció és a valóság, de véleményünk szerint a bátrabb csemeték szülői engedéllyel vállalkozhatnak a jól sikerült alkotás megtekintésére. 

Bemutató dátuma: 2017. március 23.

Szereplők:

  • Belle - Emma Watson
  • Szörnyeteg - Dan Stevens
  • Gaston - Luke Evans
  • Maurice - Kevin Kline
  • Lefou - Josh Gad
  • Monsieur D'Arque - Adrian Schiller
  • Agatha, a tündér - Hattie Morahan
 
Hupikék törpikék - Az elveszett falu (6E) PDF Nyomtatás E-mail

Hupikék törpikék - Az elveszett falu (6E)A törpök nem fakulnak. Az egyik okos, a másik ügyes, a harmadik csinos, a negyedik mindenben megbotlik – és a legtöbbjüket meg szeretné főzni egy Hókuszpók nevű, kissé kétbalkezes, de nagy macskabarát hírében álló varázsló.

Hupikék világukra most egy új, az eddigieknél is nagyobb veszély leselkedik, és Törpfalva legjobbjai, Törpapa, Törpilla, Törperős, Dulifuli meg Okoska nagy expedícióra indul, hogy megmentse a bajba jutottakat. De törpénetesen csak újabb kalandokba keverednek… és alig tudnak kikászálódni a csávából.

A világ legnépszerűbb, leghupikékebb törpjeiről szóló képregényből most vadiúj – az eddigi filmváltozatoktól teljesen független – CGI animációs vígjáték készült, természetesen 3D-ben!

Mozibemutató: 2017. március 30.

Eredeti cím: Smurfs: The Lost Village

Színes, szinkronizált amerikai film

Eredeti hangok: Joe Manganiello, Demi Lovato, Rainn Wilson, Mandy Patinkin.

Zene: Heitor Pereira. Látvány: Noelle Triaureau. Írta: Peyo, Pamela RIbon, David Ronn, Jay Scherick, Stacey Harman, Karey Kiarkpatrick. Rendezte: Kelly Asbury

Korhatár: 6E

Előzetes:

 
Megkezdődött a Jurassic World 2 forgatása PDF Nyomtatás E-mail

Megkezdődött a Jurassic World 2 forgatásaLondonban már forgatják a Jurassic World 2-t, erről maga a rendező, A.J. Bayona posztolt fotót az interneten. Ezzel egyidőben a gyártó Universal lefoglalt két domainnevet, amelyek alapján következtetni lehet arra, miről szólhat a történet. Az egyik az IslaNublarRescueMission.com (Nubla-szigeti mentőakció), a másik az AllCreaturesHaveRights.com (Minden élőlénynek vannak jogai).

Mindebből gyanítható, hogy Nubla szigetén fog kitörni a dinóháború, és nem véletlenül utalt arra korábban Colin Trevorrow (az előző rész rendezője, most pedig az egyik forgatókönyvíró), hogy a film forglalkozni fog az állatok jogaival. Ismét fölvetődhet a feltételezés, hogy a dinókat fegyverként akarják használni – az első részben az egyik szereplő, Hoskins (Vincent D'Onofrio) már pedzegetette, hogy a kiképzett raptorok milyen intelligens gyilkológépek lehetnének.

A Jurassic World 2015-ben másfél milliárd dollárt termelt összesen, miközben 150 millióból készült. A folytatásban emelik a tétet: a költségvetés már 260 millió dollár, és nem kell attól tartani, hogy nem a többszörösét fogja visszahozni.

 
Gru 3 - 2017 nyarán a mozikban! PDF Nyomtatás E-mail

Gru 3 - 2017 nyarán a mozikban!Amikor Gru és újdonsült felesége, Lucy képtelenek legyőzni az emberiséget fenyegető legújabb gonosztevőt - az egykori gyerek tévésztárt, aki a 80-as évek megszállottja, és Balthazar Brattnek hívják -, megalázó módon kirúgják őket az Anti Gonosz Ligából. A minyonok azt remélik, Gru megragadja az alkalmat, és visszatér a bűn útjára, de amikor Gru világossá teszi, hogy már visszavonult mindettől, akkor a minyonok felmondanak, és elindulnak a saját fejük után.

2013 és 2015 legnagyobb animációs sikerei, a Gru 2 és a Minyonok után most folytatódnak Gru és Lucy és imádnivaló lányaik, Margo, Edith és Agnes, és persze a minyonok fergeteges kalandjai.

amerikai animációs kalandfilm (szinkronizált)

Szereplők:
Gru - (Scherer Péter)
Lucy - (Nemes Takách Kata)
Balthazar Brett  -
Margo - (Csifó Dorina)
Agnes - (Koller Virág)
Edit - (Károlyi Lili)
Senkiházy - (Király Attila)
Minyonok - (Hamvas Dániel)

Előzetes:

 
BÉBI ÚR (6E) áprilistól a mozikban! PDF Nyomtatás E-mail

BÉBI ÚR (6E)Az nem kérdés, hogy ki a főnök a családban. Attól a naptól kezdve, hogy az új kisöcsi hazaérkezik, a hétéves Tim érzi, hogy megváltoznak otthon a viszonyok. A jövevény taxin fut be, öltönyt meg diplomatatáskát visel, és be nem áll a szája – el is hódítja közös szüleik szeretetét. De Tim nem adja fel, nekivág, hogy visszaszerezze, ami addig kizárólagos, jogos tulajdona volt – és egy őrületes összeesküvés nyomaira akad, melynek célja, hogy felborítsa a világban szétosztott szeretet egyensúlyát; és ez a felvágós, magát kisöcsinek álcázó bébi menedzser áll az egész konspiráció középpontjában.

A testvéreknek össze kell fogniuk, hogy megakadályozzák a szörnyű terv valóra válását, megmentsék a szüleiket, helyreállítsák a világ helyes rendjét, és bebizonyítsák: a szeretet valójában végtelen és nagyon erős.

Eredeti hangok: Kevin Spacey, Alec Baldwin, Viviann Yee, Eric Bell Jr.
Írta: Marla Frazee, Michael McCullers Rendezte: Tom McGrath

Mozibemutató: 2017. április
Eredeti cím: Boss Baby
Színes, szinkronizált amerikai film
Gyártó: DreamWorks
Játékidő:
Korhatár: 6E

Szinkronos előzetes:

 
Jön a Verdák 3. - Nyáron a mozikban PDF Nyomtatás E-mail

Jön a Verdák 3. - Nyáron a mozikbanA legendás Villám McQueen egyszer csak ráeszmél, hogy partvonalra szorították imádott sportágának szélsebes ifjú versenyzői. Hogy ismét régi dicsőségében tündökölhessen, egy lelkes fiatal szerelő, Cruz Ramirez segítségéért folyamodik, aki tudja, miként lehet McQueen újra nyerő.

A néhai Hudson Doki tanításai által is erősítve a #95-ös verda egy bajnok szívével bizonyítja a Szelep Kupa legjelentősebb futamán, hogy még nem áldozott le a napja!

Szinkronizált amerikai animációs film

2D, 3D
Eredeti cím: Cars 3
Besorolás: 6E
Premier: 2017. június 15

Rendező: Brian Fee

 

Előzetes:

 
Lego Batman - A film (6) - Csütörtöktől a mozikban PDF Nyomtatás E-mail

Lego Batman - A film (6)A LEGO kaland bebizonyította, hogy egy kocka is lehet vicces, és sok poénból hatalmas siker épülhet. A film alkotói most összerakták a LEGO Batmant: a jog és igazság magányos védelmezője apró, sárgafejű figuraként is legyőzhetetlen – és nagyon szórakoztató.

Jokernek elege van. Eddig ahányszor csak megpróbálta lerombolni Gothamet, Batman mindig közbelépett. A csuklyás hős mégsem akarja elismerni, hogy az őrült vigyori a legmenőbb főgonosz – erre ő egy szörnyű tervvel akar bizonyítani.

Eközben Batmannek is megvan a maga baja. A város új rendőrfőnököt kap, véletlenül örökbe fogadott egy túlbuzgó kissrácot, és már a kedvenc étele, a konyakos homár sem ízlik neki úgy mint régen. Mit tehet egy szuperhős, ha nincs jó kedve? Akcióba lép: és Gothamben elképesztő események sorozata veszi kezdetét…

A LEGO kaland pörgős humora és szögletes animációja 2014-ben hatalmas sikert aratott. Az ott kikísérletezett műfaj most újabb magasságokba emelkedik: sok vicc, sok akció, sok kocka!
A szuper magyar szinkron két meglepetése: Fluor & Diaz!

Eredeti hangok: Will Arnett, Ralph Fiennes, Rosario Dawson, Michael Cera, Zach Galifianakis, Mariah Carey. Zene: Lorne Balfe. Írta: Seth Grahame-Smith, Chris McKenna, Erik Sommers. Rendezte: Chris McKay

Mozibemutató: 2017. február 9.
Eredeti cím: The Lego Batman Movie
Színes, szinkronizált amerikai film
Gyártó: Warner Bros.
Játékidő: 90 perc
Korhatár: 6

Szinkronos előzetes:

Kövesd a Manóprogram YouTube csatornáját! www.youtube.com/manoprogram

 
Balerina (6) PDF Nyomtatás E-mail

Balerina (6)A Franciaország távoli csücskében, egy árvaházban élő kis Félicie-nek egyetlen szenvedélye van: a tánc.

Legjobb barátjával, a feltalálói babérokra törő Victorral vakmerő szökési tervüket végrehajtva Párizs felé veszik az irányt, a fények városába, ahol éppen csak belekezdtek az Eiffel-torony építésébe! Félicie-re sosem tapasztalt küzdelmek várnak; legjobb formáját kell hoznia és tanulnia kell hibáiból, hogy valóra váltsa legvadabb álmát: ő legyen a párizsi opera prímabalerinája.

Műfaj: animációs / családi / kaland / musical
Korhatár: 6
Hazai bemutató: 2017. január 19.
Játékidő: 85 perc

Rendezte: Eric Summer, Eric Warin
Írta: Carol Noble, Eric Summer, Laurent Zeitoun

Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary

 

 
Februárban mutatják be az első magyar cirkuszfilmet PDF Nyomtatás E-mail

Februárban mutatják be az első magyar cirkuszfilmetFebruár 2-ától látható a magyar mozikban a valóság és a fikció határán egyensúlyozó Mi ez a cirkusz? című mozifilm, amely nem mindennapi bepillantást ad hat fiatal artista és a Recirquel nevű magyar újcirkuszi társulat életébe, egy előadás születésébe.

A több mint három éven át készült egész estés film sajátos, emberközeli nézőpontból mutatja be a produkciók szereplőit - áll a film kommunikációjával megbízott ügynökség közleményében.

A nézők megtudhatják például, hogyan élnek az artisták a hétköznapokban, milyen félelmeik, fájdalmaik, milyen álmaik vannak.

A film rendezője Halász Glória, a váci börtönszínházról készült Vasfüggöny és a Balogh László bohócdoktorról szóló Dr. Lala című filmek alkotója. Utóbbival a rendező elnyerte a horvátországi Opuzen Film Festival, a CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál és az Országos Független Film Fesztivál dokumentumfilmes fődíját.

 
Ricsi, a gólya (6E) - májustól a mozikban! PDF Nyomtatás E-mail

Ricsit, az árva verebet gólyák nevelik fel, így ő abban a tudatban él, hogy ő is gólya. Amikor azonban eljön a költözés ideje befogadó családja hátrahagyja, hiszen nem bírná az utat Afrikáig. A kis veréb azonban nekivág Olgával, a különc bagollyal és Kikivel, a nárcisztikus papagájjal a hosszú útnak, hogy bebizonyítsa: van ő is legalább annyira gólya, mint a többiek.

Kattints a képre az előzetesért!

ricsi-a-golya

Korhatár: 6E

Játékidő: 85 perc

Magyarországi mozipremier: 2017. május 11.

 
Rock Csont (6E) PDF Nyomtatás E-mail

Rock Csont (6E)Bodi, az álmodozó tibeti juhászkutya kölyök hamarosan apja nyomdokaiba lép és a bolondos bárányok faluját fogja védeni a farkasoktól Hóhegyen. Vagy mégsem? Egy nap egy rádió hullik alá az égből és mikor Bodi meghallja Angus Scattergood, a rocklegenda dalát, elhatározza, hogy ő is zenész lesz. Hátrahagyva a falut egy szál gitárral elindul a városba követve új szenvedélyét.

Ott azonban ősi ellenségeik a farkasok leselkednek rá, akik szentül hiszik, hogy a kölyök segítségével a hóhegyi ízletes bárányok közelébe férkőzhetnek. Egyedül Bodin múlik, hogy megmentse családját és barátait a leselkedő veszélytől anélkül, hogy feladná élete álmát: a zenét.

Főszereplők: J.K. Simmons, Luke Wilson, Eddie Izzard
Bemutató: 2017. március 9.
Forgalmazza: Big Bang Media
Korhatár: 6E

Előzetes:

 
Vigyázz, kész, szörf! 2 (6) PDF Nyomtatás E-mail

Vigyázz, kész, szörf! 2  (6)Végre valóra válik Cody - az első részből jól ismert vagány szörfös pingvin - álma: a szigetre érkezik a vad személyiségükről és még vadabb mutatványairól elhíresült öt szörfös világsztár. Egy misztikus helyre indul a csapattal, ahol a világ legnagyobb hullámait akarják  meglovagolni. Cody elfogadja a kihívást, hogy ő is a csapat tagja lehessen, ám ehhez elengedhetetlen az erő, a gyorsaság, az állóképesség és a csapatmunka.

Főszereplők: John Cena, Saraya-Jade Bevis, Mark Calaway, Paul Levesque, Vince McMahon
Bemutató: 2017. január 12.
Forgalmazza: Big Bang Media
Korhatár: 6

 

Előzetes:

 
Egy kutya négy élete (6E) PDF Nyomtatás E-mail

Egy kutya négy élete (6E)„Ha rá tudlak venni, hogy nyalogassatok és szeressetek, már van miért élnem.”

Bailey pajkos kiskutyaként jön a világra, története pedig egy szerető kisfiú karjaiban kezdődik. A tapasztalatlan gazdi és a játékra mindig kész eb hamarosan elválaszthatatlan barátokká válnak, akik feltétel nélkül elfogadják egymást. Megannyi izgalmas kalandot élnek át együtt, miközben Bailey arra a nagy kérdésre keresi a választ: mi lehet a létezése célja, mi keresni valója van az emberek között.  

Ahogy múlnak az évek a már aggastyán korba lépő Bailey tudja, hamarosan el kell búcsúznia a számára legfontosabb személytől, akivel élete minden egyes napját megosztotta. Ám ekkor megtörténik a csoda, és egy újabb kölyökkutya testében születik újjá. Később aztán egy újabb és megint egy újabb eb bőrébe bújva éli mozgalmas, vidám és meghitt pillanatokkal teli életét. Vándorlásai során számos gazdit tanít meg nevetni és szeretni, mialatt próbálja megérteni, milyen küldetéssel született a világra.  

Lasse Hallström (Csokoládé, Az élet ízei) megható és vicces, mindenkihez szóló családi filmet készített W. Bruce Cameron szívmelengető bestsellere alapján, amely egy kutya szemszögéből mesél az élet örömeiről, mindennapi nehézségeiről, és az emberi kapcsolatokról. A tündéri háziállatok mellett olyan neves színészeket láthatunk a főbb szerepekben, mint Britt Robertson, Dennis Quaid és a Twin Peaks sorozat sztárja, Peggy Lipton.

 
Valószerűbb lesz új Jurassic World PDF Nyomtatás E-mail

Valószerűbb lesz új Jurassic WorldHatalmas sikert aratott a Jurassic World (1,67 milliárd dollárt hozott a mozipénztárakban), néhány kritikus azonban kényesen húzogatta az orrát, mondván, túl sok a számítógépes trükk benne. Nos, a folytatásra valószínűleg nem lehet majd ilyen panasz: az új rendező, J. A. Bajona ugyanis realisztikusabb megközelítést ígér, azaz ritkábban kéri majd a számítógép segítségét.

Ez azt jelenti, hogy a dinók egy részét emberek alakítják majd jelmezben, illetve nagyobb szerep jut az úgynevezett animatronikus megoldásoknak, ami azt jelenti, hogy távirányított bábukkal fognak dolgozni.

„Nagy szívfájdalmam, hogy nem tudunk élő dinókkal dolgozni, de szerencsére ott vannak az őshüllőket alakító színészek meg az animatronikus szerkezetek – mondta Bayona a The Hollywood Reporternek. – Ez egy kicsit problematikus dolog, mert a közönség már nagyon hozzászokott a korlátlan lehetőségeket biztosító digitális trükkökhöz, de szerintem a klasszikus megoldások valószerűbbek és több lelket visznek a látványba. Próbáljuk megteremteni a helyes egynsúlyt, hogy a közönség ne tudjon rájönni, mikor lát számítógépes dinót és mikor animatronikus modellt.
A Jurassic World 2-t februárban kezdik el forgatni Londonban.

(Untitled Jurassic World Sequel – várható bemutató: 2018. június)

 
A szépség és a szörnyeteg PDF Nyomtatás E-mail

A szépség és a szörnyetegA szépség és a szörnyeteg Belle varázslatos utazásának története; az eszes, gyönyörű és független ifjú hölgyet kastélyába zárja egy szörnyeteg. Félelmeit leküzdve a lány összebarátkozik új, kényszerű otthona elvarázsolt személyzetével és végül képes lesz arra is, hogy meglássa a gyöngéd, érző szívű herceget a szörnyeteg rettentő külleme mögött.

A szépség és a szörnyeteg a Disney animációs klasszikusának élőszereplős adaptációja, amelyben a régi nóták új köntösben szállnak a mai közönségnek, megőrizvén az eredeti kísérőzenét, miközben új dalok is felcsendülnek.

Műfaj: fantasy / musical / romantikus
Hazai bemutató: 2017. március 23.
Korhatár: 6E

Szereplők:

Emma Watson
Dan Stevens
Luke Evans
Kevin Kline
Josh Gad
Ewan McGregor
Stanley Tucci
Gugu Mbatha-Raw
Audra McDonald
valamint Ian McKellen
és Emma Thompson
Rendező: Bill Condon            
Forgatókönyv: Evan Spiliotopoulos, Bill Condon és Stephen Chbosky      
Producerek: David Hoberman, és Todd Lieberman
Executive producerek: Jeffrey Silver, Thomas Schumacher, Don Hahn    

 

Előzetes:

 
Trollok PDF Nyomtatás E-mail

TrollokNagy szemű, borzas hajú, színes kis figurák ők, akik saját világukban élnek. Ám két troll kénytelen vándorútra indulni: olyan tájakra jutnak el, és olyan kalandokba keverednek, amikről troll korábban nem is álmodott – és amitől biztosan az égnek áll a haja.

A Spongya Bob-film és a Kung Fu Panda 3 író-rendező csapata újra nagyon népszerű, különleges figurákból hozza ki a lehető legviccesebbet és legjátékosabbat.

A film egyik betétdala Justin Timbelake #1 világslágere: Can’t Stop the Feeling.

Eredeti hangok: Anna Kendrick, Justin Timberlake, Gwen Stefani, Kunal Nayar.
Fényképezte: Yong Duk Jhun Látvány: Kendai Cronkhite.
Írta: Jonathan Aibel, Glenn Berger.
Rendezte: Mike Mitchell, Walt Dohm

 

 

 Előzetes:

 

Mozibemutató: 2016. október 27.

  

Kattints rá a képre és töltsd le a saját Trollok Party kellékeidet!

trollok-party

 


Facebook megosztás