<< >>

Most itt állsz:

Kezdőlap Hova menjünk? Mozi ajánló

Manóprogram hírlevél

Köszönjük, hogy feliratkozol a ManóHírlevélre!
Programokról, érdekességekről küldünk neked hetente információkat. Azonnal letölthető ajándék!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Mozifilm ajánló
Szörnyen boldog család (6E) PDF Nyomtatás E-mail

A cím ellenére Wishbonék közel sem egy boldog család. Hogy a család újra összekovácsolódjon, Emma, az anyuka egy vicces esti mulatságot szervez. De a terve visszájára fordul, amikor egy gonosz boszorka megátkozza őket, és mindannyian szörnnyé válnak.

Korhatár: 6E
Bemutató: 2017. október
Forgalmazó: Big Bang Media

 

 
My Little Pony - A film (6E) PDF Nyomtatás E-mail

My Little Pony - A film (6E)Létezik egy varázslatos birodalom, Equestria, ahol a színes kis pónik boldogan tengetik az életüket. Itt laknak a jóbarátok: a csodálatos és nagyon okos unikornis, Twilight Sparkle, a legtalálékonyabb farmerlány, Applejack, a szivárvány sörényű pegazus, Rainbow Dash, a csacska és mindig mókára kész póni, Pinkie Pie, a kedves és őszinte, Fluttershy, és a divatban nagyon járatos Rarity.  

Ám egy nap a gonosz és vasöklű uralkodó, Storm király szemet vet a kis pónik hazájára, akik összefognak és útra kelnek a védelmet nyújtó városka, Ponyville határain túlra. Felejthetetlen utazás veszi kezdetét, miközben új barátokat ismernek meg, veszélyes kalandokba bonyolódnak, és a barátság csodálatos erejét bevetve próbálják megmenteni otthonukat.  

Az immár 7. évadát élő, világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő My Little Pony TV-sorozat szereplői - a rajongók nagy örömére - végre a mozikban is életre keltik a barátság varázslatos erejét. Kicsik és nagyok együtt nevethetnek, izgulhatnak majd a kedves kis pónik izgalmas és hihetetlenül látványos kalandokkal teli utazásán.  

Eredeti cím: My Little Pony
Műfaj: családi animációs
Bemutató dátum: 2017. október 12.
Korhatár: 6 éven aluliak számára nem ajánlott
Szinkronizált

Rendezte: Jayson Thiessen
Forgatókönyv: Meghan McCarthy, Rita Hsiao, Michael Vogel, Joe Ballarini
Zene: Daniel Ingram

Szinkronhangok
Apple Jack - Bogdányi Titanilla
Twilight Sparkle - Csuha Bori
Spike - Seszták Szabolcs
Pinkie Pie - Zsigmond Tamara
Fluttershy - Csifó Dorina
Rarity - Vadász Bea
Grubber -  Csőre Gábor

 
Mindenki mosolyogjon! Az Emoji Film új Guiness™ világrekordot állított fel az Emojik Világnapján PDF Nyomtatás E-mail

LONDON, 2017. július 15. – Az idén immár negyedik alkalommal megszervezett Nemzetközi Emoji-nap nap és a hamarosan a mozikba kerülő Az Emoji-film adott duplán is okot arra a különleges ünnepre, amelyet az emojik barátai világszerte szerveztek, és amelyet azóta a rangos Guiness Rekord is hitelesített: a játékos kedvű rajongóknak hála, múlt szombaton megszületett a Világon legtöbb ember, amint emojinak öltözve, egyszerre több helyszínen összegyűlik rekordja.

Mindenki mosolyogjon! Az Emoji Film új Guiness™ világrekordot állított fel az Emojik Világnapján  Mindenki mosolyogjon! Az Emoji Film új Guiness™ világrekordot állított fel az Emojik Világnapján

Három kontinensen, Dubajtól Moszkváig, Londontól Dublinig és Sao Paolótól a Velencei tóig jöttek össze Mosolygók, Pacsik, Padlizsánok, Kakik és társaik.

 
Dzsungel-mentőakció (6E) PDF Nyomtatás E-mail

Dzsungel-mentőakció (6E) A dzsungelben évek óta békesség honol, mióta Maurice, a Hatalmas tigris harcos és kis csapata tartja fenn a rendet. Egészen addig, amíg meg nem jelenik Igor, legveszedelmesebb ellenfelük, akinek egyetlen célja a világon, hogy megsemmisítse a dzsungelt.

Hogy a gonosz koalát megállítsák, a kis csapatnak egyesítenie kell minden tudását és erejét, és segítségül kell hívniuk a Bajnokokat, a dzsungel legendás védelmezőit is.

Bemutató: 2017. július 27.
Forgalmazó: Big Bang Media
Korhatár: 6E

 
AZ Emoji-film (6E) PDF Nyomtatás E-mail

AZ Emoji-film (6E)Eredeti hangok: T. J. Miller, Anna Faris, Patrick Stewart, Sofía Vergara, James Corden, Maya Rudolph, Christina Aguilera.
Zene: Patrick Doyle. Látvány: Carlos Zaragoza.
Írta: Eric Siegel, Anthony Leondis. Rendezte: Anthony Leondis

Még nincs minden felfedezve: feltérképezetlen univerzumok vesznek körül minket, még ha nem is tudunk róluk – talán azért, mert nagyon kicsik. Az oskostelefonjában például mindenkinek van egy: egy boldog völgy, ahol a különféle szmájlik és hangulatjelek élnek és dolgoznak.

Ám mindig mosolygós és kacsingatós békéjüket megzavarja egyikük, akik kerek fejébe veszi, hogy kideríti, mi van a völgyükön túl. Kalandos vándorútra indul, amelynek során neki és társainak egyre veszélyesebb alkalmazások kerülnek útjukba.
Sőt, egy ismeretlen kéz talán ki is akarja törölni őket…

A játékos, ötletes animációs film olyan világba vezet, ahova sosem hittük volna, hogy eljutunk: egy okostelefon agyába,
és az ott élő ábrák titkos életének közelébe…

E film után senki nem fog tudni nevetés nélkül a telefonjára nézni!

Mozibemutató: 2017. augusztus 10.
Eredeti cím: The Emoji Movie
Színes amerikai film
Gyártó: Sony Pictures Animation
Játékidő:
Korhatár: 6E

 
Újra száguld Villám McQueen PDF Nyomtatás E-mail

Újra száguld Villám McQueen

Június 15.-től ti is találkozhattok a 95-ös rajtszámú versenyzővel a hazai mozikban. Az izgalmas családi animációs film méltó folytatása az első résznek, melyben Villám versenyzői karrierje elkezdődött.

Az elhivatott versenyautó komoly ellenfelet kap Vihar személyében, aki a legmodernebb technológiával van felszerelve. Hiába Villám győzni akarása, az idő bizony eljárt a tűzpiros kocsi felett. Vajon elég lesz McQueen tudása, és több éves rutinja ahhoz, hogy felülkerekedjen új vetélytársán, vagy végleg szögre akasztja az abroncsokat, és visszavonul Kipufogó-fürdőbe?

A Verdák 3 bizonyára nem fog csalódást okozni a Villám McQueen rajongók számára, hiszen mind látványvilágában, mind szellemiségében tökéletesen igazodik az első részhez. Azoknak is remek szórakozást ígér a film, akiket eddig nem érintett meg a felbúgó motorok hangulata, a bájos mese remek humorral, érzelmes jelenetekkel, és egy váratlan fordulattal várja a családokat.

 

Előzetes: http://www.manoprogram.hu/hovamenjunk/mozi-ajanlo/5941-joen-a-verdak-3-nyaron-a-mozikban

 
Óriásláb fia 3D (6E) PDF Nyomtatás E-mail

Óriásláb fia 3D (6E)A kiskamasz Adam átlagos srácnak tűnik, bár az utóbbi időben elég fura dolgok történnek vele: a haja hihetetlenül gyorsan nő, a lába pedig olyan hatalmas, hogy a tornacsukájában sem fér el. A kalandvágyó fiú egy nap különös nyomot követve eljut az erdőbe, ahol a legendás csupaszőr, csupaszív Óriáslábbal is találkozik - akiről történetesen az is kiderül, hogy az édesapja.

Adam először kétségbe esik, de aztán rájön, neki is szuperképességei vannak, és nemhogy hihetetlenül gyorsan fut, de még az állatok nyelvén is tud beszélni. Ám a családi boldogságot hamar megzavarja az Óriásláb nyomában járó gonosz tudósok felbukkanása. Most Adamen a sor, hogy újdonsült barátaival összefogva megmentse bajba jutott apukáját.

Az nWave Pictures és a Studio Canal közös animációs filmje, az ÓRIÁSLÁB FIA egy szívmelengető, színes kalandokkal teli látványos utazás, amely a természet szeretetére és az elfogadásra tanítja kicsiket és nagyokat egyaránt. A mókás és izgalmas pillanatokkal teli 3D-s családi filmben a néző egy kiskamasz szemén keresztül nyer betekintést az erdő csodás és varázslatos világába, ahol még a legendás Óriáslábbal is összefuthat az ember.

3D-ben is a mozikban!

 
A mogyoró-meló 2. 3D (6E) PDF Nyomtatás E-mail

A mogyoró-meló 2. 3D (6E)Újra indul a mandula!

Grimbusz és barátai, Haver, Andie és Bizsu élnek, mint hal a vízben, jobban mondva, mint rágcsáló a mogyiboltban. Ám az idilli állapotnak egyszeriben vége szakad, amikor imádott éléskamrájuk a levegőbe repül. Fedél nélkül maradni még egy mókusnak is kemény dió, szerencsére azonban az árnyas Szabadság parkban hőseink hamarosan régi-új otthonra lelnek. Csak egy a bökkenő: a város pénzéhes polgármestere nagy profit reményében vidámparkot készül építeni, éppen ott, ahol Grimbuszék vertek tanyát.

A rágcsálóbagázsnak nincs más választása, mint összefogni a park többi állatával, és szembeszállni a polgármesterrel, a lányával és egy őrült sintérrel, hogy megmenthessék Mogyorországot.

A világszerte nagy sikert aratott A mogyoró-meló folytatásában egy még viccesebb, még több mogyival és rágcsákkal teli kalandokkal térnek vissza az előző részben megismert kedvencek: a vagány és minden lében kanál mókusok, az ügybuzgó, vaksi vakondok, no meg Haver, a hű és szelíd patkány és Bizsu, a barátságos mopsz is.

3D-ben is a mozikban!

Eredeti cím: The Nut Job 2: Nutty by Nature
Műfaj: családi animációs
Bemutató dátum: 2017. augusztus 17.
Előzetes korhatár: 6 éven aluliak számára nem ajánlott
Szinkronizált

 
Egy ropi naplója - A nagy kiruccanás - Jövő héttől a mozikban PDF Nyomtatás E-mail

Egy ropi naplója  - A nagy kiruccanásJeff Kinney ikonikus karaktere Greg, ezúttal családi kiruccanásra indul. A repülő ki van zárva, Heffleyék bevágódnak a családi kocsiba, és irány Mamó születésnapi partija.

Az ötletet egyöntetű tiltakozást vált ki a família férfi tagjaiból, csak anya lelkes, hogy együtt lehet a család. Mindent be is vet annak érdekében, hogy a srácok jól szórakozzanak. Természetesen nem Heffleyékről lenne szó, ha az események nem a totális katasztrófa irányába terelnék a kis csapatot.

Aki egy jót akar nevetni, annak mindenképpen ajánljuk a június 1-én bemutatásra kerül családi vígjátékot, ahol minden percre jut egy poén, vagy egy izgalmas jelent.

A film kapcsán megjelent könyvek ajánlóját itt találjátok: http://www.manoprogram.hu/iskolas-korosztaly/6595-egy-ropi-naploja

A filmről bővebb információt és előzetest itt találsz: http://www.manoprogram.hu/hovamenjunk/mozi-ajanlo/6507-egy-ropi-naploja-a-nagy-kiruccanas-6e

Letölthető feladatlapok: http://www.manoprogram.hu/online-jatekok/6576-egy-ropi-naploja-a-nagy-kiruccanas-feladatlapok

 
Egy ropi naplója - A nagy kiruccanás (6E) PDF Nyomtatás E-mail

Egy ropi naplója - A nagy kiruccanás (6E)Főszereplők: Charlie Wright, Jason Ducker, Tom Everett Scott, Alicia Silverstone. Operatőr: Anthony B. Richmond. Látvány: Aaron Osborne. Írta: Jeff Kinney, Adam Sztykiel, David Bowers. Rendezte: David Bowers

Vannak családok, amelyeknek semmi sem sikerül. Vagy hát sikerül, de egészen másképp, mint tervezték. Ami békés, nyugodt családi vakációnak indul, az olyan lesz, mint egy őrült vándorcirkusz legbotrányosabb turnéja… vagy csak a világ négy legpechesebb, legviccesebb emberének néhány különösen mókás napja.

A két fiú, apu és anyu nekivág a nagy nyári autós vakációnak, és csodálatos módon soha, semmi nem sikerül nekik. A srácok nem nyughatnak, a sors különös tréfákkal üldözi őket, és még egy kedves, de harapós malac is a nyomukba ered.
Őrülten nyaralnak, de élvezik.
Főleg, ha egyszer hazaérnek.

A kiemelkedően sikeres könyvsorozat egyik legjobb kötetéből készült film igazi családi viccparádé: minden generációnak pompás szórakozást kínál.

 

Mozibemutató: 2017. június 1.
Eredeti cím: Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul
Színes, szinkronizált amerikai vígjáték
Gyártó: Twentieth Century Fox
Játékidő: 90 perc
Korhatár: 6E


 
Csápi – Az óceán hőse (6E) - Májustól a mozikban! PDF Nyomtatás E-mail

Csápi – Az óceán hőse (6E)Csápi, a kalandvágyó kis polip, Evó, a tudálékos horgászhal és Alíz, az izgága makréla, a három jóbarát az óceán legmélyén, egy varázslatos világot rejtő árokban él. Sok-sok évvel azután, hogy az óceánok szintje megemelkedett, és az emberiség elhagyta a Földet, a különleges vízi lények továbbra is gondtalanul lubickolnak az oltalmat adó végtelen mélységben. Ám egy nap egy váratlan baleset szétrombolja a védelmet nyújtó otthonukat, és a közösség őrzője, a hatalmas Kraken egy fontos küldetéssel bízza meg a kis polipot.  

Csápi barátaival karöltve nekivág az ismeretlen óceánnak, hogy új hazát keressen mindannyiuk számára. Az elszánt herkentyű csapatra tengernyi kaland és móka vár, miközben rémisztő ellenségekre és kedves barátokra is szert tesznek. A kissé vérszomjas murénával, Maurával kiegészülve olyan helyekre is eljutnak, mint a víz borította New York, a híres-nevezetes Titanic roncsok vagy a jeges sarkvidék. De vajon sikerül megmenteniük az óceánt, hogy az újra a világ legbulisabb helye legyen?

Az emberiséget régóta izgatja, mi rejtőzhet az óceánok mélyén, ahová kevesebb embernek sikerült eddig eljutnia, mint a Hold felszínére. Julio Soto Gurpide kedves animációs filmje az első, amely az ott élő fantasztikus, ismeretlen lényeket teszi meg főhőseivé. A Csápi – Az óceán hőse humoros, izgalmas és igazán látványos családi animációs film egy csodálatos világról, ami kicsiknek és nagyoknak egyaránt lenyűgöző szórakozást nyújt.

Műfaj: családi animációs
Bemutató dátum: 2017. május 11.
Előzetes-korhatár: 6 éven aluliak számára nem ajánlott
Szinkronizált

Rendezte: Julio Soto Gurpide
Forgatókönyv: Juli Soto Gurpide, Jose Tatay, Mike de Seve 
Zene: Fernando Velázquez

Szinkronhangok
Evó - Elek Ferenc
Csápi - Kadosa Patrik
Alíz - Gáspár Kata

Előzetes:

 
Bébi Úr letölthető feladatlapok PDF Nyomtatás E-mail

Old meg a feladatokat! Kattints a képre és nyomtasd ki! 

BébiÚr letölthető feladatlapok  BébiÚr letölthető feladatlapok  BébiÚr letölthető feladatlapok

BébiÚr letölthető feladatlapok  BébiÚr letölthető feladatlapok

A filmről bővebb információt itt találsz: http://www.manoprogram.hu/hovamenjunk/mozi-ajanlo/5968-bebi-ur-6e-aprilistol-a-mozikban

Bemutató: 2017. április 13. 

Forgalmazó: InterCom

 
A szépség és a szörnyeteg vetítésen jártunk PDF Nyomtatás E-mail

A szépség és a szörnyeteg vetítésen jártunkAz idei évben kiemelt figyelem kísérte A szépség és a szörnyeteg című történet élő szereplős változatát. A Disney legújabb varázslatát március 26.-tól vetítik a hazai mozik. A lenyűgöző alkotás hétfőn került bemutatásra a sajtó munkatársai számára, így mindenkit biztosíthatunk afelől, hogy pártalan élményben lesz része annak, aki a hét második felében ezt a filmet választja a mozik kínálatából.

Az alkotás IMAX változatban is megtekinthető. Amennyiben a srácok bírják a 3D-t, érdemes ezt a lehetőséget választani. A monumentális vászonból kilépő szereplők magukkal ragadják a nézőt. Természetesen a történet, a látvány, és a dalok hagyományos vetítéseken is remekül érvényesülnek. 

Mind a történet cselekménye, mint pedig a karakterek megformálása igazodik a Disney 1991-ben bemutatott A szépség és a szörnyeteg című rajzfilmjéhez. A felcsendülő dalok egy része is megtalálható az eredeti alkotásban. 

A látványvilág tökéletesen sikerült, képtelenség eldönteni, hogy hol ér véget a valóság, és hol kezdődik a számítógép alkotta világ. Minden apró részlet a helyén van, ennek köszönhetően egy páratlan mesevilág tárul fel a néző előtt, melyet a kiváló színészi játék tesz tökéletessé. 

A film 12 éves kortól ajánlott, hiszen bővelkedik az izgalmas jelenetekben, több mint 2 órás játékidővel bír, valamint az élethű képi világ miatt nehezen választható szét a fikció és a valóság, de véleményünk szerint a bátrabb csemeték szülői engedéllyel vállalkozhatnak a jól sikerült alkotás megtekintésére. 

Bemutató dátuma: 2017. március 23.

Szereplők:

  • Belle - Emma Watson
  • Szörnyeteg - Dan Stevens
  • Gaston - Luke Evans
  • Maurice - Kevin Kline
  • Lefou - Josh Gad
  • Monsieur D'Arque - Adrian Schiller
  • Agatha, a tündér - Hattie Morahan
 
Gru 3 - Országos bemutató: 2017. június 29. PDF Nyomtatás E-mail

Gru 3 - 2017 nyarán a mozikban!Amikor Gru és újdonsült felesége, Lucy képtelenek legyőzni az emberiséget fenyegető legújabb gonosztevőt - az egykori gyerek tévésztárt, aki a 80-as évek megszállottja, és Balthazar Brattnek hívják -, megalázó módon kirúgják őket az Anti Gonosz Ligából. A minyonok azt remélik, Gru megragadja az alkalmat, és visszatér a bűn útjára, de amikor Gru világossá teszi, hogy már visszavonult mindettől, akkor a minyonok felmondanak, és elindulnak a saját fejük után.

2013 és 2015 legnagyobb animációs sikerei, a Gru 2 és a Minyonok után most folytatódnak Gru és Lucy és imádnivaló lányaik, Margo, Edith és Agnes, és persze a minyonok fergeteges kalandjai.

amerikai animációs kalandfilm (szinkronizált)

Szereplők:
Gru - (Scherer Péter)
Lucy - (Nemes Takách Kata)
Balthazar Brett  -
Margo - (Csifó Dorina)
Agnes - (Koller Virág)
Edit - (Károlyi Lili)
Senkiházy - (Király Attila)
Minyonok - (Hamvas Dániel)

 

 
BÉBI ÚR (6E) áprilistól a mozikban! PDF Nyomtatás E-mail

BÉBI ÚR (6E)Az nem kérdés, hogy ki a főnök a családban. Attól a naptól kezdve, hogy az új kisöcsi hazaérkezik, a hétéves Tim érzi, hogy megváltoznak otthon a viszonyok. A jövevény taxin fut be, öltönyt meg diplomatatáskát visel, és be nem áll a szája – el is hódítja közös szüleik szeretetét. De Tim nem adja fel, nekivág, hogy visszaszerezze, ami addig kizárólagos, jogos tulajdona volt – és egy őrületes összeesküvés nyomaira akad, melynek célja, hogy felborítsa a világban szétosztott szeretet egyensúlyát; és ez a felvágós, magát kisöcsinek álcázó bébi menedzser áll az egész konspiráció középpontjában.

A testvéreknek össze kell fogniuk, hogy megakadályozzák a szörnyű terv valóra válását, megmentsék a szüleiket, helyreállítsák a világ helyes rendjét, és bebizonyítsák: a szeretet valójában végtelen és nagyon erős.

Eredeti hangok: Kevin Spacey, Alec Baldwin, Viviann Yee, Eric Bell Jr.
Írta: Marla Frazee, Michael McCullers Rendezte: Tom McGrath

Mozibemutató: 2017. április
Eredeti cím: Boss Baby
Színes, szinkronizált amerikai film
Gyártó: DreamWorks
Játékidő:
Korhatár: 6E

Szinkronos előzetes:

 


Facebook megosztás