A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés

Poppit Mini Kutyakölykök

 

Minden csemete szereti a kézbe simuló, apró játékokat, melyeket mindig maguknál tarthatnak. Az apró kedvencek számtalan formában, fajtában, és színben pompáznak a boltok polcain, ám nehéz igazán egyedi darabra szert tenni. Nos, ezúttal egy olyan készletet szeretnék figyelmetekbe ajánlani, mellyel csemetétek garantáltan egyedi, és megismételhetetlen társra tehet szert.

 

A Formatex által forgalmazott Poppit Kölyökkutya készítő játékkészletet ugyanis arra tervezték, hogy a srácok megvalósítsák saját kedvenceinket. Lássuk, mégis miként készülnek házilag az apró barátok!

 

A szett legszembetűnőbb darabja minden bizonnyal a kipattintó, mely levegő segítségével pattintja ki a gyurmát a formákból. Emellett találunk még simítót, 3D kutyaformát, külön a fej, és külön a test számára, valamint fül és orr készítőt, vízcseppentőt, díszítő elemeket, valamint négy csomag Poppit gyurmát.

 

Távolítsuk hát el a csomagolást a masszákról, és helyezzük el a tárolásukra szolgáló dobozkákba. Valamennyi edény átlátszó annak érdekében, hogy könnyedén rálelhessünk a megfelelő színre. A masszák fehér, szürke és kétféle barna színben kerültek a csomagba.

 

Készítsük el elsőként a kutyus testét. Használhatunk egy, vagy akár több színt is, saját ízlésünknek megfelelően. A simító segítségével távolítsuk el a felesleges gyurmát, majd nyomjuk össze a formázó két felét. Íme, elkészült a tökéletes kutya-ülep, már csak egy édes buksira van szüksége a kis jószágnak. A formázóban többféle pofit találunk. Választhatunk buldog, vagy bichon frisé fazont, mindkettő nagyon bájos. Az elkészítése megegyezik a fent leírtakkal, a megfelelő forma kiválasztása után belesimítjuk az anyagot a mélyedésbe, majd a lehúz segítségével eltávolítjuk a felesleget. A két oldal összeillesztésével létrehozzuk az eb fejét. Ezt követően a cseppentővel kevés vizet nyomunk a nyakra, majd ráhelyezzük a fejet. A víz, akár a ragasztó, összeköti a két testrészt.

 

 

 

Következhet a fül, melyhez a kipattintót kell használnunk. Illesszük a készülékhez a fül, vagy az orr elkészítéséhez szükséges kiszúró formát, majd nyomjuk a kiszúrót a kilapított gyurmába. A kívánt testrészt a kipattintó összenyomásával szabadíthatjuk ki. Az orr elkészítésénél érdemes a műanyag kupakot is felhelyezni, nehogy elpattanjon az apró alkatrész.

 

 

PoppitA már ismertetett vízcseppentős módszerrel rögzíthetjük a füleket és az orrot.

 

Nem maradt más hátra, mint a készletben elhelyezett szemek, és kiegészítők felhelyezésre.
A csomagban kutyaeledelt is találunk, nehogy új barátunk bármiben is hiányt szenvedjen.

 

A rendelkezésre álló gyurma nagyjából 12 kutyus elkészítéséhez elegendő. A négy szín kombinálásával változatos küllemű egyedek hozhatók létre.

 

A kész állatkák tartósak, száradás után gumi hatásúak. Nagyjából egy nap alatt érik el végleges szilárdságukat.

 

A fel nem használt masszát tartsuk a tároló dobozban, annak érdekében, hogy ne száradjon ki. Amennyiben mégis veszítene ruganyosságából, néhány csepp vízzel orvosolhatjuk a problémát. Amennyiben állatseregletünket bővíteni szeretnénk, Poppit utántöltő készlettel megtehetjük.

 

A gyerekek imádni fogják a saját készítésű apró kutyusokat, melyeket maguknak készíthetnek el. Alkotás közben fejlődik a kézügyességük, és képzelőerejük. Az új barátokkal megelevenített szituációk pedig izgalmas pillanatokat ígérnek a kis művészeknek.


Poppit Mini Kutyakölykök  Poppit Mini Kutyakölykök

 

Poppit Mini Kutyakölykök  Poppit Mini Kutyakölykök 

 

Poppit Mini Kutyakölykök  Poppit Mini Kutyakölykök

 

Poppit Mini Kutyakölykök  Poppit Mini Kutyakölykök

 

Poppit Mini Kutyakölykök  Poppit Mini Kutyakölykök

 

Poppit Mini Kutyakölykök  Poppit Mini Kutyakölykök

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!