A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Kiadó: Pagony Könyvkiadó - Tilos az Á könyvek

Szerző: Szakács Eszter

Kötésmód: Puha borítású

Korosztály: 10-15 éveseknek

Oldalszám: 616 oldal

Rövid leírás: A Skóciában élő Rufus mindig kicsit kilógott társai közül, ennek okára azonban csak akkor derül fény, amikor valaki hazáig követi. Rémült édesanyja ekkor egy párhuzamos univerzumba küldi fiát, ahol mágikus titkokra derül fény. Rufus a középkorhoz hasonló helyen megismerkedik Gwennel, aki segítségére lesz az új világ megismerésében, nem is sejtve, hogy nagyapját, Merlint csak Rufussal együtt tudja megmenteni. 

E közben egy másik világban Ajo, a jégkorszaki lány arra készül, hogy egy átkeljen a Zsebuniverzum görög istenek lakta világába, hogy figyelmeztesse a Moirákat egy világot fenyegető veszélyre. Ahrimán követe a világ elpusztítására készül, vajon hőseinknek sikerül legyőzni őt?

Véleményünk a könyvről: Bár A Nulladik zsebuniverzum egy sorozat harmadik, egyben befejező kötete, önmagában is tökéletesen megállja a helyét. Bizonyára sonak várták már a Grifflovasok befejező részét, ám azoknak is jószívvel ajánljuk a könyvet, akik A Szelek Tornyát és a Babilont nem olvasták. A tökéletesen kidolgozott karakterek, a kiváló történetmesélés lehetővé teszi, hogy felvegyük a történet fonalát és mélységeiben megismerjük a szereplőket. Az izgalmas kalandok pedig magukkal ragadják az olvasók képzeletét, hogy együtt szállhassanak a Grifflovasokkal. 

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!