A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Időpont:  2023. február 4. 9:00 — 2023. február 5. 16:00

Farsangi állatbemutatókkal és zenés, jelmezes felvonulással és sok más programmal, belépési kedvezménnyel várja látogatóit a Fővárosi Állat- és Növénykert a február 4-5-ei hétvégén.

Látványetetések, Fóka-móka, arcfestés, táncház a Csürrentő Együttessel és a Bóbita Band Állatok farsangja inferaktív foglalkozás, valamint kézműves programok és még sok izgalmas esemény várja a vendégeket.

Mindkét napon működik majd a Schäftner-körhinta, az érdeklődők fotózkodhatnak jelmezeseinkkel, a gyermekek pedig orvostanhallgatók segítségével ismerhetik meg Teddy Maci Kórházunkat, de a Varázshegyben állati helyszínelésen is részt vehetnek. 13 órakor pedig a Főkapu térről indul a zenés, jelmezes karneváli felvonulás.

A Farsang mindkét napján különleges kedvezményt is kínál az Állatkert. A 14 éven aluli gyermekek 200 forintos áron vehetnek részt az Állatkerti Farsangon, ha jelmezben érkeznek.

Gondtalan kikapcsolódással és élményekkel várjuk a család apraját-nagyját február első hétvégéjén!

Jelmezben, farsangi álarcban érkező, 14 év alatti gyermekeknek 200 Ft/fő a belépődíj mindkét napon, míg mindenki más az eddig megszokott jegyeink közül választhat pénztárainknál. A programra az állatkerti jegyek és bérletek is felhasználhatók. Belépni a Főbejáraton és a Holnemvolt vári kapun lehet.

LETÖLTHETŐ PROGRAM

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!