A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Nyomtatás
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Transformers Grimlock - HasbroGyártó és forgalmazó: Hasbro Magyarország Kft.

 

A játék megvásárolható itt!

 

Amióta világ a világ, a lányok a babákért, a fiúk a marcona harcosokért rajonganak. Méltán népszerűek hát, az ifjú úriemberek körében a Transformers fantázianevet viselő alakváltó robotok. Ezúttal a Grimlock figura került tesztelő csapatunk kezébe.

 

A dobozon egy félelmetes robot dinoszaurusz látható, de a történet ennyire mégsem egyszerű. Ő ugyanis Mogorva, a Dinobotok parancsnoka. A Marvel képregény története szerint Grimlock, Optimus fővezérrel érkezett bolygónkra 4 millió évvel ezelőtt. Hogy az akkor uralkodó fajhoz hasonló külsőt ölthessen, a Bárkától dinoszaurusz formát kap, ám a balul sikerült akcióban egy leomló hegy maga alá temette. A történet folytatódik, és Mentőbotok: Robotok Álruhában címmel jelenleg is fut az ország egyik legkedveltebb gyerekcsatornáján. 

 

Ideje hát közelebbről is szemügyre venni Grimlockot. A 2014-ben bemutatott Bumblebeehez, azaz Űrdongóhoz képest valamivel több kézügyességet igényel átalakítása, de a jól formált alkotóelemeknek köszönhetően néhány átváltozás után már rutinszerűen kivitelezhető. Elsőként a dinoszaurusz állkapcsát húzzuk szét, így a kettéváló testből, kis igazítás után, előbukkan a két láb. Majd a törzs jobbra fordításával feltűnik az aranyszínű arc, és a kék szemek. Ezzel meg is alkottuk robotunkat, aki harcra készen várja kis gazdája utasításait. A visszaalakítás éppen ilyen egyszerű. A törzs balra fordítása után eltűnik a robot fej, majd a lábakról lehajtott dinó fejet összekapcsoljuk az ember fej felett. Ezután az állkapcsokat pattintjuk össze, ezzel a mozdulattal Grimlock ismét felveszi a Dinobot külsőt, és újból támadásra készen áll.

 

A Hasbor cég a játékot erős műanyagból alkotta meg, annak érdekében, hogy a harcoló figura minél hosszabb ideig szolgálja hűségesen csemeténket. A kialakításnak köszönhetően az átalakítás során minden egyszerűen a helyére kerül, így már óvodás kortól sok örömet okoz az egyre ügyesebb lurkók számára. 

 

A csomagolást, és Grimlock figuráját, egyedi RID logóval látták el, mely új dimenziókat nyit meg előttünk, ha letöltjük okostelefonunkra, vagy tabletünkre az ingyenes applikációt. Ahogy azt már a Hasbro által kínált mobil alkalmazások esetében megtapasztalhattuk, akkor is remek szórakozást ígérnek, ha nem rendelkezünk saját Transformers robottal, ám a RID logót beolvasva, saját harcosunkkal vehetünk részt a játékban.

 

Az applikációt itt éritek el: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hasbro.tf360appstore

 

 

  Képgaléria

 

Transformers Grimlock - HasbroTransformers Grimlock - Hasbro

 

Transformers Grimlock - HasbroTransformers Grimlock - Hasbro

 

Transformers Grimlock - HasbroTransformers Grimlock - Hasbro

 

Transformers Grimlock - HasbroTransformers Grimlock - Hasbro

 

Transformers Grimlock - HasbroTransformers Grimlock - Hasbro

 

Transformers Grimlock - HasbroTransformers Grimlock - Hasbro