A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Nyomtatás

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Roblox Bajnokai

A Roblox gyerekek számára készült számítógépes játék, mely Android, Xbox One, Windows, iPod touch, iOS, macOS, Mac OS, Fire OS rendszerekre érhető el. Az első verzió 2006-ban jelent meg, az elmúlt 10 évben pedig lendületesen tört előre a virtuális térben. A TM Toys jóvoltából a videojáték karakterei fizikailag is megjelennek, és a srácok legnagyobb örömére a gyerekszobában kelnek életre.

A harcosokból álló csapat összesen hat tagot számlál, háromnak küzdenek a gonoszok, és hárman a jók oldalán. 

Már öltözetük is sokat elárul arról, mely figurák tartoznak a sötét oldalhoz, és kik felveszik a harcot a gonoszság ellen. 

Korblox Deathspeaker fekete mágiával küzd ellenfeleivel. A különleges bot, mely a fejdíszéhez hasonló szarvakkal van ellátva, segíti a csatákban a harcost. A félelmetes harci maszk csak fejjel együtt vehető le.

Szintén sötét varázslattal küzd Korblox Mage, aki türkiz színű páncéljával és szarvat formázó fejdíszével igen csak kitűnik a tömegből. 

Korblox General jeges pillantással méri végig áldozatait. Karddal és pajzzsal felszerelkezve készül az ütközetre, miközben fémes páncéljával elvakítja ellenfeleit. 

The Overseer kissé bizar egy szeme és neon zöld ruhája senkit se tévesszen meg. Az ádáz harcos a jók oldalán küzd. Az egyedi öltözethez természetesen egyedi bárd is tartozik, mely szintén szemekkel ékesített. 

Arany öltözetében érkezik Redcliff Elite Commander. Akár egy valódi középkori lovag, sisakrostélyán át tekint ránk, miközben felveszi a harcot a gonosszal. Redcilff parancsnok a vörös és arany színű páncélhoz illő karddal vesz részt  az ütközetekben. 

 

Roblox Bajnokai  Roblox Bajnokai

Utoljára hagytuk Alar Knight of Splintered Skies-t, aki szintén a sötétség ellen száll síkra. A kék páncél és a méretes kard minden bizonnyal hozzá segíti a harcost a győzelemhez. 

A srácok örömmel keltik majd életre az izgalmas szituációkat, és küldik csatába a jó és rossz karaktereket. A harc kimenetelét csakis a gyerekek fantáziája döntheti el, melyet a Roblox figurák levehető és kicserélhető testrészeinek köszönhetően számtalan változatban játszhatják újra. 

Roblox Bajnokai  Roblox Bajnokai

Roblox Bajnokai  Roblox Bajnokai

Roblox Bajnokai  Roblox Bajnokai

Roblox Bajnokai  Roblox Bajnokai

Roblox Bajnokai  Roblox Bajnokai

Roblox Bajnokai  Roblox Bajnokai

Roblox Bajnokai  Roblox Bajnokai